Arama sonuçları: *

1. W

Yurt dışı apple kayıt

Hocam peki bu yöntem ile e-sim li cihaz kaydedelibilir mi ? Sorun çıkar mı ?
  2. W

Yurt dışı apple kayıt

Hocam normalde aynı model ve özelliklere sahip iki cihazı kaydedebiliyorsunuz ya ben telefonda e-sim var ise nasıl olur diye sormuştum aslında 1765669587 Hocam kimseyi dolandırmıyoruö ki internette tek kayıt ücreti verip te iki cihaz kullanma ile alakalı bir sürü video var ben sadece eğer...
  3. W

Yurt dışı apple kayıt

Her kese iyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bir sorum olucaktı yurt dışından ikş adet aynı model ve aynı özellikler aynı model numarasına sahip 2 cihaz alıcam tek kayıt ücreti ödemek için ancak olurda gittiğimde apple mağazasında fiziki sim yuvasına sahip cihaz yok ise e-sim'li cihazlardan alıp...
  4. W

A320M-A PRO AMD AM4 ANAKARTA RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ uyumlu mu?

Bios güncellemesi sonrası 7800X3D ye kadar destekler ama aşşırı ısınma olur
  5. W

Anakarta uygun işlemci MSI A320M-A PRO

1763942331 Çok teşekkür ederim yorumundam dolayı 1763942486 Ya yok daşga değil de her şefi en baştan almam gerekiyo sadece masası koltuğu Klavyedi .vs .vs
  6. W

İşte kafamı kurcalayan şey de o işlemci + ekran kartı takviyesi yapmak istesem pover supply de almam gerekiyor anakart da çok iyi seviye değil masrafa çabaya değer mi bilmiyoryun offfff çok kafam karışık
  7. W

Hocam peki ryzen 7 5800X3d olur mu hem daha güncel işlemci diğerine göre bir ekran kartı olarak da 5070ti yada 5080 dar boğaz olur mu bu işlemci ile ?
  8. W

Hocam peki ryzen 7 5800X3d olur mu hem daha güncel işlemci diğerine göre bir ekran kartı olarak da 5070ti yada 5080 dar boğaz olur mu bu işlemci ile ?
  9. W

Hocam peki ryzen 7 5800X3d olur mu hem daha güncel işlemci diğerine göre 1763928907 Hocam peki ryzen 7 5800X3d olur mu hem daha güncel işlemci diğerine göre bir ekran kartı olarak da 5070ti yada 5080 dar boğaz olur mu bu işlemci ile ?
  10. W

Arkadaşlar merhaba arkadaşımdan almış olduğum bir kasa var da kasa içerisinde MSI A320M-A PRO modeli var her neyse ben bu kasanın maksimum alabileceği işlemciyi araştırıyorum araştırma sonucunda chat gbt ye sordum beni pek tatmin etmedi açıkcası çünkü m2 slotu olmayan anakarta M2 slotu var ssd...
  11. W

Uygun işlemci seçimi

Arkadaşlar merhaba elimde Msı A320M A PRO anakart var buna bıos güncellemesi ile işlemci 7 5800X3D takabileceğimi öğrendim bunun herhangi bir zararı olur mu peki ? bir de sistem toplamak da istiyorum monitör ve ekran kartı da alıcam ama monitör kısmında çok fazla marka ve seçenek var 2K görüntü...
  12. W

Samsung J7 Core hafıza artırımı

Arkadaşlar merhaba Samsung J7 Core telefonum var ancak 16Gb dahili hafıza yetmiyor ve arttırmak istiyorum bunu araştırdığımda ise 512GB'a kadar artırabileceğimi gördüm internette 1TB'lık bir hafıza kartı takmam durumunda kartı hiç görmeden çalışmaya devam mı edicek yoksa ne olucak tam olarak ne...
  13. W

Aygıt yöneticisine girmiyo

Arkadaşlar merhaba Windows 7 li bir laptop kullanıyorum arama kısmına aygıt yöneticisi yazıyorum görünüyor ancak girmiyor sorunu nasıl çözebilirim
  14. W

PC toplama da yardım

asus tuf gaming b450m plus aldım hocam ekstra olarak pover supply gerekli mi ? Bir de anakart hakkında ki görüşünüzü de merak ediyorum
  15. W

PC toplama da yardım

Hocam 3600 MHz ram destekliyen bi anakart önerebilir misiniz bir de FPS de çok fark ediyor mu bir de ?
  16. W

PC toplama da yardım

Arkadaşlar merhaba Elimde şuan ryzen 5 5600x işlemci , asus 2060 dual oc ekran kartı ve Corsair vs600 güç kaynağı var anakart konusunda ise 4 ram slotu olan bir anakart artıyorum ama hangisi uyumlu bilmiyorum bir de güç kaynağım ekran kartı ve işlemciyi besleme konusunda yeterli olur mu ...
  17. W

🔥İndirim Sapphire PULSE RX 6600 peşin fiyatına taksit imkanı ile 6899₺

İnşaallah telrardan hayırlı olsun güzel ginlerde kullanman dileğiyle ❤️
  18. W

Valla bende aynı durumdan muzdaribim bilgisayarımı komple sattım üzerine biraz bir şeyler ekler daha iyisini alırım diye ama korana çıktı bir de beni ücretsiz izne göndermişlerdi PC den gelen parayı geçinmek için harcadım ne oldu anlamadım bir anda
  19. W

Laptop Açılırken Bu Ekranda Kalıyor

1649365776 Format flash'ı takınca da böyle bir şey oluyor yine bekleyince başa sarıyor
  20. W

Üzülerek söylüyorum ben geçen sene rx 5500 Xt se 2000 ₺ ye aldım bu fiyatlar nereye kadar gidicek böyle. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Geri