Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

❌İndirim Bitti! PUMA SLIPSTREAM HI Always On Sneaker YANIYOR!!!

ayakkabıyı giymek için şöyle zorlarız mesela
  2. Fatih Sultan Terim

Sonu "ez" ile biten kelimeler bulun

15 Harfli Kelimeler KARINCAİNCİTMEZ 14 Harfli Kelimeler KURŞUNGEÇİRMEZ 12 Harfli Kelimeler ANTRPARANTEZ, İYİLİKBİLMEZ, KARINCAEZMEZ, PARTENOGENEZ, SÖZÜNÜBİLMEZ 11 Harfli Kelimeler DEĞERBİLMEZ, DUDAKDEĞMEZ, KADİRBİLMEZ, KARGASEKMEZ, SÖZGÖTÜRMEZ 10 Harfli Kelimeler FOTOSENTEZ, HIDIRELLEZ...
  3. Fatih Sultan Terim

🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

tod kodu mu kola kodu mu?
  4. Fatih Sultan Terim

Ghikbb

Bak dediğim şey bu. Zaten gittiğin berber saçının katını yukarıda bırakmış(kat demeye bin şahit lazım). Git bunu yaptır rahat gezersin hem. Bu arada 6 ay önce bende saçımıın yanlarını alıp üstü bıraktırıyordum ama kısa saç modeline geçtiğimden beri çok mutluyum. Aşırı rahat bir şey. Öyle yok...
  5. Fatih Sultan Terim

Ghikbb

olm ne tribe girdin sakin ol önce. Saçın kökü sende unutma. İnsanlarda seni saçın yüzünden sevmiyor buna emin olabilirsin. Kaliteli bir berbere git buzzcut yaptır. Anca o model toparlar saçı
  6. Fatih Sultan Terim

Ghikbb

dostum önümüz kış zaten. Uzun bi süre var. saçı sıfıra vur üşütmemek için bere tak. Zaten sana kimse neden saçını sıfıra vurdun diye sormaz. Sorarlarsa da tarzımdan sıkıldım yenilikler arıyorum dersin ✍️ ✍️ edit:buzzcut a dönmez mi bu saç?
  7. Fatih Sultan Terim

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

valla hoca sen öncelikle bi tyt denemesi çözüyosun. Matematik netlerini görüyorsun. Eğer ki 10-12 net bandındaysan acil yayınları matematiğin ilacı çöz, 20-25 lerdeysen 345, bilgi sarmal çöz, 25-40 arasındaysan 3d den yardır. Konuları ben eyüp b den takip ediyorum. Artık dershaneye mi gidersin...
  8. Fatih Sultan Terim

Geçici Ücretsiz Amazon prime Mafia:definite edition dağıtıyor!!!!!!!!

Amazonprime gaming e özel mafia: defınite edition dağıtıyor. Almak isteyen kaçırmasın https://gaming.amazon.com/mafia-definitive-edition-gog/dp/amzn1.pg.item.e4bad3f3-f5e0-484c-b8df-dd2680e4910f edit: konu daha önce açılmış yeni fark ettim :D
  9. Fatih Sultan Terim

Hüngür hüngür ağlıyorum

kim o mübarek kardeşimiz :D edit: ulan ben yazdım adam konuyu attı
  10. Fatih Sultan Terim

Hüngür hüngür ağlıyorum

konu başlığınla konu içinde yazmış olduğun paragraf bambaşka diyarlara açılıyor. E izahı olmayan şeyin mizahı olur diye de boşuna dememişler. Bu kadar insan doğal olarak şu an dalga geçiyor
  11. Fatih Sultan Terim

Hüngür hüngür ağlıyorum

İşte aradığım cevap! En iyi cevap olarak raporluyorum dostum. Bence hak ettin
  12. Fatih Sultan Terim

Hüngür hüngür ağlıyorum

onca derdin arasında biraz da bunun için hüzünlenicem bana üç beş dakika müsaade edin çocuklar.. 🚬
  13. Fatih Sultan Terim

YÜKSEK HIZDA İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUM

Sen hızlı internet kullanmak istiyorsun da altyapın hızlı kullanmanı istiyor mu hocam
  14. Fatih Sultan Terim

yada pc den yansıtın smart tv nize
  15. Fatih Sultan Terim

Bu arada 3 kapak ile 1 aylık Todu aldım. Keyifle maçımı izliyorum.
  16. Fatih Sultan Terim

komedi memleketi JDGNŞDFAGGDDKLHR
  17. Fatih Sultan Terim

nerde satılıyor hocam :D şimdi gidip sokak sokak markette kola aramayalım :D
  18. Fatih Sultan Terim

Aylık TOD yada Beinsports alınabilir mi?

nasıl yapılıyor hocam 1730131684 yıllık itelemek için muhtemelen
  19. Fatih Sultan Terim

Aylık TOD yada Beinsports alınabilir mi?

Aylık TOD yada Beinsports alabiliyor muyuz?
Top Bottom