Arama sonuçları: *

1. Quepardo

Ebay Alışveriş Hakkında Bilgi Lazım

Dostlar ebay ile bu ekteki ürünü almayı düşünüyorum Gümrükte ek vergi çıkar mı süreç nasıl bilgilendirir misiniz ? Şu anki hali ile ürün kargo dahil 530 tl gözüküyor türkiyede gri renk bulamadığım için burdan sipariş ermek istiyorum
  2. Quepardo

30-60 Civarı Bütçeye En F/P Oranlı Laptop Önerisi İstiyorum

Dostlar iş gereği masaüstümü satma kararı aldım yerine laptop koyacağım bütçe 60 ı geçemez ortalama 30 civarlarında oyunları rahat oynatan mümkünse ekranı büyük bir şeyler arıyorum Aşağıdaki laptop güzel gözüküyor ama parasını hakeder mi daha ucuz ama daha f/p öneriniz var mıdır ? Fiyatı 61.584...
  3. Quepardo

Masaüstüme laptop takası değerlendirme

Dostlar imzadaki sisteme sahibim ilan numarası koyamıyorum reklam olmaması adına Ekteki laptop + 5 bin takas teklifi geldi sizce nasıl bir laptoptur 25-27 civarı eder mi yorumlar mısınız? Mesleki gerekliliklerden ötürü laptoba döneceğim kasamı 32.5 a koydum sahibindene buna göre yorumlarsanız...
  4. Quepardo

Yurtdışı İphone Kullanım İçin Router

Kafamdaki sorun sadece kendi telefonumda wifi bağlıyken sim çıkartınca herhangi bi arama veya arama yönlendirme vs göstermiyor cihaz için ekstra 1 sim daha almak gerekiyo galiba
  5. Quepardo

sms bu görseldeki cihaza geliyormuş yorumlarına baktığım kadarıyla ama ikisinde de var mı yoksa 2 bin olanda mı sadece bilmiyorum aramalar gezinme vs normal telefondan 1727515295 uçak moduna alıp buna bağlanıyormuşsun direkt bildiğim kadarıyla wifi şifre vs cihazın kapağını açtığında yazıyor...
  6. Quepardo

Arkadaşa 30 bin hazır sistem lazım

İlgilenirseniz imzamdaki sistemi satıyorum ilan fiyatım 32.5 ama konuşabiliriz sahibinden ilan no : 1195638884
  7. Quepardo

Merhaba 1 ay sonra telefonumun süresi dolacak 2. telefon mu daha mantıklı olur router mi diye düşünüyordum router daha kompakt gözüktü Ekteki routerlerden hangisi daha f/p olur sadece telefonu kullanmaya devam edebilmek için istiyorum
  8. Quepardo

Yardım Arkadaşlar sarı site de bi mağaza buldum güvenilir mi?

30 bin olan tr cihazı değil yd
  9. Quepardo

Bilgisayarımı Satacağım Ederini Öğrenmeye Çalışıyorum

Tek seferde satıp laptop a geçeceğim teşekkürler 1726856012 İzmirdeyim ama ekim sonu kasım başı istanbul yapma ihtimalim var
  10. Quepardo

Al satçı değilim malesef hocam şartlar gereği laptoba geçeceğim ondan satıyorum
  11. Quepardo

Dostlar imzamda yazılı olan ekteki bilgisayarımı satacağım ben 34 ilana atmıştım teklif 25-27 civarında geziyor sizce ederi nedir parçalar: ASUS ROG B550-A AMD Ryzen 5 5600 DEEPCOOL LS520 WHİTE GİGABYTE VİSİON RTX 3080 CORSAİR VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16) DDR4 3200MHz CL16 BEYAZ...
  12. Quepardo

Traş makinesi çok iyi fiyat 🤣

jiletle tıraş olur gibi alabiliyo mu yoksa daha mı çok sakal kalıyor
  13. Quepardo

Yurt dışı 14 pro mu Türkiye iphone 13 mü

yurtdışı al bence zaten 6. aydayız sene sonuna kadar bi kullanacaksın 8 ay hakkın olduğu için 2025de de yenileneceği için 8 ay gene kullanma hakkın olucak o zamana kadar ister sat değiştir ister 2. bi iphone taşıyarak aynı şekilde kullanmaya devam et
  14. Quepardo

🔥İndirim 🔥🔥🔥MSI Katana 15 i7 13650H+RTX4070 Laptop 9 Taksit 45.599TL🔥🔥🔥

aynı paraya başka ne alınır peki ?
  15. Quepardo

Çift monitör pc setup için masa önerisi

Hocam şu an evde değilim ama ppde o masa var
  16. Quepardo

yurt dışı iphone 15 almalı mıyım?

Elindeki ip11 i sat git yd ip15 pro al zaten 8 ay sonra sene başı gelmiş olacak bi 8 ay daha kullanacaksın yani bundan 16 ay sonra dandik bitane iphone 8 falan al arka camı kırılmış en ucuzundan yeterli hiçbir zararını görmezsin ben eylülde ip14 pro aldım yd olarak hala daha hiçbir masraf...
  17. Quepardo

Hong Kong İphone 15 kullananlar yardımcı olabilir mi?

onu bilemiyorum ben geçen kasım civarlarında yapmıştım 1714332321 tam ne kadar ödediğimi hatırlamıyorum ama 1 dolar olsa bile 32.5 tl yani pek de sorun olmaz gibi
  18. Quepardo

Hong Kong İphone 15 kullananlar yardımcı olabilir mi?

e sim olan telefonda bile sadece fiziksel sim ile 2 sim kullanabiliyorsun internette yöntemi direkt video olarak var özetleyecek olursam telefonu kandırıyosun birazcık tam sim bağlanacakken bağlantıyı koparıp başka telefona takıp bağlantıyı sağlıyosun sonra asıl telefona takıyosun bağlantı var...
  19. Quepardo

5000 tl civarı klavye önerisi lazım

bilindik markalara yönelmek daha mantıklı olmaz mı bu bütçelerde
  20. Quepardo

5000 tl civarı klavye önerisi lazım

Dostlar klavyem eskimeye başladı ben de bakınmaya başladım Mümkün olduğu sürece tam klavye olması tercihim Beyaz olursa daha güzel olur kasa beyaz olduğu için ama şart değil 5000 civarı bütçe düşünüyorum Önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom