Arama sonuçları: *

1. RedDeadRedemption

Asus TUF B450M Pro Gaming'a 5600X Takabilir miyim?

Selamlar millet bir sorum var Asus TUF B450M Pro Gaming'a 5600X Takabilir miyim?
  2. RedDeadRedemption

200-300TL İle alınacak en iyi kulaklık nedir?

Selam millet 200-300TL İle alınacak en iyi kulaklık nedir? Oyun için olucak yani mikrofonu iyi ve rahat olsun :D.
  3. RedDeadRedemption

Sizce sistem olarak full ASUS mu? Yoksa MSİ mi?

Vengeance RGB Pro ya da Dominator Platinum RGB alırsa RGB anlamında daha iyi olurmuş öyle demişlerdi.
  4. RedDeadRedemption

Peki genelde ASUS ROG için Corsair ramları öneriyorlar RGB için arkadaşım GSKILL Trident Z kullanıcakmış ROG alıcaksa degiştirsin mi?
  5. RedDeadRedemption

Selamlar arkadaşım herşeyi bir marka almak istiyor eger asus alırsa ROG Strix, eger MSİ alırsa Gaming X Trio falan alıcakmış 3080, B550, Sıvı Sogutucuyu falan hep aynı marka almak istiyor sizce hangisi daha kaliteli? Asus 1-1,5 daha pahalı oluyormuş sizce hangisi mantıklı?
  6. RedDeadRedemption

Twitch Hesabım ile yeni valorant heasbımı baglayamamıyorum

Öncelikle selamlar ben önceden riot hesabımı twitch ile baglamıştım valorant çıkınca başka bir eposta ile valoranta kayıt oldum PRİME almıştım orada verilen beleş şeyleri almak istiyorum ama eski riot hesabıma baglanıyor ''disconnect'' diyorum sonra tekrar baglanıyorum ama yine eski hesabıma...
  7. RedDeadRedemption

7500TL'e Telefon önerisi

Dedigim gibi maalesef.
  8. RedDeadRedemption

7500TL'e Telefon önerisi

Benim için 64GB Fazla bile o yüzden üstüne gerek duymadım.
  9. RedDeadRedemption

7500TL'e Telefon önerisi

Maalesef.
  10. RedDeadRedemption

7500TL'e Telefon önerisi

Selamlar dostlar 7.500TL bütce ile sizce en iyi telefon hangisi? -Kamerasi çok iyi olacak. -Pili uzun süre götürücek (yani 1 gün falan) -Rahat oyun oynatacak. Şu an iPhone 11 (64 GB) düşünülüyor ne dersiniz?
  11. RedDeadRedemption

CoolerMaster H500 750W 80+ ARGB vs MB511 ARGB + CM 750W NME V2 80+ Bronze

Bu iki seçenekten hangisi? CoolerMaster 750W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı kötümüdür?
  12. RedDeadRedemption

Sinerjiden bakıyorum ve aralarında yaklaşık 70tl fark oluyor H500 daha pahalı.
  13. RedDeadRedemption

Öncelikle selamlar dostlar sizce hangi seçenek daha mantıklı? hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. 1) -CoolerMaster MasterCase H500 750W 80+ ARGB (PSU Kasa ile birlikte geliyor) 2) -CoolerMaster MasterBox MB511 ARGB -CoolerMaster 750W MWE V2 80+ Bronze Güç Kaynağı Şimdiden teşekkürler.
  14. RedDeadRedemption

MSI MAG CoreLiquid 240R 240mm ARGB vs SilverStone PF240 240MM ARGB

Selamlar dostlar hangi sıvı sogutucu daha iyidir? Aralarında 100TL Fark var, hem performans hemde tasarım bakımından cevaplarsanız sevinirim.
  15. RedDeadRedemption

E-Spor takımlarının formalarını nereden alabiliriz?

Ne kadar vergi gelebilir ki?
  16. RedDeadRedemption

E-Spor takımlarının formalarını nereden alabiliriz?

Selamlar Faze, Secret, Cloud 9, TSM gibi gibi takımların formalarını nereden alabiliriz? Böyle formalarını satan görmedim çünkü çok detaylı bakmadım şimdiden teşekkür ederim.
  17. RedDeadRedemption

sistem tavsiyesi.

MSİ 2070S Gaming X Trio.
  18. RedDeadRedemption

sistem tavsiyesi.

İ5 10600K ın oyun anlamında rakibi hangi işlemci?
Geri