Arama sonuçları: *

1. Y

Var olmayan bir aygıt belirtildi hatası(ACİL) Lütfen yardım edin

Dün WD Cavair Black almıştım bugün elime ulaştı ancak hdd yi kurduğumda başlıktaki hatayı alıyorum hdd yi başlatamıyorum.İnternette bir kaç yazı okudum Achi,İde mod diye bişi varmış ondan kaynaklanıyormuş diyorlar bazılarıda cihaz bozuk diyor birde ssdim var 250 gb biostar uyuşmazlık fialnmı car...
  2. Y

Harddisk WD Cavair Black

Tamam teşekkürler
  3. Y

Harddisk WD Cavair Black

Almayı düşünüyorumda bu sata 2 sata3 problem çıkarmaz deilmi ne olduğunu bilmiyorum çünkü 1606993008 Bu arada senin yazınıda okudum çok teşekkür ederim zaten bunu alacağım ama benim anakart sata3 sata 2 sorun çıkartmaz deilmi
  4. Y

Harddisk WD Cavair Black

Selam arkadaşlar "https://www.hepsiburada.com/wd-caviar-black-3-5-500gb-7200rpm-sata-3-hard-disk-wd5003abyz-p-HBV00000WBTCU?magaza=Disk%20Online" bu hdd yi almak istiyorum ancakdaha önce kullanan varsa bi beni aydınlatabilirmi ürün performansı hakkında. Bide bu sata2 hdd sanırım orda sata 3...
  5. Y

DİSCORD'DAN ARKA PLANDA BİR UYGULAMA ÇALIŞIRKEN SES GELMİYOR

Discorddan arka planda çalışan bir uygulama olduğununda ses gelmiyor
  6. Y

Arkadaşlar the division indiremiyorum

Sayın donanım arşivi forum üyeleri Uplayden the division indiriekwn şöyle bir hata veriyor ne yapmam lazım
  7. Y

ARKADAŞLAR OYNAYACAK OYUN BULAMIYORUM

ps 4üm yok :(
  8. Y

undertale oynadım reis 1598987252 onuda oynayacağım fiyatının düşmesini bekliyorum
  9. Y

buna bakıcam saol öneri için 1598987177 control oynamadım ama trailerını filan beğenmemiştim hikayesi nasıl bir şey
  10. Y

oynadım reis hepsini
  11. Y

arkadaşlar dediğiniz çoğu oyunu oynadım cyberpunk 2077 çıksın oynamayı düşünüyorum sistemim iyi bana çok bilinmeyen ama iyi oyunlar lazım 1598986801 Twd yi de oynadım 1598986878 bu arada sen gerçek dost kayaoğlumusun
  12. Y

Saygı değer donanım arşivi forum üyeleri.Bana mükkememmel oyun çnerilerinde bulunabilirmisiniz oyunsuzluktan patlamak üzereyim ve mümkünse hikayeli olsun
Top Bottom