Arama sonuçları: *

• Users: BSTXN
  • Order by date
  1. BSTXN

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

1.5'ler manuel maalesef, otomatikleri de yeni kasa ve bütçeyi aşıyor. 1736618975 Honda da B segment, çok büyük olmayan bir SUV'un bize daha uygun olacağını düşünüyoruz.
  2. BSTXN

C-HR'nin arka koltuklar ve bagajı biraz dar, aile aracı olarak alacağımız için bi tık sıkıntı bize, ondan kararsız kaldık C-HR için. HR-V'nin ben de yeni kasaları hariç hiç görmedim fakat Honda olduğu için alınabilir gibi geliyor. Sadece boya atma problemleri varmış o biraz şüphe ettiriyor...
  3. BSTXN

SUV-Crossover tarzı bir araç arıyoruz. Sorunsuzluk için Toyota, Honda gibi markalar önceliğim. C-D segmenti (CR-V, Tucson gibi) araçlar ihtiyaca göre çok büyük geliyor ama yine de değerlendirebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum. Şuanlık içimize sinen modeller: 1- Honda HR-V 2- Toyota C-HR...
  4. BSTXN

Yardım 8BitDo L2 Deadzone Problemi

R2 tuşuna hafif dokunsam bile algılıyor 0.01den 0.99a kadar çıkıyor, fakat L2 için 1 santim basmam gerekiyor 0.01 olabilmesi için. Aynı gamepad'e sahip arkadaşlar buradan deneyip haber edebilirse sevinirim. https://hardwaretester.com/gamepad
  5. BSTXN

Easysmx X15'i En Ucuz Nereden Alabilirim?

temuyu hiç kullanmadım bu muhabbetleri bilmiyorum, indirimim varsa nasıl bakabilirim?
  6. BSTXN

temudan mı 1735152790
  7. BSTXN

Easysmx X15'i nereden en ucuza alabiliriz? Temu'da yanlış bakmadıysam vergi ile 1500e geliyor.
  8. BSTXN

Yardım FC 25 için Easysmx X15 mi, 8BitDo Ultimate 2C mi?

1800tlye 8BitDo Ultimate 2C'nin siparişini vermiştim fakat sonradan ölü bölge sorunları olduğuna dair bi kaç fotoğraf gördüm, 1400tl'ye (daha ucuz olabilir) X15 alınabiliyor. FC 25'te zamanlı bitiricilik ile oynadığım ve X15 kablosuz 250hz, 2C 1000hz desteklediği için 2C sipariş vermiştim...
  9. BSTXN

1.1 Milyon TL'ye Hangi Arabayı Tercih Etmeliyiz?

valla tam almaya karar veriyoduk ta ki yakıt tüketimine kadar, lpg işine de girmek istemiyoruz o yüzden vazgeçmek zorunda kaldık gibi maalesef
  10. BSTXN

suv arıyoruz hocam.
  11. BSTXN

şehir içi 11-12 litre tüketiyomuş fazla geldi valla, tam karar vermeye yakındım sportage'e 1733759178 yağ yakan motoru 1.2 miydi?
  12. BSTXN

attığım ilan 109 bin kilometrede alınır mı sizce
  13. BSTXN

2017 model almak sıkıntı yaratmaz değil mi?
  14. BSTXN

Bütçemiz maksimum 1.150.000TL, ilanlar üzerinden yorumlarsanız sevinirim Ankara içi olması tercihimiz. Alternatiflere açığız, bilgili arkadaşlar yol gösterebilirse sevinirim. SUV alacağız. Kia Sportage - 2017 Toyota C-HR - 2017 (Crossover) Kia Stonic - 2023 Peugeot 3008 - 2017 Peugeot 2008...
  15. BSTXN

1.1 milyon TL'ye SUV önerisi

En yaşlı 2017-18 olabilir, mümkünse değişensiz arıyoruz. Boyada sıkıntı yok da tramerli araç göz korkutuyor ilk defa 2. el araç alacağız.
  16. BSTXN

kodiaq bizim bütçemizi aşıyor maalesef hocam
  17. BSTXN

Bütçemiz 900-1.1m arası, geniş crossover, SUV tarzı bir araç arıyoruz. Egea Cross, Bayon, Sandero (sıfır), Crossland, Stonic vs. baktık ama hangisi uygun olur bilemedim. -Otomatik, -100.000Km'den düşük, -Parça sıkıntısı çekmeyeceğimiz, sanayiden uzak olacağımız, Bir araç arıyoruz...
  18. BSTXN

Yardım 86 Derece Ekran Kartına Macun Değiştirmeli miyim?

Yapabilecek el becerim olduğunu düşünüyorum da macun değiştirip ekrana görüntü gelmiyor diyen 3-4 konu okudum forumlarda bu ihtimal korkuttu beni. Bilen birini ya da güvenebileceğim teknik servis bulabilirsem değiştireceğim heralde.
  19. BSTXN

Yardım 86 Derece Ekran Kartına Macun Değiştirmeli miyim?

4 yıllık 1660 Super kartım için macun değiştirmeyi düşünüyorum, yük altında 86 derecelerde çalışıyor, sıfırken yük altında 75 derecelerdeydi. Macun aldım fakat ilk defa ekran kartının içini açacağım, riski almaya değer mi?
  20. BSTXN

Termal Ped'leri Sökmeden Macun Yenilersek Sorun Olur mu?

4 yıllık Gigabyte 1660 Super ekran kartım var. Kartı SIFIRKEN 75 derecelerdeydi yük altında, şimdi yük altında 86 derecelere çıkıyor, macun yenilemeyi düşündüm fakat termal ped yenileme işini gözüm kesmiyor. Sadece macun değiştirmek sıcaklığın en azından 80 civarlarına düşmesini sağlar mı...
Top Bottom