Arama sonuçları: *

1. G

Sorun neyden kaynaklanıyor

Kardeşim çöp sistemin var ultra yüksek felan acıyorsan normal ama lowda felan sıkıntı varsa istersen donanımlara test yap sıkınto bulabilirsin
  2. G

400TL lik masa önerir misiniz?

Dostum bendede sana bir tavsiye kullanmadağın bir ürünü kimseye tavsiye etme tamammı o masanın farklı modeli var sadece boy farklı sallanıyor sana tavsiye buda 🤪
  3. G

Masa sallanma sorunu

Merhaba Arkadaşlar dün konu açmıştım ama çözülmedi masam 125x75 krom masa ayağı var ama masa çok sallanıyor vidalar felanda sağlam son çare tekrar konu açtım yardımcı olurmusunuz rica etsem ?
  4. G

400TL lik masa önerir misiniz?

Öle bişe uzayda yok sana öle solün
  5. G

Masa Sallanma sorunu

Merhaba Arkadaşlar dün konu açmıştım ama çözülmedi masam 125x75 krom masa ayağı var ama masa çok sallanıyor vidalar felanda sağlam son çare tekrar konu açtım yardımcı olurmusunuz rica etsem ?
  6. G

İke adils masa sallanma sorunu

hocam üstünde çizikler varya istemeden oldu almazlar ondan dolayı
  7. G

hocam bu benim sorunu çözermi ? https://urun.n11.com/mentese/gurcay-masa-tablasi-sabitleme-kilidi-P329980994 1597965774 ?
  8. G

evet hocam
  9. G

hocam ben ayakları masanın dibine taktım bu yüzden sallanma olabilirmi ve aralarında baya mesefa var iki ayak arası mesela 145 cm ölçtüm ondan olmasın ?
  10. G

hocam ikea bana uzak allaha yakın olsunsaol
  11. G

2 ayak 40 tl yada 50 tl geliyor
  12. G

İkea Adils düşünüyorum. Önerilere açığım

Kardeşim cs go oynuyorsan alma bi refleks yapıp mouse cevirim dedim masa zaten sallanıyordu az kalsın masa monitör allahına kavuşuyor du soktum monitör pcyi 2 saatttir sabitleme yolunu deniyorum
  13. G

Masa Sallanması nasıl çözülür

papuç yatak derken ?
  14. G

hocam 2 tane ayak alsam toplam 3 3 taksam sallanma çözülmezmi ?
  15. G

başkan bunu nereye takıcam ?
  16. G

aparat derken link varsa fışkırtın hocam
  17. G

hocam 2 tane var masa var 2 sinede çözüm üretseniz ilkki bu krom ayaklı masa çok sallanıyor lütfen bir çözüm varsa söleyin :)
  18. G

başkan zemin parke düz boyuda tam 73 cm
  19. G

hocam kağıt denedim yok işe yaramadı
  20. G

hocam nasıl mesela yani biraz detaya inermisiniz yapım bende sabahtandır kanser etti masa az kaldı çöpe atacam
Top Bottom