Arama sonuçları: *

1. P

Saber rgb alınır mı?

Bende var ama sorunlu olarak 2.nel aldım 50 lira vermiştim galiba hesap makinesi açma tuşuyla değiştim şimdi 1 arada basmıyor galiba çok emin de olamıyorum ama onun dışında güzel klavye bazı yazılım sıkıntıları var mesela alttaki ledi tek renk yapmaya çalışırsan sadece açık mavi oluyor ama çok...
  2. P

Wallpaper Engine 15 TL hak ediyor mu?

Orası biraz sıkıntılı mesela chrome falan açıksa wallpaper çalışmaya devam ediyor ama oyuna girersen durup normal resimmiş gibi oluyor Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. P

Wallpaper Engine 15 TL hak ediyor mu?

Düşen kartları satıp üstğne 3 lira koyup falan almıştım indirimde 10 liraydı ama 15 bile değer gayet hoş bir uygulama. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. P

Masayı karbonfiber kaplama

https://m.n11.com/siyah-karbon-folyo-kaplama-carbon-124-x-100-cm-veya-124-x-50-cm-P383793600?BOYUT=100x124+CM&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwhIP6BRCMARIsALu9LflsD1Qh3Q2luNYu3-MRscwf4uia94TfkiaMZw0uA8Xv2CDzLnff-dsaAqF1EALw_wcB Bisiklet için kullanmıştım vaktinde, üstüne biraz uğraşırsınız gayet...
  5. P

100 TL Bütçeye Kadar En İyi Bluetooth Kulaklık?

Kulak üstü demişsin ama o fiyata var mı bilmiyorum. Neyse ben BE36 diye bir kulaklık kullanıyorum fena değil ama kulak içi bide süngeri yok airpods gibi. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. P

Çift Monitör Tutacağı

Hmm iyimiş aslında gönderim için 200 lira istiyorlar Türkiye deposuna gelmesini bekleyeceğim artık. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. P

Çift Monitör Tutacağı

Hmm peki eğiklik falan var mı? Yani iki monitörü bağlayınca aynı hizada duruyorlar mı? Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. P

Çift Monitör Tutacağı

Öncelikle iyi forumlar. 2 monitör masamda çok yer kapladığı için bir monitör tutacağı almak istiyorum ufak bir baktım ama fiyatlar abartılı saçma 200 liraya bir aparat var fakat önceden kullandım ve bayapı yamuktu türkiyeden önerebileceğiniz bir model var mı bütçe max 400 lira Not: duvarı...
  9. P

Kırsal bölgede hangi internet sağlayıcısını kullanabilirim

Öncelikle iyi forumlar yakında yeni bi' eve taşınmayı düşünüyoruz ama acayip kırsal bir yerde oturuyorum eskiden 10mbps superbox kullanıyordum ama adamı çileden çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar neyse çok uzatmadan acaba benim 20mbps üstü alabileceğim bir internet sağlayıcısı var mı...
Top Bottom