Arama sonuçları: *

1. Y

20k butceyle laptop mu masaustu mu

sadece aldım mı da laptop alayım diyorum seneye üniye gidicem cunku tekrar değiştir vesaire masrafım olsun istemiyorum ama dediğn gibi 1650li laptopa da 20 milyar para vericeiğime 4060lı sistem alırım
  2. Y

20k butceyle laptop mu masaustu mu

coğunlukla ders çalışmaya kullanacağım ancak direksiyon setim vs vs de olduğu için fh5 ve gta5 oynuyorum ara sıra. amaç iç parçaları da asus msi gigabyte gibi yine bi tık en azından eski zamanlardan hatırladığım kaliteli markalardan yapmak. ekipmanlarım var sadece kasaya ihtiyacım var. aynı...
  3. Y

Yardım Thrustmaster Yetkili Servisi?

arkadaşlar t300rs direksiyonu 2. el almıştım eski biraz, zamanla tak çıkar yapmaktan şuan dişlileri atıyor ve sabitleyemiyorum. garantisi bitik olduğu için garantiye götüremiyorum ama istanbulda ankarada ya da bursada thrustmaster servisi var mıdır?
  4. Y

Yardım 100mbps paketten 45mbps alıyorum

tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum. deneyip geri yazacağım
  5. Y

neredeyse her gün kapatıp açıyorum 5mbps olan hız 8lere çıkıyor o da yarım saat sonra düşüyor. ayrıca modemde 5 ghz yok yani eski modem diyorum anlatmaya çalışıyorum anlayan yok
  6. Y

modemle uzatıcı arasında duvar yok uzatıcıyla bilgisayar arasında da tek duvar var o da alçıpan 1707512859 modem bu. geçen sene arıza kaydı açtım modemde sıkıntı yok cart curt bir ton tatava yaptılar yazlıktaki modem daha yeni evin her yerinde 50mbps gayette çekiyor
  7. Y

modemi bilmiyorum türk telekomun kendi modemi telefon 14 pro
  8. Y

neden olduğunu anlayamadım altyapım yeterli. modemin yanında 45mbps alıyorum telefonumdan ve bu bir tane kablosuz uzatıcıyla bilgisayarıma bağlayında 5 mbpsye düşüyor. uzatıcıyla modem arası max. 4 metredir bilgisayarla uzatıcı arasında da max 4 metre vardır. modemle ilgil bir sorun mudur 5...
  9. Y

2000 TL ye kablosuz mouse önerileriniz neler?

gladius 2 biraz ağırdı ama gladius 3ü de hafifletmişler bence ideal mouse. ele de çok güzel oturuyor
  10. Y

2000 TL ye kablosuz mouse önerileriniz neler?

bende asus rog gladius 2 wireless var gayet memnunum özellikle şarjının gitme süresinden gladius 3ün de öyle olduğunu varsayarak onu önerebilirim. 2 haftada bir şarj ediyorum mouseyi ve tıklama ömrü biterse ekstra switch koymuşlar içine. mouse için kılıfta mevcut ve paketlemesi de çok kaliteli...
  11. Y

Hangi sistem Alınır?

depolama ve yükseltilebilirlik açısından sunrise-4070 daha iyidir. ben olsam tercihim o olurdu çünkü 2 tane yüksek oyun yükledin mi direk doluyor depolama
  12. Y

Bilimsel Birkaç Şey!

her gece al demiyorum zaten bi al yarın akşama görelim maksimum potansiyelini, belki kendin icat edersin birşeyler
  13. Y

Bilimsel Birkaç Şey!

hocam bu akşam 2 tane absinthe çak bi tam potansiyelini görelim
  14. Y

Yardım RAM hız uyuşmazlığı yaşar mıyım?

sıkıntı olmaz ama 3200MHz'de çalışır hepsi. belki cl değerleri sıkıntı yapabilir cl değerleri uyuşuyorsa sıkıntı yok
  15. Y

Oyun oynarken işlemci 83 derece

termal macun en son ne zaman değişti?
  16. Y

Windows 11 Pro Key Nereden Alabilirim

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ 129,90
  17. Y

ÖZEL ÇÖZÜNÜRLÜK EKLEDİĞİMDE 165hz olan Monitörüm Oyuna Girince 144hz oluyor

kablo yetmezliğinden kaynaklanıyoe olabilir. kablo 165hz için maksimum 1920x1080 pikseli destekliyordur. üstüne çıkılınca 144hz'e düşer.
  18. Y

Windows 11 Pro Key Nereden Alabilirim

sağlam lisans önerimdir ben kullanıyorum hocam satın aldığınızda 2dk içinde mailinize düşüyor
  19. Y

Asus TUF Gaming VG279Q1R 27″ Alınır mı başka tavsiyeniz var mı?

https://www.amazon.com.tr/Samsung-LF27T450FQRXUF-Freesync-HAS-Pivot-Monitor/dp/B0B3LXPHTB?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 çok alakam yoktur ama en ucuz bulabildiğim ips ve pivotlu monitör bu...
  20. Y

Turkcell Salla Kazan Cimriliği

harbiden çok rezil ödülleri var. platinum black üyesiyim aylık 500-600 fatura ödüyorum ve yani okulumda bile çekmiyor bazen, platinumla ayrıcalıklı salla kazan var falan var deniliyor ama yani verdiği maksimum hediye 1 günlük 1gb ya da 12 saatlik 2gb
Top Bottom