Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Monitörümde ghosting var mı ?

10k 1766670937 O ne demek 1766670958 İmmo 1 valorant oyuncusuyum
  2. M

İade etmelimiyim ne derecede var ghosting oyunlarda rahatsız eder mi
  3. M

Ağır çekim videodan çekip ss aldım yeni monitörümde 1 adet ölü piksel çıktı ama ghosting tam anlayamadım önceki monitörümde arkadaki 2.kopya siliüet yoktu bunda var bu ghosting mi oyunda farkedermiyim
  4. M

Öneri Gigabyte 27” 2k alınır mı 7200tl

Baya ucuzmuş piyasaya göre kağıt üstünde iyi gözüküyor ama deneyimleyen biri var mı varsa yazsın lütfen
  5. M

Çözüldü✓ 2K da bu alınır mı tavsiyeleriniz var mı?

Almayı düşündüğüm monitör https://www.sinerji.gen.tr/msi-27-mag-275qf-05ms-180hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-rapid-ips-2k-gaming-monitor-p-55372 bu ama 10k ya kadar onu alana kadar bunu al bu kesinlikle daha iyi dediğiniz bir monitör var mı pivot ozellikleri ve malzeme kalitesi önemli değil...
  6. M

Yardım 10K Bütçeyle İdeal 2K Monitör Tavsiyeleri

hocam hocam sizin tecrübelerinize dayanarak bu monitörü sipariş vericem o zaman ama kasım indirimi beklemelimiyim diye düşünüyorum sizce bekliyim mi? 1762268777 siyahı yok mu bunun bulamadım ama var mı link hocam
  7. M

25 yaşındayım eski philips promotörüyüm ? ayrıca z kuşağı olmamla ne alaka eski markaları bilmeme gibi bir zorunluluk mu var 1762268144 philipsin siyahını bulursam philips de karar vereceğim gibi abdullah hocanın inceleme videosunuz izledim ışık sızması yok denecek seviyede olması etkiledi ama...
  8. M

hocam bu kadar marka arasında neden philips monitör üreticisi olarak iyi mi? kullanıyormusunuz
  9. M

Arkadaşlar 10k bütçem var ama size danışma sebebim şu çok fazla seçenek ve marka var ve kusursuz çok iyi denilebilecek bir monitör yok gibi illa ki bi kötü yorum oluyor iyilerin yanında da sizden isteğim şu 2k olucak kesinlikle ıps olucak pıvot falan olması umrumda değil ve minimum 165hz olucak...
  10. M

Öneri Gaming koltuk önerisi

merhabalar iki koltuk arasında kaldım ikisininde fiyatı nerdeyse aynı ikisinden birini alıcam tavsiye üzerine ha derseniz ki bunları alıcağına 1000 daha koy şunu al o önerilerede açığım...
  11. M

Yardım Gaming monitör tavsiyesi

Arkadaşlar 4000 lira bütçem var valorant ağırlıklı arada da hikayeli oyunlar oynamak için kullanicam 2k olması şart değil ama bu fiyatlara varsa olur olmazsa olmaz istediğim özellikler şunlar IPS panel olması En az 144hz olması En fazla 1ms olmasi Ee haliyle freesync veya g sync özelliklerinden...
  12. M

Yardım lol lose streak almaktan bıktım

beyler ne kadar iyi oynarsam oynuyayım 12 maçtır maç kaybedıyorum hiç kazanamadan 1 maç win alıyorum tekrar 12 maç kaybedıyorum lcs farm yapıyorum sureklı oynadıgım laneyı ezıyorum tflere katılıyorum drake vadi gelıyorum her oyun guzel başlıyorum karşımı eziyorum ama her el o kadar kötü takım...
  13. M

Yardım Hangi telefonu almalıyım

Kayıt açtırma param yoktu borcum vardı zorunluluktan sattım çok üzgünüm sattığıma ama mecburdum muazzam bir telefondu pro kamerayla çekilmiş gibi videolar fotoğraflar çekiyordum 1669836539 Sorum hakkında yorumunuz varmıdır?
  14. M

Yardım Hangi telefonu almalıyım

Arkadaşlar öncelikle merhabalar iPhone 12 pro telefonumu satmak zorunda kaldım ve yd Xiaomi mi 11t pro aldım ama gerçekten Apple'dan sonra hiç sarmadı beni telefon oyuncak gibi aynı 8k video çekme falanda hikaye kağıt üstünde var evet ama Apple'ın 1080p'si bile etmez sadete gelelim zaten zevk...
  15. M

Windows 10 Pin kaldırma

Microft hesabının kaldırılması bir dezavantaj yaratır mı acaba
  16. M

Windows 10 Pin kaldırma

Çözüm buldun mu
  17. M

Windows pin kaldıramıyorum

Internetteki tüm adımları denememe rağmen pin kaldırmaya gidiyorum pinimi unuttum deyip tekrar kaldır yapıyorum kalkıyor Ondan sonra Windows güvenlik bildiriminde o kırmızı ünlem işareti gözüküyor bilgisayarı tekrar açtığım zaman zorla bana pin koy duruyor windows ne saçma pini nasıl...
  18. M

Yardım call of duty ww2 türkçe yama için hangi sürümü indircemi bulamıyorum

arkadaşlar call of duty ww2 v1.25 sürümü indirmem lazım tg türkçe yamanın uyumlu olması lazım ama 1337x.to dışında diğer siteler aşırı dandik oyuninndirvip fullkafe bilmem ne saçma sapan şeyler indirtip virüs bulaştırıyor 1337x.to da da güncel olan oyun sürümünün dosyaları tar dosyası onla...
  19. M

Metro 2033 Reduxta Nasıl Kaldığım Yerden Devam Edebilirim?

kayıt yerinde falan olması lazım ben öyle yapmıştım şuan tam hatırlamıyorum netten bulabilirsin
  20. M

Metro 2033 Reduxta Nasıl Kaldığım Yerden Devam Edebilirim?

Menüden ayarlara gir otomatik save bölümü var ordan onu aç
Geri