Arama sonuçları: *

1. burkoza

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro 1299₺

Merhaba arkadaşlar, ben de bu mouse'u önermiyorum. 5 Kasım'dan bu yana kullanıyorum fakat Şubat başından beri bende de mouse kendi kendine orta tekeri yukarı kaydırıyor bazen aşağı kaydırıyor bazen de kendi kendine hareket ediyor. Bilmiyorum bunun bir çözümü var mı ancak kesinlikle önermiyorum...
  2. burkoza

RTX Ekran Kartlı Sistem Toplar mısınız?

Direkt PerfEdge 5A'ya bir bakabilirsin.
  3. burkoza

Hazır sistemlerden hangisi tercih edilir?

12 bin TL civarı farkla +16 GB RAM, +500 GB depolama, Daha güncel ve yeni nesil bir işlemci, daha güncel ve güncel kalmaya da devam edecek bir soket ve bunla beraber anakart ki bu anakart'ı ileride işlemciyi upgrade edersen değiştirmen gerekmeyecek en önemli artılardan biri + daha yeni nesil bir...
  4. burkoza

Yardım 1000-1500₺ Oyun İçin Klavye Önerisi

Bu klavyeyi satın aldım. Klavyede tek bir renk düzeni var ve MSI sağ olsun yazılım desteği sunmamış. Bundan dolayı klavye üzerindeki tuşlarla bile renk düzenini değiştiremiyorsunuz ancak sadece renk modları arasında geçiş sağlayabiliyorsunuz. Basım hissiyatı, tuşların ve switch'in kalitesi bana...
  5. burkoza

MSI GG FORGE GK310 GAMİNG KLAVYE

Bu klavyenin yazılım desteği yok bilginiz olsun. Klavyeyi alırken mutlaka aklınızda olsun. Ayrıca sadece tek bir renk düzeni var ve bu renk düzeni maalesef yazılım desteği olmadığından dolayı değiştirilemiyor. Klavye üzerindeki tuşlardan bile renk düzenini değiştiremiyorsunuz. Sadece modlar var...
  6. burkoza

Comnet nasıldır?‎‎‎‎‎‎

Altyapınız VDSL mi Fiber mi? Comnet iyidir, ping değerleri de düşüktür fakat TurkNet de iyidir ancak tabii ki sesli müşteri hizmetleri hattı olmadığından herhangi bir arızada, arızanın çözümlenmesi konusunda gecikmeler ve/veya olumsuz deneyimler yaşamanız çok olası.
  7. burkoza

Öneri Superonline dışı internet önerisi.

Bölgenizde hangi servis sağlayıcıların hizmetleri mevcut? TurkNet, Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcıların altyapı sorgulama sistemlerinden adresinizdeki altyapıyı sorgulayıp ekran görüntülerini -adresinizi gizlemek kaydıyla tabii ki- konuya ekleyebilir misiniz? Burada eğer altyapı yoksa...
  8. burkoza

Hat değerleri yorumlama ,Hat değerlerim nasıl?

Maalesef 70 Mbps hızı stabil olarak alabilecek düzeyde iyi bir hat değil bu. Ankastreden (telefon kutusu) modeme gelen telefon (RJ-11) kablon ne durumda acaba? Misal herhangi bir ek, bantlı bir yer, aşınmışlık gibi bir durum mevcut mu kabloda? Keenetic modemlerde SNR default yani varsayılan...
  9. burkoza

Eski Binaya Fiber Hat Çektirme.

Yani, öncelikle bina nasıl bir bina misal apartman mı yoksa müstakil mi? Binadaki herkesin imzasının olduğu bir dilekçeyi en yakın TT müdürlüğüne teslim ederek işe başlayabilirsin ancak onun dışında bildiğim kadarıyla sadece kurumsal müşterilere özel metro ethernet yani simetrik internet...
  10. burkoza

Öneri Vdsl için modem önerir misiniz?

Keenetic'in Extra DSL modemini tercih edebilirsin. Kendim de şu anda Extra DSL kullanmaktayım ve hem kolay kurulumu hem de kolay yönetimi sayesinde gerçekten modem arayüzünden istediğin her işi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsun. Hatta mobil uygulaması sayesinde de modem arayüzüne girmeden çoğu...
  11. burkoza

Yardım Bilgisayarım İnternet Bağlantısını Sürekli Kesiyor

Yüksek ihtimalle ethernet bağlantısından yani kabloda oluşan bir kopukluk, kırılma veyahut gevşeme sebepli kesiliyordur. Tavsiyem ya ethernet kablosunu değiştirmen ya da hem modem hem de PC'den ethernet kablosunun girişinin nasıl yapıldığını tekrardan denetleyip aradaki bütün kabloda da bir...
  12. burkoza

F/P modem önerisi????

Sevgili dostum, bu gönderdiğin linkteki cihaz bir modem değil, router & access point görevi gören bir cihaz. Sana tavsiye edebileceğim modem ise yukarıda atıldığı gibi Keenetic Omni DSL olacak. En ucuz fiyatı bu linkteki adresten bulabilir ve satın alabilirsin.
  13. burkoza

Yardım Keenetic Extra modemin arayüzne giremiyorum.

Muhtemelen giriş için olan IP kendi kendine değişti veyahut bazen böyle yapıyor açıkçası ben Omni DSL kullanırken de birkaç kez böyle bir sorunla karşılaşmıştım. Öncelikle farklı bir tarayıcıdan -mümkünse daha önce modem arayüzüne hiç girmediğin bir tarayıcı olsun- ile bu IP'ye girmeyi dene...
  14. burkoza

BU İNTERNET KABLOSU İŞ GÖRÜR MÜ

Görecektir.
  15. burkoza

Yardım Gpon'da power, lan ve optical ışıkları kırmızı

Sorun neymiş peki hocam bari onu da yazsaydınız, merak ettim açıkçası.
  16. burkoza

MİLLENİCOM HİZMETLERİ NASILDIR?

Açtığım konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
  17. burkoza

Millenicom en çok merak edilen sorular ve cevapları, hız testleri ve her şey!

TP-Link VN020-F3 yazın Google'a, çıkar. Keenetic Omni DSL için ise, buradan satın alabilirsin. Konuda yazıyor, okudun mu yazdıklarımı acaba?
  18. burkoza

Millenicom'a başvurduktan ne kadar sonra bağlandı net'iniz ?

2. ay faturanızda, sadece internet ücreti alınmaz. Geri kalan ve eğer varsa; modem ücreti, kurulum ücreti ve vergiler, tahsil edilir.
  19. burkoza

Millenicom'a başvurduktan ne kadar sonra bağlandı net'iniz ?

Açtığım konuyu izlemeni tavsiye ederim. Ne kadar bekleyeceğin kargo şubesinin işleyişine bağlı. İnternet hizmeti aktifleştirildiikten hemen sonra kurup erişim sağlayabilirsin.
  20. burkoza

6.5 hız upload ile hangi çözünürlükte yayın açılabilir?

720p60, 936p vb. çözünürlüklerde açabilirsin ancak, sana tavsiyem 720p60 gayet yeterli olacaktır. 5000 bitrate vermen yeterli olur. 1.5 sana kalsın.
Geri