Arama sonuçları: *

1. ışıkcan26

Bi klavye önerisine ihtiyacım var.

Merhabalar yakın zamanda klavyemi değiştirmem lazım. Şuanda Rampage in KB-R95 modelini kullanıyorum, 2020 den beri. Artık bazı tuşları bozulmaya ve basmamaya başladı. Mümkünse 1,000-1,500 TL civarında, Red switch li bi mekanik klavye önerebilir misiniz? lütfen
  2. ışıkcan26

Kamerası iyi, 35.000TL nin altında telefon önerir misiniz? lütfen.

Selam arkadaşlar, bana kamerası iyi ve depolaması 256GB ve üstü olan, 35.000 TL yi aşmayan bi telefon lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
  3. ışıkcan26

Ehliyet için sağlık raporumu tekrar aile hekimine götürmeme gerek varmı?

Merhabalar, ehliyet için önce aile hekiminden muayene oldum, sonra beni bazı kontrollere sevk etti ve hastaneden bana sürücü sağlık raporu verdiler. Örnek resim koydum. Şimdi benim bu raporu tekrar aile hekimine mi götürmem gerek, yoksa ehliyet kursuna mı?
  4. ışıkcan26

2,000-2,500 TL arası gamepad önerir misiniz?

tamamdır çok teşekkür ederim
  5. ışıkcan26

2,000-2,500 TL arası gamepad önerir misiniz?

Selamlar, yaklaşık 2 yıldır kullandığım bi gamepad im vardı ama stick drift sebebiyle değiştirmek zorunda kaldım. Yakın zamanda hediye olarak monster ın pusat clutch isimli gamepad'i elime geçmişti ama yine stick drift yaşadım ve çözemedim. 2.000-2.500 TL arasında, stick drift yaşamadan PC de...
  6. ışıkcan26

650 w 80+ psu, rx 7800 için çok mu yetersiz?

Merhabalar yakın zamanda itopyadan rx 7800 xt, ryzen 5 7500f, 32 gb lı bir bilgisayar siparişi verdim. Siparişte kasanın yanında 650w psu ile geliyomuş. Şimdi bu psu çok mu yetersiz?, ileride değiştirmek zorunda mı kalırım?
  7. ışıkcan26

İtopya'dan sipariş ne zaman gelir.

Ayın 25 inde monitörlü bir sistem siparişi verdim. Hala ürünler hazırlanıyor gösteriyor. Tabi bi Pc sistemi toplayıp, test edip paketleyip kargoya vermenin kısa sürmesini beklemiyorum ama daha önce siteden sistem almış kişiler varsa, ne zaman gelebiliceğine dair bi bilgi verebilirmi lütfen.
  8. ışıkcan26

Bana ortalama 45K yı geçmiycek bir pc tasiyesi lazım

Yıl başı gelmeden bir masaüstü bilgisayar alıcam ama kafam çok karışık. Bende okul için kullandığım RTX 4060 lı bir notebook var ve onda arada sırada Cyberpunk 2077, Control, Alan Wake 2 falan oynuyorum ve Ray tracing acayip güzel gösteriyo. Uzun süre idare etmesi için RTX 4070 almak istiyom ama...
  9. ışıkcan26

Ekran kartımda bu kadar sorun yaşamam normal mi ?

Selamalr. Ben rx580 kullanıyorum. Aldığım günden beri sürekli bir sıkıntı çıkarttı. Bazen durduk yere takılıyor ve siyah ekran veriyor. Yazılımını sürekli güncellememe rağmen bazen yazılım açılmıyor. Bazen elektrik kesintisi yaşandığında full ekran açmıyor. Ben 2 monitör kullanıyorum ve ikisinde...
  10. ışıkcan26

Bu sistem iyi mi? eski sistemimdeki gibi sorunlar çıkartabilirmi?

Selamlar. Birkaç ay sonra bu sistemi almayı planlıyorum. https://www.itopya.com/kuark-vilis-amd-ryzen-5-5600-gigabyte-rx-7600-gaming-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-r_h26735?p=7581_1-22721_1-64_1-22965_2-24236_1-26273_1-26849_1-24714_1 Sistem üzerinde birkaç değişiklik yaptım o yüzden...
  11. ışıkcan26

Okul interneti ile filim izlemenin bir yaptırımı varmıdır

Knk adımı falan nerden buldun be ya
  12. ışıkcan26

Okul interneti ile filim izlemenin bir yaptırımı varmıdır

Merhabalar ben anadolu üniversitesinde okumaktayım. Buranın interneti ile bazı sitelere ve uygulamalara erişim yasak. Ancak yakın zamanda yabancıdizi tv gibi dizi izleme platformlarına sorunsuzca girebilidğimi ve hızlıca dizi izleyebildiğimi fark ettim. Ders aralarında açıp dizi izliyorum ama...
  13. ışıkcan26

Notebook'larda batarya şişmesini nasıl önlerim

Selamlar yakın zamanda monster notebook aldım ve eski bilgisayarımda batarya şişme problemi yaşamıştım ve bunda da yaşamaktan korkuyorum. Ne gibi önlemler alabilirim. Tabi iki oyun için kullanıcağım için çoğunlukla prizde kullanıyorum ama mesela %90 dan sonra şarj etmeyi durdur dedim bu...
  14. ışıkcan26

Yardım Askerlik şubesinden belge almak için randevu şartmı

Merhaba yarın üniversite ye gidip kaydımı yaptırmam gerekiyor ama Gerekli belgelerin birisi askerlik şubesinden alınacak “Askerlik Durum Beyanı" diye bişey. İnternetten araştırmıştım randevulu gidilmesi gerekiyormuş ama randevu alamıyorum. İnternette sürekli askere itmek için randevu almaktan...
  15. ışıkcan26

Çözüldü✓ Üniversite için notebook önerisi lazım

Selamlar yakında üniversite ye geçicem inşallah. 3D modelleme ve dijital çizim yapıcağım için bana Gpu, ram ve depolama alanı yüksek bir laptop lazım (harici HDD de alıcaz ama yineden dahili depolaması yüksek olsa iyi olur). Ayrıca boş zamanlarımda oyun oynamak için de kullanmak istiyorum...
  16. ışıkcan26

Bu HP Laptop Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t5-v23-3-5-intel-core-i5-12450h-32-gb-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx-4060-windows-11-15-6-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV000050CS4N Bunu da alabilirsiniz. Windows 11 hazır yüklü gelmekte ayrıca
  17. ışıkcan26

1600 Bütçe ile düzgün bi gamepad önerebilir misiniz?

Selamlar yakın zamanda bi gamedap almak istiyordum. Xbox 360 kolu almıştım ucuza ama bozuk gelmiş. Ya monster pusat clutch ya da https://www.hepsiburada.com/techstorm-exotic-t28-pro-kablosuz-gamepad-p-HBCV00002542RQ?ftid=59mqxe3s4mjzd5g9&magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail Bu kontrolcüyü...
  18. ışıkcan26

Proton VPN güvenilir mi?

Dostlar türkiye gündeminden bahsetmeme gerek yok zaten. Yasaklanma sırası nerelere gelir bilmiyoruz o yüzden bilgisyarıma VPN indirmeye karar verdim. GitHub tan protonVPN i indiricem ama bu sayfa biraz gözümü korkuttu Proton VPN güvenilir mi? daha önce kullanan varmı?
Geri