Arama sonuçları: *

1. H

Yeni Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Öncelikle ağırlıklı olarak rekabetçi oyunlar ve özellikle CS2 ye yönelik önümüzdeki yıllarda beni üzmeyecek gelen güncellemeleri kaldıracak şekilde en az değişiklikle atlatabileceğim bir sistem almak istiyorum örneğin işlemci 9800x3d alıp ekran kartını...
  2. H

Hangi sistemi almalıyım?

Peki bu işlemciler için ekstra bir soğutucuda almalıyım değil mi amd ler çok ısınır diye bir algı varya hani
  3. H

Hangi sistemi almalıyım?

3300x 3600 den yada 3500x den daha mı iyi ki bence diğer sistem daha mantıklı gibi
  4. H

Hangi sistemi almalıyım?

Mükemmel bir cevaptı teşekkür ederim :D:D arkadaşın önerdiği teknobiyotik p2 sistem daha iyi geldi
  5. H

Hangi sistemi almalıyım?

bende o yönde düşünüyordum fakat performansları karşılaştırdığımda çoğu benchmark da rx5600 xt biraz önde çıktı şaşırdım
  6. H

Hangi sistemi almalıyım?

p2 sistemde güzel ama rtx2060 ın galax modeli nasıl çok ısınıyor mu diğerlerine göre
  7. H

Hangi sistemi almalıyım?

Arkadaşlar 6500 lira bütçem var bu sistemi tavsie edermisiniz? https://www.itopya.com/vok-imperial-amd-ryzen-5-3500x-msi-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-16gb-ddr4-480-gb-ssd-gaming-bilgisayar/ rtx2060 lı mı yoksa rx5600xt li bir sistem mi almalıyım?
  8. H

240 hz monitör önerisi

Keşke düşse belirli bir tarihi de yok düşerse kesinlikle ilk tercihim o olur
  9. H

240 hz monitör önerisi

Arkadaşlar f/p 240 hz monitör önerebilir misiniz? bütçe 2500 3000 civarı daha önce hiç curved monitör kullanmadım ağırlıklı olarak hatta neredeyse sadece cs go oynuyorum şu monitörü almayı düşünüyorum GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz Curved RGB Gaming Monitör (Samsung VA Panel) alternatif ne...
  10. H

240Hz Monitörde Ekran kartı boşta 60 dereceleri görüyor ne yapılmalı?

Elbette öyle olmalı bende laptop dan geçeceğim bakalım nasıl olacak teşekkürler bilgilerini paylaştığın için
  11. H

F/p olarak çok güzele benziyor fakat 27 inç çok büyük geliyor benim gözüme curved daha önce hiç kullanmadım cs go gibi oyunlarda sorun yaratmaz umarım ben rtx 2060 super yanında almayı düşünüyorum umarım aynı sorun olmaz
  12. H

27 inç 1 ms curved olan monitör değil mi kullandığınız bende ondan almak istiyorum memnun musunuz Monitörden?
Geri