Arama sonuçları: *

1. H

Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı ?

merhaba ayarları doğru yapmama rağmen veriyor 4.4hgz kullanan var ama olmuyor
  2. H

Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı ?

Herkese merhaba gigabyte z170 anakartım var bclk overclock yapmak istediğimde bu hatayı alıyorum aranızda kullanan ve overclock yapan varmı i3 6100 işlemcim var olmaz demeyin youtubede var sonuçlar
  3. H

Gigabyte z170 hd3 BCLK overclock

işte aynı anakartı kullanan ve deneyen varsa hani belkide biliyorlardır ama bakalım hayırlısı artık :)
  4. H

haklısınız ama elimizdeki imkanları kullanmak her zaman iyidir extra zaten alacağım ilerde maddi durumları toplayınca.Evet overclock yapmıştım 4.4ghzde çalıştırıyordum ve stress testinde 70 dereceyi geçmemişti ve oynadığım oyunlarda 55-60 derece arasıydı işte hatayı alıyorum çözümünü bilen...
  5. H

o zaman şu videoyu izlemeni tavsiye ederim :)
  6. H

çözümü bilen yok sanırım ya :/
  7. H

cidden çarpan kilidi açık olmayan 6100 6500 6700 bunlara yapılıyor z170 anakart lazım sadece ama lanet olsunki bu gigabyte sıkıntı var sanırım anlamadım hata veriyor saçma bir şekilde hani voltah ayarlarınıda düzgün yapmama rağmen
  8. H

yapan yapıyor ama i3 6100 overclock yazarsan çıkar 4.4ghz kadar çıkıyor hatta daha fazlası soğutman iyiyse şuan sıvı soğutmam var ve 4.4ghz çıkarmıştım ful yükte 70 derece geçmemişti 1597515569 zor değil ya her şey tamam anakartımda overclock için uygun hani böyle problemle karşılaşan birisi...
  9. H

Ya bulamadım ya valla bilen birisi desin hani şöyle yap böyle yap diye nasıl sevinicem youtubede var adamlar çatır çatır yapıyorlar hata almıyor ben alıyorum kafayı yedim stok haliyle kullanıyorum malum pubg işlemci isteyen bir oyun şuan fps drop oluyor :/
  10. H

ya şöyle ne denediysem olmuyor şuan :D 1 kere çıkarmıştım gerçekten fps değerinde fark yaratmıştı soğutucu değiştirdim elektrik gitti geldi bios default sürümüne döndü kendiliğinden sonrada bu hatayı veriyor yani stok hali 3.70 ghz 3.80 bile yapsam veriyor sendede aynı anakart mı var ? :D
  11. H

merhaba evet çarpan kilidi olmayan işlemciye yapıyorum 1 kere yaptım olmuştu sonra elektrik kesildi açtım overclock bozuldu ve 4.4ghz çıkarmıştım ne denediysem olmuyor o hatayı veriyor bu arada non-k bios yüklü
  12. H

Herkese merhabalar sorunum şudur ki bclk overclock yapmaya çalıştığım zaman hata alıyorum ve 4.4 ghz çıkanlar var i3 6100 işlemcim var bir türlü şu hatayı geçemedim bu gigabyte anakartlardan dolayı kaynaklanıyor sanırım lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi ne yaptıysam geçemiyorum hatayı ve...
Geri