Arama sonuçları: *

1. nzm.gld0

Max 6500 TL ye Hangi Laptop Alınır?

Peki monster ın modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. nzm.gld0

Hangi model? FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nzm.gld0

Çok yeni bir marka güvenebilir miyim bilmiyorum FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. nzm.gld0

Max 6500TL olacak şekilde, oyunlarda sıkıntı yaşamayacağım, güzel bir ekranı, soğutması ve kasası olan beni uzun yıllar götürebilecek güncel bir laptop arıyorum. Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. (Linkini gönderebilirseniz iyi olur) FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. nzm.gld0

Sistem İyimi ? alınır mı? ?

Kesinlikle bunu öneririm eğer bütcen varsa ryzen 5 2600 x yerine hemen bir alttaki ryzen 5 3500 x i seç bide ssd kısmında 20 tl daha verip adata yı seçmen bu dönemde bu fiyata bulunmaz bi kasa...
  6. nzm.gld0

Çözüldü✓ KASADA WİNDOWS VARMI ?

Yoksa windows = FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. nzm.gld0

0xc00007b sorununu çözemiyorum

Steam üzerinden dosyaları taradın mı? FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. nzm.gld0

Sistem İyimi ? alınır mı? ?

Anakartı pek beğenmedim bide hdd yerine ssd kullan, 400w çok az onun dışında iyi gözüküyor FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. nzm.gld0

Gigabyte 1660 Super alınır mı

tabii ki alınır soğutması gayet yeterli FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. nzm.gld0

İKİ LAPTOP ARASINDA KALDIM, BUGÜN ALACAĞIM

[emoji106]
  11. nzm.gld0

İKİ LAPTOP ARASINDA KALDIM, BUGÜN ALACAĞIM

Hocam oyun pek oynamıyacaksan lenovoyu öneririm. Ha oyun oynayamam mı diye düşünüyorsan tabikide oynarsın (cs go vb.) Ama Acer ile biraz daha fazla fps alırsın. Yazılım programları çalıştırma olsun Lenovo daki ryzen 7 işlemci ryzen 5 e göre kat kat daha iyidir. Ayrıca lenovonun kasa kalitesi ve...
Geri