Arama sonuçları: *

1. ÜmittYillmaz

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Gofrik Mini 125 Gr 121 TL

Şöyle bir paket yaptım
  2. ÜmittYillmaz

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

Telefon ile vantilatör aldim şuan ama maile gelen faturada teşhir olup olmadigu nerde yazıyor öyle bir ibare göremedim
  3. ÜmittYillmaz

Gs Store Galatasaray Erkek Icardi T-Shirt 150 TL

Çektim eyw :)
  4. Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)

Comment by 'ÜmittYillmaz' on the classified ad 'Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)'

Elden satıyorum sadece usta senle anlaşamicaz belliki gelirsen test eder alırsın için rahat olur Allah'a emanet
  5. Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)

Comment by 'ÜmittYillmaz' on the classified ad 'Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)'

Benim bildiğim bunu herhangi bir suçu yok. Ben ürünün kullanilamdigini belirtiyorum kullanılmayan ürün sıfırdır ben garanti ve fatura yok diyede belirtiyorum zaten ve sıfır parası istemiyorum bunu ilk sizden duydum bu arada
  6. Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)

O Ortalama 1 senedir bende sistem topladım ama hiç kurmadım dediğim gibi ürün hiç sisteme takılmadı zaten
  7. Sıfır Kutulu Intel Core i5-13400F İşlemci (Faturasız - Uygun Fiyat)

Son fiyat 5500 burası 2.el bölümü zaten sıfır diye açıklamasına ben yazıyorum ürün her türlü 2.el statüsünde olduğunu biliyorum 2.el ürüne sıfır fiyatida istemiyorum zaten öyle olsa belki olabilir
  8. ÜmittYillmaz

Yardım 7000 TL'ye Intel Arc B580 Alınır mi

1.5 yıl önce vatandan alınmış garanti sormadım ama yoktur diye düşünüyorum 1779736216 Teşekkürler
  9. ÜmittYillmaz

Yardım 7000 TL'ye Intel Arc B580 Alınır mi

2.el Intel b580 alınır mı arkadaşlar 7000 TL'ye bırakıyor sizce bütçem kısıtlı çünkü
  10. Sıfır Kutulu Samsung 990 EVO Plus 1TB NVMe M.2 SSD (7150MB/s)

Comment by 'ÜmittYillmaz' on the classified ad 'Sıfır Kutulu Samsung 990 EVO Plus 1TB NVMe M.2 SSD (7150MB/s)'

O kadarını bilmiyorum internetten bakabilirsiniz model özelliklerine
  11. Xigmatek Air-Killer Pro Arctic (Beyaz - ARGB)
    Satılmış

Satılık Xigmatek Air-Killer Pro Arctic (Beyaz - ARGB)

Ürün ikinci el olup kozmetik ve performans olarak çok temiz, sorunsuz durumdadır. Beyaz renkli ve ARGB aydınlatmalıdır. Kutusu ve garanti belgesi/kitapçıkları mevcuttur (fatura ve aktif garantisi yoktur). Intel ve AMD montaj aparatları tamdır. Fanında herhangi bir ses veya yalpalama yoktur.
    1,500.00 TRY
  12. High Power 850W 80+ Gold güç kaynağı satılıktır.
    Satılmış

Satılık High Power 850W 80+ Gold güç kaynağı satılıktır.

Çok temiz 2.el • 850 Watt güç • 80+ Gold verimlilik • Sessiz ve stabil çalışma • Tüm kabloları eksiksizdir • Güçlü sistemler için uygundur
    1,500.00 TRY
  13. Sıfır Faturalı Garantili XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) 3600MHz RAM
    Satılmış

Satılık Sıfır Faturalı Garantili XPG Gammix D30 16GB (2x8GB) 3600MHz RAM

Ürün sıfırdır. Adıma faturalı ve garantisi devam etmektedir. Kutusu açılmamış / güvenlik bandı üzerindedir. Sistem değişikliği nedeniyle satılıktır. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
    4,600.00 TRY
  14. Sıfır Kutulu [Anakart Marka Model] - Full Aksesuarlı (Faturasız)
    Satılmış

Satılık Sıfır Kutulu [Anakart Marka Model] - Full Aksesuarlı (Faturasız)

Ürün sıfır, kutulu ve tüm kutu içeriği (ayna, SATA kabloları vb.) eksiksizdir. Hiç montaj yapılmadı. Fatura ve garantisi yoktur. Elden teslim veya havale sonrası kargo yapabilirim.
    3,100.00 TRY
Geri