Arama sonuçları: *

1. E

Windows 11 Ses Aygıtı Problemi

Çözdüğünüzde haber verirseniz çok mutlu olurum. Ben Windows 11 de problem yaşıyordum tekrar Windows 10’a geçtim problem çözüldü.
  2. E

Windows 11 Ses Aygıtı Sorunu?

Ya bilgisayar çok acil lazım. Şu an çalışmalarım var ondan dolayı yedekleme yapmam falan uzun sürecek bunun dışında başka bir problem yok bilgisayarımda.
  3. E

Yok, değil. Bu sabah Windows 11 e güncelledim. Bilgisayara hiçbir şey yüklemedim. Birden olmaya başladı.
  4. E

Başka kulaklık ile de denedim Bluetooth kulaklığımda da aynı sorunu yapıyor. 3-4 kere yeniden başlattığımda bilgisayarı düzeliyor.
  5. E

Arkadaşlar, selamlar. Çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Monster bilgisayarımda kulaklık taktığımda bilgisayar kafayı yiyor. Sürekli ses aygıtı algılamaya çalışıp git-gel yapıyor. Görev yöneticisinde Windows Ses Hizmeti Cpu’yu %65 oranında veya daha fazla kullanıyor olarak gözüküyor. İnternette...
  6. E

Windows 11 Ses Aygıtı Problemi

Ben de aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz? Çok acil lazım.
  7. E

Bilgisayar takiliyor ama Windows Explorer yeniden baslatinca düzeliyor?

Arkadaslar selamlar, dizüstü bilgisayarimda imlec hareket ediyor ancak ekran donuyor takilmalar oluyor. Brave tarayici kullaniyorum youtube da videolar takiliyor sesde problem yok ama yeni aldigim dizüstü bilgisayarda bu takilmanin sebebi ne olabilir her sey güncel. Windows Explorer yeniden...
  8. E

Xbox Controller Bluetooth Sorunu?

Evet aynen öyle oluyor hocam bir türlü cözemedim.
  9. E

Xbox Controller Bluetooth Sorunu?

Xbox oyun kolumu bilgisayara baglamak icin bluetooth ayarlarindan aygiti kaldirip tekrar tanimlayarak baglayabiliyorum. Onun disinda kopma falan olmuyor ancak bu sorunu cözemedim. Bluetooth sürücülerim güncel, Xbox kolunu da güncelledim ancak düzelmedi. Yardimci olursaniz sevinirim.
  10. E

Dshidmini PS3 Bluetooth ile uygulamada gözüküyor fakat bilgisayara bağlanmıyor

Selam, elimde Sony'nin PS3 kolu var. Biraz araştırdım ve Dshidmini uygulamasını gördüm. Gerekli kurulumları yaptım ancak bir türlü Bluetooth ile bağlayamadım. Uygulamada gözüküyor ancak kol bir türlü bağlanmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  11. E

Windows 10 Pro 0x80070643 hata kodu alıyorum

Hocam selamlar, yaşadığınız aynı durumu ben de yaşadım Windows 10 Pro’dan Windows 11 e geçmek istiyordum Windows Update ten yüklemek istediğimde aynı hatayı alıyordum. Setup ı internet üzerinden indirdim ve kurulum yaptıktan sonra sorunum çözüldü. Windows 11 geçmeden bu sorunu çözmek...
  12. E

Steam Envantenterim Satılmış?

Arkadaşlar selamlar, size bu konu hakkında son kez açıklama yapayım. Steam Destek ile iletişime geçtim, ancak doğru düzgün bir açıklama yapamadılar hesabıma nasıl erişim sağlandığı nereden girildiği gibi sadece envanter için topluluk pazarı olduğu için herhangi bir şey yapamayız dediler...
  13. E

0xd0000034 Windows 11 güncelleme hatası?

Arkadaşlar, selamlar bu hata kodunun çözümünü bilen var mı Windows 11 e geçiş yapamıyorum da yardımcı olur musunuz?
  14. E

Hocam Steam e-mail'im ile kayıt olduğum kayda değer yerlerin şifresini değiştirdim. Outlook kullanıyordum buradan Gmail'e falan sıçramazlar değil mi? 1706557821 Hocam format attım tüm google'a kayıtlı şifreler gitti şimdi ise sadece kullandığım sitelerin şifrelerini girdim. Onlarda da iki...
  15. E

evet aktif olarak oynuyorum da bu saatten sonra oynamam galiba :D
  16. E

Hocam ben de öğrenemedim sebebini Steam’den cevap bekliyorum. Size de paylaşırım gelen cevabı.
  17. E

Sağolun hocam bilgilendirmeler için :)
  18. E

Hocam şöyle bir ekran çıktı.
  19. E

Yok hocam paylaşmadım bir yerde ama bu SteamAPI key değişiyor mu yani adamların elindeyse hala tekrar hesabıma erişebilirler değil mi? Çözüm öneriniz var mıdır hocam bu Steam API için?
  20. E

Hocam eleman alım yapmamış hiç ancak birisini arkadaş eklemişti sabahki işlemlerimde o profili şikayet etmiştim. Steam'e dolandırıcı hesap diye.
Geri