Arama sonuçları: *

1. E

Shp v2 psu Zalman nf-5 mf kasaya uyarmı?

Reis bende ryzen 3600 gtx 1650 süper var attığın bu psu 500 w yetermi peki sıkıntı olurmu
  2. E

Shp v2 psu Zalman nf-5 mf kasaya uyarmı?

Arkadaşlar merhaba.Alıcağım kasa ve psu bunlar bu ikisi aranızda uyumsunzluk sorunu olurmu? Psu...
  3. E

Zalman n5 mf alınır mı??

Ryzen 3600 Msi gtx 1650 süper gaming x Gskill 16 gb ram Cruical 480gb ssd B450m s2h Shp v2 650 w +80 psu Parçalarm bunlar fakat kasa için çok bütçem yok zalman n5 mf almayı düşünüyorım sıkıntı çıkarmı nasıldır?
  4. E

Maksimum 600 tl bütçe ile kasa tavsiyesi

bu kasnaın önünde 2 fan var dimi
  5. E

Maksimum 600 tl bütçe ile kasa tavsiyesi

Bütün parçaları aldım.Sadece kasa kaldı maks 600 tl bütçe. Ryzen 3600 Msi gtx 1650 süper gaming x Gskill 16 gb ram Cruical 480gb ssd B450m s2h Shp v2 650 w +80 psu Sadece kasa kaldı maks 600 tl ne alabilirim?
  6. E

İşlemci bozulursa bilgisayar çalışırmı

Reis sadecem kasam çalışıyor adam işlemciyi çıkarıp başka işlemci taktı ve görüntü geldi 1597432532 Verdiğim tamirci abim en yakın tanıdığım abimdir o konuda sıkınyı yok zaten gözümün önünde yaptı herşeyi başka en başta işlemcin hiç ısınmıyor dedi sonra başka işlemci taktı ve görüntü geldi
  7. E

Monitörü dp ve hdmi ile ekran kartına taktım dönüştürücü falan yok görüntü yine gelmedi hdmi anakarta taktım yine görüntü gelmedi 1597431205 Yani dp hdmi ayrı ayrı denedim olmadı
  8. E

Arkadaşlar merhaba birgün sistemimi çalıştırdım kasa fanları ışığı ekran kartı fanı ışığı her şey çalıştı ama ekranıma görünti gelmedi bilgisayarcıya götürdüm işlemcin bozulmuş başka bir işlemci taktıp ekrana görüntü geldi dedi sizce böyle bişey olabilirmi işlemcim bozulmuş olabilir mi...
Top Bottom