Arama sonuçları: *

1. MikiMario

Gigabyte a320m-h anakart bios güncellemesi

Bıos ıd chack error hatası verdi ne yapmalıyım?
  2. MikiMario

Bilgisi olan?
  3. MikiMario

Merhaba arkadaşlar başlıktaki anakartın bıosunu güncellemek istiyorum f2 sürümünde şuan ama en son f53 sürümü cıkmış direk bunu yüklesem oluyor u yoksa aradaki güncellemeleride yapmam gerekli mi? 1615999164 Bilgisi olan yok mu?
  4. MikiMario

Pc den gta 5 online oynayınca wife yavaşlıyor

25 megabit normalde ama kardeşim gta5 online girince 1.5 megabit e düşüyor wifideki cihazlar
  5. MikiMario

Evet bilgisayar kablolu bağlanıyor 1613683323 Vdsl ama ben sade gta5 sorun yasıyorum öbür türlü hzı gayet alıyorum sonua kadar
  6. MikiMario

Hocam süreki aynı şey oluyor annıyamadım her girdiğinde internet iptal bizde. Deli etti beni
  7. MikiMario

Arkadaşlar kardeşim bilgisayarda gta5 oynayınca diğer çihazlarda internet cok düşüyor 25 megabit internet ama o oyuna girince en fazla 2 megabit kullana biliyorum. Bu sorunu nasıl cözeriz bu kadar ağı yemesi normal mi gta5 ve discord kullanıyor. Resmen evde mobil veri kullanıyorum. cözümü...
  8. MikiMario

Rgb desteği olmayan anakarta rgb ram ram çalışır mı

Işıklarını ramın kendi programından kontrol edebilir miyiz?
  9. MikiMario

Rgb desteği olmayan anakarta rgb ram ram çalışır mı

Arkadaşlar rgb ram alıcam ama anakarta destek yok ramlari takarsam çalışır mı rgb ler yanar mı?
  10. MikiMario

Asus x550jk turbo boost kapatma

Arkadaşlar laptopumda windows 8 de gelişmiş güç ayarlarımdan Windows 8 de en yüksek işlemci durumunu %100 99 lara düşürüyordum turbo kapanıyor du. Ama Windows 10 da bu yöntemi deniyorum işe yaramıyor. Nasıl kapatabilirim?
  11. MikiMario

Laptopun fanı 40 derecede çalışmaya başladı!

Yok mu yardımcı olucak
  12. MikiMario

Laptopun fanı 40 derecede çalışmaya başladı!

Asus x550jk notebook bar şuana kadar 60 derece oldugunda ses gelmeye başlayarak çalışan fan bugün itibariyle 40 derecede çalışıyor ses beni uyuz etti nasıl düzeltebilir eski haline alabilir ne oldu anmamadım dün normaldi
  13. MikiMario

red switch vs blue switch

Red switch önerilir
  14. MikiMario

Asus x550jk laptopda biostan işlemci hızı düşürülebilir mi?

Zamanının efsanesiydi ama artık tekliyor 😅
  15. MikiMario

Asus x550jk laptopda biostan işlemci hızı düşürülebilir mi?

Merhaba x550jk kaptop var 850m ekran kartlı coğunuzun bildiği model zaten pc ısınmaya başladı işlemci hızını nasıl dülürebilirim gün yönetimin den en yüksek gücü düşürme var. Onu biliyorum sorduğum biostan veya başka yerden daha etlili olcak şekide nasıl düşürürüm? Ayrıyeten laptoplarda voltaj...
  16. MikiMario

railway empire türkçe yama var mı?

railway empire türkçe yama varmı arkafaşlar aradım bulamadım bir iki sitede var ama yamadan başka her virüs var içlerinde bilen eden varsa yardımcı olabilir mi size zahmet 1599834173 Bilem yokmu arkadaşlar?
  17. MikiMario

Bu sistem alınır mı? iyi midir??

Uzak dur. Daha iyisini toplarsın o paraya
  18. MikiMario

Rx 5500 xt vs gtx 1660s tercih

1660s ve nvidia candır
  19. MikiMario

R5 3500X MPK İşlemcili Sistemde ASUS RX 570 8GB OC Ekran Kartı Olması.

Öyle olmuş o işlemci daha iyi ekran kartlaronı besler düşük kalmıs 590 veya rx 5600 xt iyi gider
  20. MikiMario

2.Ram için ne yapmalıyım ?

Tamamen şans aynı marka modelde alsan üstündeki bellekler farklı firmalara ait oluyor seri nosunu sor seninkiyle karşılaştır. En temizi başta dual kit almak
Top Bottom