Arama sonuçları: *

1. M

C41 film banyosu kimyasallarını nerede bulurum ?

Elime eski bir kamera geçti. Markası AF ZOOM 105S . İçin de filmi de var, acaba film dolu mu, çekilmiş resimler var mı merak ediyorum. Merak da sardım aynı zamanda. Film banyosu için gereken kimyasallar veya kitler olsun denk gelemiyorum nedense. Ya stokta olmuyor ya da direkt bulamıyorum. Bu...
  2. M

Rtx 4060 ve i5 14440f ısı değeri normal mi ?

Farkındayım ama bilgisayarı alan sen değil de baba olunca el ayak bağlanıyor. Elden alıcaksın muhabbeti vardır ya babaların.
  3. M

Stok fan bile olsa kısa bir sürede 85 olması imkansız. Maalesef hani kendim almış olsam hakkımı savunacam da arkadaşım da bir aksiyonda bulunmuyor. 1749585237 Bilgisayarı zar zor aldırdığı için ailesine, uğraşmak mı istemiyor anlamadım.
  4. M

Arkadaşım vatandan yeni bilgisayar aldı. Dediğim gibi 4060 ve i5 14000f sistemi. Windowsu kurduk sürücüleri yükledik. Rocket league girelim dedik fps değerleri çok absürt ve düşük geldiği için afterburner ile işlemcinin sıcaklık değerine baktık 85-90 civarı. Bir de bu sıcaklığa 10 saniye de...
  5. M

İ5 14400F ve RTX 4060 sistem bu fiyata değer mi ?

Pek anlamam ama güzel sisteme benziyor. Teşekkürler bakıcam
  6. M

Doğru diyorsun aslında da peder işte .
  7. M

Bütçem 30-40k arası. Vatandan ya da medimarktan yani fiziksel olarak alabileceğim yer olması lazım. Pederi ikna edemedik. Önerebileceğiniz sistemler varsa açığım.(Antalya) https://www.vatanbilgisayar.com/exper-xera-xc235-intel-core-i5-14400f-2-5ghz-16gb-500gb-ssd-8gb-nvidia-rtx4060-freedos.html
  8. M

N11 İadem reddedildi ?

Şimdi Thh başvurmam gerekir mi ? çünkü 14 günü geçtikten sonra yasal olarak iade etme hakkım geçmiyor mu ?
  9. M

N11 İadem reddedildi ?

Yanlış bilmiyorsam 14 gün için de her türlü iade edebiliyoruz. Bu adamlar ise 15-20 gün için de sonuçlanır diyo. Tedirgin etti beni
  10. M

N11 İadem reddedildi ?

Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim yurtiçi kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
  11. M

MSİ2412F monitörüme güç gelmiyor ?

Ya arkadaş neyi yanlış yapıyorum taktım fişini arkasında kırmızı button var hem bastım hem basılı tuttum ne talihsiz adamım ya. Benim bilmediğim bir şey mi var monitör de.
  12. M

Monitöre görüntü gelmemesi ?

Sıkınti şu ki monitörüm ilk parazit yapıp kendini kapattığı gün ablamin sisteminde de aynİ olay tekrar etti (girişi hdmı olmasına rağmen)benimki DP. Aradan bir hafta geçti tekrar ablam da denedim hem DP girişiyle hem hdmı ile görüntüyü rahat bir şekilde aldım. Eve geldim Kendi bilgisayarım da...
  13. M

500 TL mouse önerisi ?

forumda denk gelmiştim kablosu uzun olduğu için algılama sorunu olabiliyor diye o yüzden farklı bi mouse bakim dedim
  14. M

500 TL mouse önerisi ?

Şuan halihazırda kullandığım legion m300 s var, sıkıntı şu ki 3 senesini doldurdu ve artık algılamamaya başladı, ikide bir tak çıkar yapıyorum ya da otomatik sens değişiyor falan iyice kafayı yedi yani. Bütçeyi biraz aşabilirim yeter ki sağlam olsun.
  15. M

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

Bilmiyorum ama şansını dene derdim. Ben de emin olamamıştım o yüzden ödüyordum ama benim mallığım götümü kaldırıp gidememiştim bi sgk binasına.
  16. M

GSS PRİM BORCU ÇIKTI

Öğrenciyseniz ödemeyin, benim gibi eşşek olmayın. Mezun senemde borç yazılmaya başlamış, tedavi olduğum için her ay ödüyordum, 2800 tl gibi bi para ödedim totalde . Sonra arkadaşım sildirebildiğini söylemişti, gittim sildirdim. İade için dilekçe verdim ama oradan bir şey çıkmadı.
  17. M

Babam ayrımcılık yapıyor

Biz de teknolojik aletlerin geneli büyükten küçüğe doğru geçerdi, en küçüğü benim 3 ablam var . Anam babam asgari ücretle çalıştığından dolayı belki de seçenekleri yoktu .
  18. M

saglam film onerileri

Aamir khan başrolünde olduğu peekay filmini öneririm.
  19. M

Babam ayrımcılık yapıyor

Lan sen daha büyüksün nasıl yani ? neyse kardeş kardeş oynayın işte birlikte
Geri