Arama sonuçları: *

1. UchihaMadara

bu doğrulama sitesinden para ödemeden nasıl geçerim

onerebilwcegin varmi ya
  2. UchihaMadara

aynisi hocam zaten hep boşver diyip vazgeçtim ama her site bunu kullanıyorsa vardır bi yolu diye dusundum
  3. UchihaMadara

not: paylaşımda ban yemelik birsey var mi bilmiyorum banlamazsaniz sevinirim konuyu silmeniz yeterli Gelelim konuya bi suredir bi siteden netflix almak için point kasıyodum ve sonunda bitirdim.Urunu aldım ama kod vermek icin dogrulama istiyor nasil gecilir biliyormusunuz veya parayı odedikteb...
  4. UchihaMadara

soundpeats h2 kulaklık alınır mı

güzele benziyor Amazonda vergisi vs ile 700 oluyor alınır mı sizce
  5. UchihaMadara

Skullcandy dime kulaklık alınır mı

oneriniz nedir
  6. UchihaMadara

biriniz cevap verse hoş olurdu
  7. UchihaMadara

https://www.hepsiburada.com/skullcandy-dime-true-wireless-kulak-ii-kulaklik-s2dmw-p-HBCV00000BU789?magaza=Emperor&url_src=and-product-detail
  8. UchihaMadara

Bluetooth kulaklık önerir misiniz

600 civari Bluetooth kulaklık önerir misiniz?. Aktif gürültü engelleme olursa hoş olur,olmazsa da o eksiği kapatacak güzellikte sesi ve bass i olsun.. Mikrofon önemli degil.
  9. UchihaMadara

GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

ben yanlış okumuşum
  10. UchihaMadara

GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

Türkçesi gelirse yardımcı olabiliriz
  11. UchihaMadara

sizce Soundpeats air 3 pro aliniri mi

neye dayanarak? o kulaklik hakkinda pek bilgim yok
  12. UchihaMadara

sizce Soundpeats air 3 pro aliniri mi

ne diyosunuz air 3 pro alinir mi veya o fiyat bandinda onerebileceginiz ses performansi yuksek kulaklik var mi?
  13. UchihaMadara

Anker R100 alınır mı?

Anker R100 480 liraya alınır mı? 1660674732 veya o civarda Soundpeats air 3 var hangisi alınır, alınmaz ise başka ne öneriniz var?
  14. UchihaMadara

Soundpeats air 3 mü Soundpeats air 3 pro mu

alınırsa hangisi alınır veya ortalama bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mı?
  15. UchihaMadara

Laptop satıp Masaüstü almalı mıyım?

evet ama 2. el üründe araya 5-10 k lık fark koymalık bir ekonomide de değiliz
  16. UchihaMadara

Laptop satıp Masaüstü almalı mıyım?

elmas değil elindeki, 6 ya alıp 10 15 e satmak ne demek fırsatçılığa gerek yok
  17. UchihaMadara

Monster vs HP vs Lenovo

yanlış düşünce şekli 😕 , monster malzeme kalitesi gayet iyi kendim kullanıyorum öneririm
  18. UchihaMadara

tws tam kablosuz kulaklık önerir misiniz?

normal fiyatı neydi birde silikon olmaması rahatsızlık yaratırmı?
  19. UchihaMadara

tws tam kablosuz kulaklık önerir misiniz?

600 civarı bir bütçem var ve beklentilerim kısaca rahat olması , ses ve bass performansının iyi olması , noice canceling olması tercihimdir ama ses performansı yokluğunu kapatıcak kadar iyi derseniz olmayadabilir..Mikrofon çok önemli değil hatta kötü de olabilir.Şimdideb önerenlere teşekkür ederim.
  20. UchihaMadara

Sırtımdaki yaranın nedenini bilen varmı?

Kanka bana göre güzel bir şey deri çatlağı bu büyüdüğün anlamına geliyo gelişiyosun yani.1 2 aya beyazlar ten rengine döner
Top Bottom