Arama sonuçları: *

• Users: Adexy
  • Order by date
  1. Adexy

Rekabetçi oyunlarda daha fazla fps almak istiyorum.

DDR5'E Geçersem ram de almam gerek değil mi?
  2. Adexy

10-11 civarında hocam
  3. Adexy

Arkadaşlar merhaba çoğunlukla fps rekabetçi oyunları oynuyorum ve monitör alacağım (240hz) ama sistemim cs2 ve valorantta 240fps sabit vermiyor çok değişkenli o yüzden sistemime alacağım parçalarda size danışmak istedim daha fazla fps almak istiyorum monitör üzerinde yırtılma olmasın diye...
  4. Adexy

Sistemim kaç para eder?

Yeni bilgisayar alacağım için bu sistemi satmak istiyorum bilgiler; Anakart: Asus b150m-c İşlemci: İ5 6600 Ekran kartı: Asus ROG Strix RX560 4GB Ram: Kingston 8GB 2133MHZ SSD ve HDD: EZCOOL ES400 120GB, Samsung HD105SI 1TB Power: POWERBOOST BST-ATX400R
  5. Adexy

Yardım Arızalı bir ekran kartım var, satılır mı?

Arkadaşlar elimde Asus rog strix r7 370 4GB ekran kartı bulunmakta ve arızalı, ekran kartı görüntüyo veriyor ancak oyuna girdiği anda siyah ekran ve beyaz çizgilerle gidiyor, ben yeni ekran kartı aldım hiç bir işime yaramıyor arızalı ekran kartının piyasası var mıdır varsa ben bunu kaça satabilirim.
  6. Adexy

Çözüldü✓ i5 6600 işlemci RX 560 ile dar boğaz yapar mı?

Hocam 3 ay önce eski ekran kartım r7 370 arıza vermeye başladı oyunlarda ekran ve sesler takılıyordu bilgisayarcı çipiyle ilgili sorun olduğunu söyledi ve fiyatı biraz yukarıdan çektiği için ben de yaptırmadım, şimdi arkadaşım eski bilgisayarını boşa çıkardı ondan RX560 almayı planlıyorum. Ama...
  7. Adexy

Hızlı cevap için teşekkürler arkadaşlar, konuyu çözüldü olarak işaretledim.
  8. Adexy

Sorunumu konu başlığında belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistem: Anakart: ASUS B150M-C İşlemci: i5 6600 3.30GHz Ekran kartı: RX 560 takılacak Ram: Kingston 8x2 2133 mhz ddr4
Geri