Arama sonuçları: *

1. A

3060'lı Laptop Önerisi

Merhabalar. Almanya'dan akraba aracılığı ile laptop almayı düşünüyorum. Aşağıya benim beğendiğim bazı laptop modellerini bıraktım. Ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi olur. Sizin de önerdiğiniz laptop varsa bu bu civarda lütfen yorumlara bırakınız(bütçe 1000-1500 euro arası). Eklere de...
  2. A

Vatan Bilgisayar servis süresi

9 ay oldu ssd'yi alalı. Servise yollamadan bx500'ü başka marka ssd ile değiştirebilir miyim?
  3. A

Vatan Bilgisayar servis süresi

Beylikdüzü Vatan Bilgisayar'a Crucial bx500 ssd mi servis için götüreceğim. Daha önce servise gönderen var mı kaç günde işlem halloluyor? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
  4. A

Crucial bx500 480gb SSD hız ve sıcaklık problemi

Bir şey daha sormak istiyorum garantiye yollamak için Vatan'a götürsem yetiyormu. Ve garantide yenisini mi yolluyolar yoksa tamir edip mi yolluyolar?
  5. A

Mecbur satıcam yani :/
  6. A

Peki şuanlık bir çözümü yok mu ?
  7. A

Merhabalar! Size bugün fark ettiğim bir şeyi soracağım. Dün oyun oynarken ara ara fps droplar girmeye başladı, csgo'da 250 fpslerden 70 e kadar düşüyordu ara ara. Ve bilgisayarım geç açılmaya başladı. SSD'nin hız değerlerini ölçmek istedim ve bu sonuçları elde ettim. SSD son sürümde sanırım ama...
Top Bottom