Arama sonuçları: *

1. K

Smok.net den sipariş verdim güvenilir mi

Smok.net adlı bir elektronik sigara mağazasından bir kapıda ödeme sipariş verdim sizce tufaya getirilirmiyim kapıda ödemede kaziklanmamak için neye dikkat etmem lazım?
  2. K

ekran kartı güncelledikten sonra monitörde bozulma

merhabalar dün aldığım bilgisayarımda rx580 8gb ekran kartı bulunmakta ve ben ekran kartına ait sürücüyü yükledikten sonra monitör ekranında bozulmalar oluyor ama başka monitöre bağlayınca sorun çıkmıyor sorun çıkan monitöre bağlayım driveri kaldırınca sorun düzeliyor sebebi nedir yardımcı...
  3. K

Sapphire nitro+ Vega 64 için işlemci

Teşekkürler
  4. K

UV bin ne olduğunu bilmiyorum
  5. K

UV den kastın ney
  6. K

Arkadaşlar sizce Vega 64 u hangi işlemci besler en ucuz olacak sekilde
  7. K

6000₺6500₺ arası sistem önerimi

Bence ekran kartında 5700 kullan 2060 daha performanssiz
  8. K

Viewsonic XG2405 alınır mı?

Ben sana başka bir marka önereceğim yakın zamanda donanım arsivininde videosunu yaptığı James dinleyin bir monitör u var donanım. Arşivinin videolarını takipte kal
  9. K

5700 MÜ 2060 SUPER Mİ ?

Yani ikiside neredeyse eşit performans vermekte ama gunumuz oyunlarının teknolojisi rtx alanına kaymakta olduğundan bence rtx bir ekran kartı alman daha uygun olur ama sana tavsiyem biraz beklemen Nvidia yeni tanittigi ekran kartlarıyla neredeyse kendi ayağına sıkmış bulunmakta 2080 ti 11 gb la...
  10. K

3070 i besleyecek işlemci

Sizce 3070 i hangi işlemci besleyebilir ekran kartinin fiyatı neredeyse 2070 le aynı olduğu için sizce 2070 bir kasayla aynı fiyata toplanabioirmi yada toplanamazsa ne kadar asım olur ben 2070 için ryzen 5 3600 kullanıyordum aynı işlemci 3070 beslermi 1599299861 Güncel
  11. K

8000 TL üzerine en uygun rtx sistem önerisi

Son zamanlarda uzun araştırmalar yaptın bu konuyla ilgili birçok 2060 6gb modeli var ama ben sınırları biraz daha zorlayıp 2070 li bir sistem aradım en uygun PC yi ince hesapta nadir adamin topladığı PC olarak değerlendirdim sizce benim değerlendirmem uygunmudur eğer bildiğiniz daha performanslı...
Top Bottom