Arama sonuçları: *

1. DePiedra54

Rehber AMD İçin Sıfırdan Bilgisayar Toplama Rehberi (19.04.2026)

Fazlasıyla bilgi sahibi olmama rağmen sonuna kadar okudum elinize sağlık hocam.
  2. DePiedra54

🔥İndirim ASUS PRIME 9070XT 35.000TL ve Taksit İmkanı

Boş yaptınız demedim hocam sakin.
  3. DePiedra54

🔥İndirim ASUS PRIME 9070XT 35.000TL ve Taksit İmkanı

70 dolar nası etmiyor.
  4. DePiedra54

Intel Core Ultra 250k Plus vs. Ryzen 9700x

Isı ve çekilen güçtede deliler gibi fark var :)
  5. DePiedra54

Yardım Ekran Kartı Değişimi

Memnun kalınmayacak bir kart değil ama ikinci elden 5070 alabilirsiniz sıfır istiyosanız 5060Tİ 16GB tan başka seçeneğiniz yok.
  6. DePiedra54

Çözüldü✓ ARGB Girişi Olmayan Anakartta Argblerimi Nasıl En Kolay Nasıl Kontrol Ederim?

Kontrolcü alıp kumanda ile kontrol etmekten başka çaren yok zamanında çok araştırdım bu konuyu hatta darkın 4 pin to 3 pin convertorü vardı almıştım fakat işe yaramadı iade etmiştim. 1776352415 Belki birileri yeni bi aparat yapmıştır onu bilemem ama
  7. DePiedra54

16+12 GB DDR5 ram uyar mı

Mhz leri ve clleri aynıysa sorun olmaz
  8. DePiedra54

6900xt için psu Önerisi

RJK Cratos lite 850W bakabilirsiniz fiyata emsallerine göre uygun ve fiyatındaki emsallerinden daha kaliteli iç bileşenleri var.
  9. DePiedra54

9070 XT OYUN ÖNERİSİ

Oynayan 27 dede oynar çokta bi dezavantajı yok bütçeniz varsa bi tane 2K OLED Güzel gider.
  10. DePiedra54

9070 XT OYUN ÖNERİSİ

Hocam 2K monitör alırsanız çok güzel olur o karta o monitör hiç olmamış. Oyun olarak Cyberpunk, witcher 3, crysis serisi, control oynayabilirsiniz araba sürmekten hoşlanıyorsanız assetto corsa serisine bakabilirsiniz.
  11. DePiedra54

Çözüldü✓ Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

Hocam ama 40K yada 5050 li laptoplar bulunuyor 2050 li ekran kartlı laptolar başka kafadalar onlara denecek bişey yok onların 10-13K gibi bi fiyatı olması gerekiyor.
  12. DePiedra54

Çözüldü✓ Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

25-30 deneyebilirsin belki alan olur. 1776256582 Sıkıntı şu satılan sistem sıfır değil ikinci el olunca her şey değer kaybeder ve buna görede fiyat çekmek lazım sarı sitede 16GB DDR5 ram'e 10K para istiyolar dürüst olun bu paraya sıfırı varken gidip ikinci el alırmısınız.
  13. DePiedra54

R5 7500F’e Wraith Prism yeter mi?

Yeter yetmesinede biraz kafa ütüler.
  14. DePiedra54

Mavi Ekran Argb 3 Pin Bağlantısı

Eğer LED şeritte 3 pin giriş varsa her türlü çalışır metre farketmeksizin.
  15. DePiedra54

CS2 hangi çözünürlükte oynanır?

Kendini hangi çözünürlükte daha iyi hissediyorsan onda oyna zaten 4:3 artık iyi değil CS2 de
  16. DePiedra54

En Ucuz Play Bakiye Kartı Nerede?

Alamazsınız 30 tl bakiyeyse 30 tl vermeniz lazım ucuzluk gibi bir durum yok.
  17. DePiedra54

Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine Gecmek Mantıklı Mı?

Yani illede değişmek istiyorsanız konuşun bence dediğim gibi geçmeyin gerek yok ama dersenizki bana doğru gelen şey bu ozaman kendi bildiğinizi yapın. Gidin idare ile konuşun hocalarınızda size bir fikir versin.
  18. DePiedra54

Hocam iyi hoşta daha aklınızda bir bölüm yokken neden sınav için okul değiştirmek istiyorsunuzki kafanızda ilerde yapmak istediğiniz bir meslek yokmu eğer ilerde ne yapmak istediğinize dair bir fikriniz yoksa 4 senelik bölüm okumayın üniversitesite hayatınız zehir olur. Ayrıca Piyasada mezun...
  19. DePiedra54

Şimdi şöyle bi durum var okul değiştirirsen 1 sene geriden başlıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Ayrıca elektrik pano güzel parası olan meslekler bilgin olsa fena olmaz sevmemene bişey diyemem ama okul değiştirmene gerek yok 1 sene geriden başlayacaksın boşu boşuna. 1775461020 Hangi bölümü...
  20. DePiedra54

Mesleği yapmasan bile elinde olsun yarın birgün ne olacağı belli olmaz onuda geçtim size 12. Sınıfta ATP ve AMP diye program seçtirmiyolarmı ?
Geri