Arama sonuçları: *

• Users: Click
  • Order by date
  1. C

İşlemcinin desteklediği bellek frekansı

2. C

İşlemcinin desteklediği bellek frekansı

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, atıyorum ryzen 5 2600 işlemcinin kendi sitesinde işlemci özelliklerinde bellek frekansı özelliği kısmında desteklediği frekans 2933mhz ve 2 slot olarak yazıyor.Şimdi bu işlemci 2933mhz rami mi destekliyor anlamına geliyor, eğer bu anlama gelmiyorsa bu bilginin anlamı...
  3. C

Oyunlarda istediğim fps'i farklı şekillerde nasıl alabilirim?

ufak bir overclock ile istediğim fps'i alıyorum yani çok ufak bir tık dokunuş gerekli sadece ama warzone overclocklu ekran kartını kabul etmiyor direkt hata veriyor bunun yerine performansı arttırmak için farklı bir yöntem kullanabilirmiyim ram frekanslarıyla oynasam mesela etkiler mi bunları...
  4. C

Ekran kartı iyi değil fakat o kadar da kötü de değil gene enazından 1600x900 orta düşük ayarda 70 civarlarında olması gerekir gibi düşünüyorum donanımsal değil de yazılımsal bir ayar yapılması gerekiyor sanki ben becerememişim gibi düşünüyorum 😄
  5. C

Ekran kartını değiştireceğim zaten hocam 2060 ayarında bir ekran kartı alıcam şimdi bunu satıp rx570 alıp seneye tekrar satıp 2060 alıp uğraşmak istemiyorum rx570 de yetmeyecek çünkü bir zaman sonra biliyorum 3-5 ay idare edecek şekilde kullanabilsem bu kartı yetiyor bana
  6. C

Evet 1080 de çoğunlukla 60ın altına düşüyor 1600x900 da bazen 1596750866 aynı hocam evet biostan 3200 olarak ayarladım ramleri
  7. C

Evet biliyorum ama zamanında alırken bu ekran kartını aldım değiştireceğim zamanda 2060 ayarında bir şey almak istiyorum o yüzden şimdi değiştirmek istemiyorum tekrar tekrar değiştirmek zorunda kalmamak için ramleri overclocklasam 3600mhz çeksem artış olur mu acaba veya ramler kaldırır mı onu da...
  8. C

Hayırlı akşamlar bir sorum olacak öncelikle sistemim : Asus b450m-k anakart 2x8 corsair vengeance lpx 3200mhz cl16 ram Ryzen 5 2600 cpu Msi 1050ti gpu Toshiba ocz rc500 m2 ssd Bu şekilde yaklaşık 1-2 ay önce topladım ekran kartı hariç bütün parçaları upgrade ettim komple yeniledim sistemi...
Top Bottom