Arama sonuçları: *

1. F

Türkiyeden başlangıç için FPV Drone toplama

Herkese merhaba, FPV Drone yapmak istiyorum. Daha önce yapmadım ve Youtube dan araştırdığımda çoğu türkçe içerik yılar önce çekilmiş ve önerdikleri parçalar çoğunun satışı yok. Hobi hakkında çok fazla bilgim olmadığı için alternatiflerini nasıl seçeceğim bilmiyorum. yabancı içeriklere baktığımda...
  2. F

Bu anakarta bu ram uyar mı?

Asus h97m-plus anakarta bu rami takabilir miyim? Herhangi bi sorun çıkartır mı? Kingston Fury Beast 16GB 3200MHZ CL16 Ddr4 Pc Ram KF432C16BB1/16 https://www.hepsiburada.com/kingston-fury-beast-16gb-3200mhz-cl16-ddr4-pc-ram-kf432c16bb116-p-HBCV00000MWA2G?magaza=citybilisim&url_src=ios-product-detail
  3. F

Asus B450m mk2 secure boot açamıyorum?

Merhaba, anakartımda securo boot u etkinleştiremiyorum ostype ı other os olarak değiştirdim, sonra windows uefi a tekrar döndürdüm ama hala önyükleme etkin olarak görümüyor. Netde gördüğüm herşeyi denedim csm yi disable yaptım aklıma gelen herşeyi yaptım. Fast boot'u disable yaptım enable yaptım...
  4. F

Kablosuz oyuncu mouse önerisi

Merhaba, ben yeni PC aldım ve mouse alacağım alırken kablosuz oyuncu mouse u arıyorum rival 3 wireless almayı planlıyorum sizce 500 TL bandında güzel onerebileceginiz mouse var mı?
  5. F

SteelSeries Arctis 1 Wireless mı? Yoksa HyperX Cloud II mi?

arctis 1 wireless ile blackshark v2 wireless arasında 1k fiyat farkı var ama
  6. F

SteelSeries Arctis 1 Wireless mı? Yoksa HyperX Cloud II mi?

Fiyatlar aşağı yukarı aynı ve ben almışken rahat bir kulaklık almak istiyorum ve kablosuz olsun istiyorum ama çoğu kişide kulaklık sorulduğu anda cloud II öneriyor. Sizce Wireless tan vazgeçecek kadar farklı bir ses kalitesi veya başka bir üstün yanı var mı cloud II nin?
  7. F

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Rtx3060 + r5 5600x kral bir sistem 👑
  8. F

Geforce Experience Anlik Oynatma

Merhaba, Ben geforce experience kullaniy orum uzun zmandi ve anlik oyntam cok ise yariyordu fakat ben 2 monitore gecince anlik oynatmadan aldigim goruntuler benin 2. Monitorumden goruntuler. Yani sadece 2. Monitorumu kaydediyor fakat benim ana monitorum oyunun gorundugu monitor ve bu windows ta...
  9. F

En Güvenilir Kripto Paraları Nereden satin alabilirim?

Bitcoin gibi Kripto paralara yatirim yapmak istiyorum en guvenli nereden satin alabilirim?
  10. F

Ekran Kartinin Islemciye Yaptigi darbogaz!

Performansi dusecek biliyorum da islemciye zarari olurmu onu merak ettim
  11. F

Ekran Kartinin Islemciye Yaptigi darbogaz!

Ben yeni bir ekran karti alacagim ve alacagim ekran karti islemci icin cok yuksek yeni bir islemci alana kadar bu islemci ile kullansam sisteme karsi bir sıkıntı olur mu? Yani fazla isinmadan falan islemci zarar goruru mu?
  12. F

"a function-definition is not allowed here before '{' token" hatası alıyorum? Yardım Edebilir misin?

Merhaba ben bir okul projesi için akıllı ev yapmaya çalışıyorum bunun için amatörce bir kod yazdım ama upload ederken hata veriyor nerede yanlış olduğunu anlayamadım bilen varsa cevap verebilir mi? #include <Servo.h> #include <SoftwareSerial.h> SoftwareSerial BTM(9,10); Servo kapi; Servo cam...
  13. F

steelseries arctis 1 wireless sarj

Cevabini bilmiyorum ama bir sey sormak istiyorum memnunmusun kulakliktan bende almak istiyorum dA
  14. F

Yardım Steelseries Arctis 1 Wireless mı yoksa Arctis 5 mi almalıyım?

Ikiside 850 tl civari sirf oyun oynamak icin alacagim zaten kulakligin kablosuz ozelligini de mutfaga giderken falan konusmam kesilmesin diye falan istiyordum. Senin bildigin bu iki kulakligin kablolu ve kablosuz olmasi disinda bildigin biribirinden farkli ozellikleri var mi? veya kalitesinin.
  15. F

Yardım Steelseries Arctis 1 Wireless mı yoksa Arctis 5 mi almalıyım?

İkiside hemen hemen ayni fiyat sizce arctis 5 i arctis 1 in kablosuz olmasına rağmen öne cıkaran bir özelliği var mı?
Top Bottom