Arama sonuçları: *

1. K

Hp laptop açılmıyor caps lock durmadan yanıp sönüyor

Arkadaşlar laptopum çok isiniyordu bi arkadaşım gel ben termal macununu degistiriyim düzelir dedi. Bende tamam dedim laptopu açtı kolanya ve fırça ile ekran kartını sildi termal macunu sürüp laptopu geri kapadı.Sonrasinda güç tuşuna bastığımda laptop ta power ışığı yanıp geri sönüyor tepki...
  2. K

Telefonum güncelleme almıyor

Gördüm ama sürümü 11.0.4.0 yada 11 .0.5.0 olanlar manuel kurabiliyor benimki 11.0.3.0 hata veriyor
  3. K

Yurt içi
  4. K

Arkadaşlar telefonum redmi note 8 pro miui sürümü 11.0.3 güncelleme almıyor.Arkadaşlarım telefonu miui 12 aldı ama benim telefonum miui 11.0.4 e bile geçmedi sorun nedir lütfen yardım edin
  5. K

2.el Ps4 dijital oyun sorunum

2.el bir ps4 slim alacağım satan adam ps4 te kutulu oyunlarin yaninda dijital oyunda olduğunu söyledi.Bu oyunlar bir PlayStation hesabina mi bağlıdır.Bağlıysa kendi hesabima aktarabilirmiyim.Yada adam hesab şifresi değiştirerek oyunları alabilir mi ? Konuyla ilgili bilgim olmadigi için...
  6. K

Dolar düşermi

Evt arkadaşlar dolar ağustos ortalarına kadar düşermi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  7. K

Cs go item düşürme

Evt güvenilir araştırdım
  8. K

Cs go item düşürme

Kasanın değeri düşmeye başladı daha fazla düşmeden kasanın düşmesini istiyorum
  9. K

Cs go item düşürme

Dediğine bakacağım sağol
  10. K

Cs go item düşürme

Evet ama level atlamak kolay bir şey değil bir zamandan sonra
  11. K

Cs go item düşürme

Arkadaşlar cs go da nasıl item düşürebilirim Eskiden idle serverlarindan kolayca düşüyormuş 2020 de sanırım bu zorlaşmış. Yeni çıkan kasaları düşürmek için ne yapmalıyım bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim
Top Bottom