Arama sonuçları: *

• Users: sorun
  • Order by date
  1. S

Advenced System Care Ultimate işe yarar mı

Advenced System Care Ultimate işe yarar mı yoksa sadece psikolojik olarak mı rahatlatıyor GEÇERSİZ KISA YOL TARAMA ÖZELLİKLERİNİN İŞE YARADIĞINA ŞAHİT OLDUM AMA DİĞERLERİ MANTIKSIZGELİYOR
  2. S

Ayın satılıyor olması

"Maddi imkansızlıklardan dolayı gidemediğim için kelepir fiyata satılık " yazmış bide **
  3. S

Ayın satılıyor olması

https://www.letgo.com/tr-tr/i/satilik-gezegen-ay_46e48f71-5e15-4ab4-8bfc-33d1cef33216 Fazla söze gerek yok
  4. S

Boyun tutulmasına ne yapabilirim

Eyvallah sağol
  5. S

Boyun tutulmasına ne yapabilirim

Sabah canlı ders için bir uyandım (keşke uyanmasaydım) boynumu oynatamıyorum başka zamanlarda da olmuştu o yüzden artık ihtiyacım var NE YAPSAM GEÇER
  6. S

Gaming gen sitesi hakkında sorum olucak

pc hocası reklamını yapıyordu bir vidyoda Videoda güvenilir diyordu bence öyledir itopya gibi bir site yeni kurulmuş itopyada yeni çıktığında kimse güvenmeseydi bu kadar ilerleyemezlerdi
  7. S

Chrome "Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor"?

Eğer iş bilgisayarı ya da benzeri bir şeyse çıkar benim bildiğim
  8. S

Chrome "Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor"?

Bilgisayar okul tarafından mı verildi 1597331154 ya da benzeri
  9. S

ANTİVİÜSLER PERFORMANSI AZALTIRMI

Benim bilgisayarımda McAfee var (TÜRKTELEKOM HEDİYESİ YANİ ÜCRETSİZ) silsem pc hızlanırmı Ya da antivirüsler pc yavaşlatırmı performans azaltırmı
  10. S

NEDEN BU KADAR FİYAT FARKI VAR?

Tamam teşekkürler
  11. S

NEDEN BU KADAR FİYAT FARKI VAR?

Gaming klavyelerle normal klavyelerin arasında neden bu kadar fiyat farkı var Gaming klavyeler fiyatına değer mi (tepki süresi vb.)
Geri