Arama sonuçları: *

1. alperenht

Yardım Kingston SSD bozuldu mu?

Merhaba 240 GB Kingston SSD var elimde. Bayadır kullanıyorum 3 sene falan olmuştur herhalde. Kingston SSD Manager yardımıyla health baktım %83 gösteriyor. SSD wear indicator 17 gösteriyor. 1-2 hafta önce HDD aldım, onu takacağım diye yerini değiştirmiştim Kingston SSD'nin. Yerini değiştirdikten...
  2. alperenht

r5 5600g ile 3070ti 1080p darboğaz ?

1080 de Darboğaz olur ama 2k oynarsınız.
  3. alperenht

RX 6500 XT Driver sorunu düzeldi mi ?

Bu video da driver sorunlu diyordu acaba düzeldi mi performansı PCIe 3.0 için ?
  4. alperenht

Windows 11 kullanılmalı mı?

Hocam ben kullanıyorum, kullanalı 2 ay falan oldu. Açıkçası hoşuma gitti ben beğendim. Bence Win 11 kurup 1 ay falan deneyimleyin ona göre karar verin Win 11'e bir şans verilmeli bence. Ya da bu ay büyük güncelleme gelecekti ondan sonra da kurabilirsiniz.
  5. alperenht

R5 3600 Nvidia Tarafında En Son Hangi Kartı Besler ?

RTX 3050 çok iyi olur gibi yanına.
  6. alperenht

Witcher 2 Kaç Fps Alırım?

Hocam yanlış okumuşum pardon. Witcher 2 de kaç fps alacağını bilemem ama o oyunda biraz optimizasyon sorunu var onu diyeyim.
  7. alperenht

Witcher 2 Kaç Fps Alırım?

Bu videodan değerlere bakabilirsin.
  8. alperenht

Çözüldü✓ Dual channel ram daha mı iyi ?

Tamamdır arkadaşlar, Dual channel geçeceğim.
  9. alperenht

Biliyorum hocam zaten bu ekran kartıyla 32 gb hiçbir işime yaramaz da ilerde ekran kartı değiştirirsem diye böyle yapmıştım. O zaman ben 2x8 alıyım hocam eyvallah yardımların için.
  10. alperenht

Hocam ilerde 16 yanına bir 16 daha çekerim diye de single almıştım ama daha yeni aldım sistemi zaten her türlü 2x8 yapsam daha iyi mi o zaman ?
  11. alperenht

Hocam eyvallah peki bu sistemle fazla bi fps artışı olur mu Dual channel ile. Mesela gta 5 1080p low da 30 fps alıyorum kaça çıkar dual ile birlikte ?
  12. alperenht

Ben de 16 GB DDR4 3200 MHz single ram var. Bunu satıp 2x8 yapsam daha iyi fps alır mıyım genel olarak oyunlar da ? Sistem: R5 3600 GT 1030 DDR4 2 GB 16 GB DDR4 3200 MHz Single
  13. alperenht

Çözüldü✓ 16 GB + 4 GB Dual çalışır mı ?

Hocam dual channel single channel'a göre daha iyi çalışıyor. Bende bütçe çok olmadığı için yanına aynı değerlerde sadece boyutu farklı olan 4 gb ram taksam dual channel olarak çalışır ve fps artar mı oyunlar da diye soruyorum.
  14. alperenht

Hocam bütün her şey aynı tek farklı olan 4 gb olması
  15. alperenht

Merhabalar. Elimde 16 GB DDR4 3200 MHz RAM var aynı özellikler de boyutu 4 GB olan RAM alsam düzgün çalışır mı ve FPS artışı sağlar mı Dual kit sonuçta?
  16. alperenht

Forza horizon 5 bu fiyat deger mi ?

Çok kasmayacaksanız gamepass alıp oynayabilirsiniz.
  17. alperenht

2000 TL bütçeye alınabilecek en iyi ekran kartı ?

Hocam ben Nvidia kullandım hayatım boyunca ve Nvidia ile devam etmek isterim ama R9 380'i de takip ediceğim.
  18. alperenht

Hocam 950 ve 960 daha iyi olur onlara bakmaya başladım bi de üstte erso87 Quadro T400 demiş ilk defa duydum bu kart hakkında bir bilginiz var mı nasıldır 2300'e falan var sıfırı
  19. alperenht

Hocam ilk defa duydum bu kartı özellikleri nedir acaba baktım Nvidia DLSS falan var. DLSS sadece RTX kartlar da olmuyo muydu yoksa ben mi yanlış biliyorum ? 1643408495 Hocam GTX 950 önermişti biri bana 1500 civarı fln iyi mi sizce şuan ki kartıma göre
  20. alperenht

Hocam Nvidia kart var mıdır 2. el güncel?
Top Bottom