Arama sonuçları: *

1. B

Sadace bu sitede bu hatayı veriyor

Resimde görüldüğü gibi bütün sitelere giriyorum geziyorum hatta aynı ağ üzerinden telefondan bu siteye ulaşa biliyorum da ama bürtürrlü kendi pc simden giremiyorum deli olucam internette ne gördüysem denedim bir türlü çözülmüyor
  2. B

Kullanıla bilir mi ???

Teşekkür ederim elimde bower Boost bir kasa daha var olmadı ona montajı gercekleştiririm bu ürünleri yenileri gelince elden cikaricam zaten
  3. B

Kullanıla bilir mi ???

Asus tuf b450 pro gaming olması gerek mail faturada var ama şu anda ulasamam
  4. B

Kullanıla bilir mi ???

Anakart değiştiriyorum şimdi Asus tuf b450 ana kart siparişi verdim şu anki anakartim gigabeyt a320 m hd2
  5. B

Kullanıla bilir mi ???

Peki çoğaltıcı ile tek girişe toplasan sorun olur mu ?
  6. B

Kullanıla bilir mi ???

Kasamda 6 adet Snowman RGB 3 renk rainbow kasa fanı vardır bu fanları bir fan kontrolcüsü alıp renk düzeni kontrolü yapabilir miyim ve fan kontrolcüsü olarak ne alabilirim ??
  7. B

ACİL Yardım lütfen Driver sorunu

Sabahtan beri 4 format attım halim kalmadı 4 dünde de aynı sorun elimde 2 kasa daha var onlarda aynı sorunu yaşamıyorum Nvidia 542.06 da takır takır calisiyor
  8. B

bir soru daha ddu ile güvennli modda sildim herşeyi sonra güvenli modu kapattım ozman pc neden yeniden otamatik tanıyıp bana bu hatayı verdi ? 1599607222 ????
  9. B

çok bilgim yok nasıl yapabilirim biraz açıklar mısınız
  10. B

sorunum ne yaparsam yapayım sürekli ekran kartı driver ı hata veriyor ekrankartı başka kasada aynı hatayı yapmıyor lütfen yardımcı olunuz windowsa güncellettim eski sürüm yüklüyor ve sürekli ekran gidiyor geliyor kendim elle yükledim gidip gelme ortadan kaltı ama hala hata veriyor ve hala ekran...
  11. B

sorunum ne yaparsam yapayım sürekli ekran kartı driver ı hata veriyor ekrankartı başka kasada aynı hatayı yapmıyor lütfen yardımcı olunuz windowsa güncellettim eski sürüm yüklüyor ve sürekli ekran gidiyor geliyor kendim elle yükledim gidip gelme ortadan kaltı ama hala hata veriyor ve hala ekran...
  12. B

Ekranı kartı seçiminde Yardımcı olun lütfen

Çökecek bişi yok çünkü biryerde ilanını bulabileceginiz bişi değil 1. İntenet kafecilerin ortak bir topluluğu var bazılarını ordan buldum iletişimde olabilmem için cafe işletmecisi olman gerek 2. 1050 ti letgodan buldum gerimkalanlari eski oyun gruplarından ve takimimdan buldum
  13. B

Bende ilk başta 8 GB oluşu ile 1070 dedim sonra bana kalkıp işte 1660 yada 1650 arasında teknoloji farkı var yok AMD suruculerini geliştirdi yeni gelecek oyunlarda ve değişiklikte 1070 desteklemez falan dediler hayır valorant CS LoL ve benzeri oyunlar dışında en farklı call of oynuyorum hani...
  14. B

Kendi PC min eski ekran kartını sattım (Eski= Zotac GTX 670 2 GB 256 bir AMP editions o.c ) Şimdi yeni bir ekran kartı alacam 2. El almayı düşünüyorum malum dolar belli Çevremde şu anda GTX 1050 ti =850 tl GTX 1070 = 1500 TL GTX 1060 = 1100 TL RX Vega 56 = 1600 TL RX 5500 = 1500 TL GTX 1660 =...
  15. B

windows 7 iso dosyanını nereden bulabilirim

https://www.fullprogramlarindir.com/ sitesinden Performance Edition bula bilirsin hem daha kullanışlı hemde gereksiz şeyler yok
  16. B

Vatan'danBilgisayar Toplama Tavsiyesi

seçim senin kardeşim aklında içinde amd düşüncesi mi intel düşüncesi var en azından zevklerine göre bişi söylersen ona göre bir öneride bulunalım adreslene bilir RGB mi düşünüyorsun dış da sistem içi kadar önemli mi hani biraz bişiler dersen yardımcı olmak isterim
  17. B

Sizin tavsiyeniz ne ? Ne almalıyım

Bir tanıdığıma RX 470 nitro var elimdeki GTX 670 ile takaslaya bilecegini söylüyor ama fark istiyor RX 470 4 GB nitro Saphire ?
  18. B

1200 1300 bütçe ile biraz bulmam zor olur diye bu dolar ile 1598742895 Teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım
  19. B

Yani 1200 1300 TL zorlay bilirim bütçemi 1650s dışında bir tavsiyeniz var mıdır
  20. B

Şimdi hocam elimdekin saticam ustunede kendim biraz koyucam illa sıfır olmak zorunda değil ama bana GTX 670 den aldığım yüksek FPS ve rahatlığı da versin istiyorum tek sorunum artık bu ekran kartı driver problemi yaşıyor güncel ve AMD sistemler ile sorunlu oluyor o yüzden yani 2. Elde alabilirim...
Top Bottom