Arama sonuçları: *

1. O

Geceleri bilgisayarımın fanını kapatma

Ben bilgisayarımı geceleri indirme için açık bırakıyrum ve geceleri boş yere çalışıyor bunları nasıl kapatırım (sadece geceleri)
  2. O

Bilgisayar Hardiskim yeni olmasına rağmen canını %36 gösteriyor

1-2 AY ÖNCE Donanın arşivinin sitemi olan Epic sistemi aldım ve son 2 gündür bilgisayarım açılırken Disck checking diyor. Biraz araştırdım ve HDDlife programı ile diskin canına bak diyorlardı ve baktığım ssd %100 harddisk ise %36 diyor sebebi nedir acaba bilginiz varmı yoksa garantiye mi...
  3. O

AMD Ryzen 5 3600 İÇİN Soğutucu

Ben yakın zamanda başlıkta ismi yazan işlemciye sahip bir kasa aldım fakat sonra donanım arşivi videosunda stock fanların yetersiz olduğunu öğrendim. Sizce hangi fanı almalıyım. Fiyat 200 tlyi pek aşmassa sevinirim.
  4. O

Bilgisayarımda Fps Düşüşü

kasa aslında yeni tozdan olcağını sanmıyorum.
  5. O

Bilgisayarımda Fps Düşüşü

Bilgisayarımın yerini ramazandan dolayı değiştirdim ve normlade 350 400 fps aşağısına düşmeyen fps şimdi 300 üstüne çıkmıyor
  6. O

İncehesap Kargo

Ben ince hesaptan bir hafta önce hem monitör hemde kasa aldım paketleme çok güzeldi sıkınntı olmaz güvenebilirsin.
  7. O

Öneri #EvdeKal Film-Dizi Önerisi

Dark izle derim güzel bir dizi. Kafanı çalıştırıyor.
  8. O

Bilgisayarımda oyuna girince yeniden bşlatılıyor.

https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/
  9. O

Bilgisayarımda oyuna girince yeniden bşlatılıyor.

Ben donanım arşivinin bir sistemi olan epic sistemini aldım ve elime birkaç gün önce ulaştı. Ve ben bununla edit yapıyorum kayıt alıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor. Fakat oyuna girince bir süre oynuyorum ve bir süre sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor. Sorun nedir lütfen yardımcı olun bilgisayara...
  10. O

Bununla yayın yapılır mı?

ne mesela
  11. O

Ben sistemi çoktan aldım. Ekran kartı bana sıkıntı çıkarır mı?
  12. O

Abdullah abinin koduyla James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD aldım

BENDE dün almıştım yorumları baya güzel çarşamba günü muhtemeln elime ulaşır.
  13. O

Kulak içi mi kulak üstü mü?

Benim aklımda zaten onlar 710 711 712 felan
  14. O

Bu bilgisayarla yayın açılır mı? https://www.incehesap.com/donanim-arsivi-epic-r5-3600-16gb-rx5700-gaming-bilgisayar-fiyati-43889/
  15. O

Kulak içi mi kulak üstü mü?

Yeni bilgisayar aldım onun için sizce kulak üstü mü almalıyım yoksa kulak içimi.
  16. O

Ders çalışıcak platformlar

Hocalara geldik öneririm
  17. O

Karantinada Ücretsiz Oynanılabilcek Oyun Önerisi

Call of duty warzone oyun çıkalı 1hafta oldu.
  18. O

film,dizi önerme

Hapisten kaçış
  19. O

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Ben bir yaz çalıştım en sonunda 7.5k ya bi bigisayar aldım hiçbir şey demediler.
  20. O

film,dizi önerme

PRİSON BREAK Kesin izle ben 2 kere bitirdim. Kısaca mükemmel
Top Bottom