Arama sonuçları: *

1. O

Windows animasyonlu ikonlar

Windows ikonlarımı animasyonlu bir şekilde hareket ettirmek istiyorum. Örneğin wallpaper da dünya videosu var. Dünyanın etrafında dönen ikon yapmak istiyorum.
  2. O

Yardım İşlemci darboğazı

bi abi ile aldık parçaları o seçti ben fazla anlamıyorum darboğaz olacağını bilseydim asla almazdım ama kurbanı oldum bir kez bekliyecem daha çok bekliyecem ne zaman uygun bir durum bulurum o zaman donanım arşivi 1900 tl sisteminin anakart işlemci ve ramını alıcam
  3. O

Yardım İşlemci darboğazı

ilk çıktığında almıştım hd7350 ile beraber o yıldan bugüne kadar bekleyip bu parçaları alabildim yakında üniye gidecem ve bi gün bile ağzımın tadıyla şu pc ile oyun oynayamadım ne diyeyim sizde haklısınız her şey altın fiyatında sanki neyse iyi günler
  4. O

Yardım İşlemci darboğazı

hocam ne yapmalıyım inanın hiç bilmiyorum işlemcim yıllardır bende ama artık oyunlarda hiç bir işe yaramıyor single da sorun yok ama iş online kısmına gelince malum sorunu yaşıyorum ben bu modelini bilmediğim anakarta nasıl bir işlemci almalıyım kaçıncı nesili destekliyor bilmiyorum
  5. O

Yardım İşlemci darboğazı

Böyle bir sisteme sahibim oyunlarda mesela gta 5 online oynarken işlemcim %80 90 kullanıyorken ekran kartım 2 saniyeliğine %99 geri kalanında %0 larda geziyor grafikleri fullediğim zaman oyun hiç oynanmıyor bu darboğaz duruma yapabileceğim bir şey yokmu malum ülkemizin ekonomisi çok kötü olduğu...
Geri