Arama sonuçları: *

1. Şafak

Ryzen 5 2600 Pinleri Yamuldu

Oldu Beyler Yürek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. SEVİLİYORSUNUZ
  2. Şafak

Fan takmadan PC yi çalıştıran bişey olurmu sadece kablosunu taksam ?
  3. Şafak

Fotoğraftan belli olamuyor. Aslında baya düzelttim ama hafif kıvrımlar var onları halledemiyorum. 1659875313 Beyler işlemciyi yerine oturtup bı kere çıkardım ama kilit mekanizmayı sikistirmadim. Sıkıştırmalı miyim? tam oturuyor.
  4. Şafak

Denedim 1-2 saat ama nafile 1659870258 Duzelttigime emin oldukça sokete takip iyice oturmasını sağlama çalışıyorum ama olmuyor.
  5. Şafak

Bugün işlemciyi satmak için fanı çıkartıyordumki fan elime zar zor geldi ve islemciyle beraber çıktı. Sonra çıkarmaya denedim çıkmadı bende isıtıyim çıkar dedim ki fön makinesini açmam la ucundaki parça formadi ve işlemciye geldi. 10 tane pin felan yamulmustu bende az çok düzelttim. Ama sorun...
  6. Şafak

JamesDonkey SSD nasıl sıfırlanır ?

SSD'yi satacagım. Bu yüzden sıfırmam lazım. Ama cihaz ve sürücüler kısımında gözükmüyor. Nasıl sıfırlayabilirim?
  7. Şafak

Ucuz 250-500gb Hdd Öneri̇si̇

Merhabalar. Hepsiburada dan 250-500GB lık bi HDD alacagim. İçine sadece oyunları atacagım. Önerilerinşiz nelerdir ? Max bütcem 200 TL.
  8. Şafak

PC açılırken otomatik onarıma hazırlanıyor diyip kapanıyor.

Bilgisayar açılış ekranında iken kapanıyor ve kendi kendine tekrar açılıp otomatik onarıma hazırlanıyor diyor. Bu durum sürekli tekrarlaniyor. Neden olabilir ?
  9. Şafak

I5 3470 ve Gtx960 dar boğaz

Cevaplarınız için teşekkür ederim .
  10. Şafak

11. Şafak

İşlemci soket pini .
  12. Şafak

Teşekkürler bir sorum daha olacaktı . Benim anakartimda 1 tane pin yamuk ama PC sıkıntısız calisyor. Bir sorun çıkarır mı ?
  13. Şafak

Pubg lite da 125 FPS ve aynı değerler oluyor sadece işlemciyi %5 civarinda fazla kullanıyor .
  14. Şafak

Afterburner discort çalışıyor. 120Gb SSD kullaniyorum. Ve sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum PC de Pubg lite ve valoranttan başka oyun yok malesef .
  15. Şafak

Merhaba işlemcim i5 3470 , ekran kartım Gtx960. Valorant ta 125 FPS civarı alıyorum. İşlemcimin %80-90 arasını kullanırken ekran kartinin %60-40 arasını kullanıyor . Bu sistem dar boğaz oluyor mu ?
  16. Şafak

Anakart in 1tane pini yamuldu

Yardım için teşekkürler :)
  17. Şafak

Peki işlemcinin ömrü falan kisalirmi ?
  18. Şafak

Pin koparsa anakart bozulurmu ? Yada belki tam yamulmamistir. Hafif temas ediyor olabilir mi ?
  19. Şafak

kopar diye korkuyorum
  20. Şafak

Merhaba 8 ay önce anakartimin 1 tane pini yamuldu . Sorunsuz çalışıyor . Yeni işlemci aldim taktim normal çalışıyor . Sizce düzeltmeyi denemeli miyim ? Düzeltmezsem performans kaybı olur mu ? Yada pin koparsa anakart tamamen bozulur mu ?
Top Bottom