Arama sonuçları: *

1. O

Yeni internete geçtim vdsl modem gerekli önceki adsl di

tamam teşekkür ederim
  2. O

önerebileciğiniz bir şey var mı
  3. O

https://www.hepsiburada.com/huawei-vdsl-modem-hg658-pm-HBC0000490ECG şu modem nasıl vdsl sanırsam birisi önermişti
  4. O

lenovo V14 Alinir Mi?

Arkadaşlar ben meslk lisesi son sınıf öğrencisiyim, bölümüm bilişim teknolojileri. Ancak kendimi geliştirmek istiyorum unreal engine ve unity gibi programları kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca yakında üniversiteye hazırlanıcam yani yanımda taşımlık bir şey olması gerekiyor. Sizce bu sistem uygun mu...
  5. O

Beyler amcam babama elektronik sigara aldığımı söylemiş taktik verin

hshsh senin adına üzüldüm
  6. O

Beyler amcam babama elektronik sigara aldığımı söylemiş taktik verin

Babana bunun nikotin oranının sigaraya göre çok düşük olduğunu ve bağımlı yapmadığını söyle belki dövmez
  7. O

Kişisel bakım ürünleri hakkında yardıma ihtiyacım var!

Dostum sivilcelerden kurtulmak istiyorsan ve para harcamak istemiyorsan sivilceli olan kısımları pamuk ile limon suyu ve dişmacunu sürebilirsin. Biraz zaman sonra işe yarıyor Paran varsa yüz temizleme jeli alabilirsin gratis ve watson gibi yerlerde indirim oluyor. Yüz temizleme jeli yüzün üst...
  8. O

10k 12k arası yazılım yapabileceğim ve oyun oynuyabileceğim laptop önerisi

TEŞEKKÜRLER 1668154984 saol ama laptop lazım yanımda taşımam için
  9. O

link at ben göremedim 1668148765 sistem tavsiyelerine bakıyorum 3-4k zamlanmış neden bahsediyorsun
  10. O

Beyler ben php ve s# kullanıyorum ama ileride unrealengine de kendimi geliştirmek istiyorum ayrıca kaliteli hikaye oyunları oynamak istiyorum biliyorum çok şey istiyorum. Bütçem 13 bin TL'ye kadar çıkıyor 2. el olabilir ama taksitle alabilirim ona göre
  11. O

Programı bir türlü indiremiyorum

Arkadaşlar adobe dreamwever indirmek istiyorum ancak google drive erişim izni istiyor ne yapmam gerekiyor
  12. O

Çekiliş kazandım dolandırıcı olabilirler mi

Tamam o zaman 1662119042 Ya bende aslında dolandırıcı olduğunu düşünüyordum ancak boru değil ıphone bı danışayım dedim herkese teşekkür
  13. O

Tamam o zaman herkese teşekkürler
  14. O

Gerçek olma ihtimali de var ama şuan karar veremedim
  15. O

Yinede telefon numarasına mesaj atsam yani bilgileri gümrük için para isterlersem istemediğimi belirtirim
  16. O

Instagram'da bir çekilişe katılım ve bir sonraki gün bana çekilişi kazandığımı belirttiler bir tane telefon numarasına adresimi ismimi soy ismimi ve telefon numaramı yazıp göndermemi istediler ancak dolandırıcı olabileceklerini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  17. O

Dreamweaver indiremiyorum

İndirdim ancak çok kastı açılmadı sorun çözdüm gerek kalmadı
  18. O

Dreamweaver indiremiyorum

Fotoğraftaki yazı hatadan dolayı ekrana geliyor çözümü nedir
Geri