Arama sonuçları: *

1. R

Sistemime öneride bulunun

SIFIR 1607969913 HİGH POWER
  2. R

Sistemime öneride bulunun

Arkadaşlar bana şu 4 tane parça lazım bütçem 2500-2700 tl civarı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ANAKART İŞLEMCİ RAM (8GB) EKRAN KARTI ORTALAMA BİR PERFORMANS SAĞLASA YETER BİR AN ÖNCE CEVAPLARSANIZ İYİ OLUR BİRAZ ACELEM VAR
  3. R

XFX Radeon RX 550 Nasıl?

evet nasıl yani anakart güzel mi
  4. R

XFX Radeon RX 550 Nasıl?

MSI H410M-A PRO Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933Mhz mATX peki bu kart nasıl
  5. R

XFX Radeon RX 550 Nasıl?

sistemde kasa,fare,klavye,kulaklık falan var ihtiyacım olan şeyler anakart ekran kartı psu işlemci ram monitör harddisk ssd bunlar bunlara ihtiyacım var
  6. R

XFX Radeon RX 550 Nasıl?

3500 tl
  7. R

XFX Radeon RX 550 Nasıl?

XFX AMD Radeon RX 550 Core Edition RX-550P4SFG5 4GB GDDR5 ayriyetten bir sistem toplayacağım önereceğiniz uygun bir site yada sistem varmı
  8. R

Eski Bir Bilgisayara sahibim işlemci ram ve ekran kartı sorunlarım var

sistemin dx 11 üzeri desteklemiyor ve ram performans göstermiyor artık ne yapabilirim ekran kartım ATI Radeon HD 4800 Series ayrıca 6gb ddr3 ramlere sahibim sorunu nasıl giderebilirim uygun bir bğtçeyle
  9. R

Eski Bir Bilgisayara sahibim işlemci ram ve ekran kartı sorunlarım var

Intel® Core™ i7-920 İşlemci sistemin dx 11 üzeri desteklemiyor ve ram performans göstermiyor artık ne yapabilirim ekran kartım ATI Radeon HD 4800 Series ayrıca 6gb ddr3 ramlere sahibim sorunu nasıl giderebilirim uygun bir bğtçeyle
  10. R

Tavsiyeniz nedir?

Casper markalı bir bilgisayar geldi elime ama ne kadar güçlü bilmiyorum belkide çöptür bi yardımcı olurmusunuz CASPER THERMALTAKE
Top Bottom