Arama sonuçları: *

1. B

laptopuma hangi ssd yi almalıyım

tamamdır çok teşekkür ederim
  2. B

peki m2 ssd takamaz mıyım 1601041501 çok teşeekkür ederim
  3. B

ama benim emin olmadığım kısım benim laptopa sata3 ssd mi oluyor kesin başka bir siteden baktığım kadarıyla bir arkadaş m2 ssd takmıştı bu model laptopa
  4. B

200 300 arası olabilir
  5. B

laptop modelim hp pavilion 15 bc019nt. İnternette bir sürü ssd modeli var ben bilgisayarın hangi ssd ile uyumlu olduğunu bilmiyorum alcağım ssd nin laptopuma büyük gelme ihtimali kasaya sığmama ihtimali veya başka herhangi bir sorun olma ihtimali var mı. Yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim
  6. B

Laptop fanı çok fazla dönüyor

Termal macun değiştirilmemiş toz bakımını yaptım fanları yağladım artık mecbur servise göndericem gibi çok teşekkür ederim ilginiz yardımınız için
  7. B

Ben 2. El aldım pc 3.5 yıllık sayılır
  8. B

Dediğiniz gibi yaptım pc yi kapatıp açtım ama 60 derecede fan hala çokses çıkarıyor
  9. B

İndirdim yükledim ama pc de bulamıyorum programı Windows aramaya basıyorum bir şey çıkmıyor
  10. B

Hp pavilion 15 bc019nt
  11. B

Fan normal yükte bile 3600 rpm yani yaklaşık %90—100 kapasitede dönüyor 2. Fan Dönüş hızı ise 180 rpm civarlarında seyrediyor. Sıcaklık 45 50 derece civarlarında. Laptop olduğu için bios dan fan hızı ayarlayamıyorum.Fanın temizliğini yağlanmasını yaptım bios u güncelledim ekran kartı güncel...
Top Bottom