Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım sizce ?

Nova 1'i mikrofonu dışında beğenmiştim ama Mchose V9 Pro daha mantıklı geldi aralarında 400-500 tl fark var. 1769208770 V9 Pro aldım ama teşekkürler öneriniz için :D X9 stokları bitince bir anda ve V9 Pro görünce anında aldım.
  2. Hacışakirli zemzem

Cs Go ban yermiyim 4 yıl geçti

Şuan ki hilecileri bile umursamıyorlar ondan ban yemezsin.Eğer işini garantiye almak istiyorsan yeni bir hesap açıp aile paylaşımı yaparsın ordan oyunlarını oynarsın ama VAC yediğin zaman o geçerli olur mu bilemiyorum.
  3. Hacışakirli zemzem

Geçmiş olsun hocam,mikrofon dışında incellemelerde böyle bir şey karşılaşmadım.Eğer bütçeniz yetiyorsa V9 Pro alabilirsiniz.Bugün sipariş ettim ve kullanıcı incellemeleri konusunda çoğu kişi memnun kulaklıktan.
  4. Hacışakirli zemzem

Havit ucuz diye eklemiştim ama dediğiniz ses sorununu incelemelerde bir çok kişi yaşıyor.Özellikle ses kasma konusunda baya kötü diyorlardı.H1'i bende beğendim hem marka'nın güvenirliği hem de fiyatı açısında güzel duruyor ama mikrofon konusunda ATK ve Blackshark daha iyi.Şarj konusunda büyük...
  5. Hacışakirli zemzem

Merhabalar,daha önce'de kulaklık ile bir konu açmıştım ve orda ki öneriler ve kendi beğendiklerimi youtube ve forum üzerinden incellemelerine bakıp 8 seçenek arasından kararsız kaldım.Kulaklığı genel kullanım ve R6,CS gibi FPS tarzı oyunlarda ve DC üzerinde sohbet etmek için kullanacağım.Daha...
  6. Hacışakirli zemzem

Yardım 2000-3000 TL bandında kulaklık önerisi

Teşekkür ederim öneriniz için.Beğendiğim modeller arasında ama inceleme videolarına daha bakamadım
  7. Hacışakirli zemzem

Teşekkür ederim öneriniz için
  8. Hacışakirli zemzem

Umarım hocam yani bir sürü marka olunca kararsız kalıyor insan :D
  9. Hacışakirli zemzem

Büyük ihtimalle alırım,zam gelmesi veya stok bitmesine karşı :D
  10. Hacışakirli zemzem

Teşekkür ederim öneriniz için
  11. Hacışakirli zemzem

Bende Havit Gamenote Fuxi H7 almayı düşünüyordum ama hiç bir yerde bulamadım.ATK'yı gördüm bugün incelemeleri falan güzel geldi tek sıkıntı Wraith ama o da dediğiniz gibi şans eseri.Bu arada üründen memnun musunuz ? Genel kullanım veya oyunlarda
  12. Hacışakirli zemzem

Aklıma yatan en iyi ürün o oldu zaten ama Wraith ile ilgili bir kaç sıkıntı yaşayan insanın yorumlarını görünce içime bir şüphe düştü.
  13. Hacışakirli zemzem

Teşekkür ederim önerin için
  14. Hacışakirli zemzem

Merhaba,2000-3000 TL bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum.Günlük PC kullanımında ve Rainbow Six Siege gibi FPS türünde oyunlar için kullanıcam. Kablolu veya kablosuz bağlantı ya da kulak üstü kulak içi olması fark etmez.
  15. Hacışakirli zemzem

Öneri Bilgisayar kasası için öneri

Yorumları okudum ve youtube'da incelemelerine baktım güzel duruyor.Teşekkür ederim öneriniz için.
  16. Hacışakirli zemzem

Öneri Bilgisayar kasası için öneri

Şuan ki kullandığım kasa eskidiği için yeni bir kasa alıcam ama almadan sizin de önerilerinizi merak ediyorum. Aradığım özellikler şu şekilde: -Hava akışı açısından iyi olması.(Önü mesh olursa iyi olur) -Dış görünüş o kadar önemli değil soğutma açısından iyi olması ilk isteğim. -ATX olursa...
  17. Hacışakirli zemzem

Koşuya başlamak için öneri

Spor yapan biri olarak ilk başta minimal hedefler ile başlamak her zaman daha iyidir.Çünkü sporda önemli olan süreklilik yani örnek olarak bir hafta 5 gün koşu yapıp diğer hafta 3 gün sonrasında ki hafta hiç yapmamak yerine her hafta düzenli olarak sabahleyin size uygun bir zamanda koşu...
  18. Hacışakirli zemzem

Yardım Kasa almam lazım ama sizce gerekli mi ?

https://www.trendyol.com/zoko/amiral-dk431-4x12-cm-argb-fanli-mesh-panel-temperli-cam-e-atx-bilgisayar-kasasi-p-835189764?boutiqueId=61&merchantId=145641&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true Dediğiniz ürün bu mu hocam yoksa Darkflash olan mı ?
  19. Hacışakirli zemzem

https://www.amazon.com.tr/Dark-DKCHGUARDIAN-Guardian-Panelli-Bilgisayar/dp/B07XLWVNQ8/ref=sr_1_1?adgrpid=151401785711&dib=eyJ2IjoiMSJ9.OtKreQhTCCUC9IEngKtYW1wj9ZKPqer5pUQqeTH6RVvGjHj071QN20LucGBJIEps.5ix-Fjh2olW5zB_BS09zDQWpgHDPvyX-fbBdK9Wm-kc&dib_tag=se&hvadid=678425497811&hvdev=c&hvlocphy=21064...
  20. Hacışakirli zemzem

Param olsa direkt sistemi yenilerim :D Bu RX580 nin bir anda kapanması yüzünden 1050 ti ya geçicem :D Ama güzel kasa hocam teşşekürler öneriniz için.Peki sıradan bir bilgisayar kasası bu durumu çözer mi sizce ?
Geri