Arama sonuçları: *

1. DePiedra54

9070 XT 4K için uygun mu ?

Yani 4K kartı değil 2K ultra kartı ama FSR + Frame gen açarak oynarsın istersen 4K çözünürlüktede. Ben olsam 2K monitör alırdım.
  2. DePiedra54

Assetto Corsa csp crahsed

Araçlarını ve haritanı kontrol et, CSP versiyonun eskiyle yeniye çek, herhangi modu kurarken oyun dosyalarına hasar vermiş olabilirsin dosya doğrulama yap ayrıca pure shader değil weather scripttir senin görüntüne asıl etki eden şey CSP'dir.
  3. DePiedra54

M.2 SSD'yi hangi slota takmam gerekiyor?

İlk slot hep X16 olur diğer slotlar ise X8 belki çok üst düzey anakartlarda çift X16 felan bulunuyordur. SSD'nizi ilk slota takın en iyi okuma yazma değerlerini o slotta alırsınız.
  4. DePiedra54

GSkill Trident Z5 Neo 32x2 Hangi Modüleri İçerir?

Direk expo açsanıza hocam
  5. DePiedra54

Çözüldü✓ AMD, AM 4 işlemci tavsiyesi verirmisiniz

R5 5600 yeterli olur.
  6. DePiedra54

YENI ALDIGIM BILGISAYAR ICIN FPS VE AYAR YARDIMI

Biostan XMP açın driverlarınızı kurun bu kadar.
  7. DePiedra54

En ucuz 5070 vs kaliteli 5060 ti

İtopya pahalı satıyor hocam ordan almayın vatanda baya indirime giriyor ekran kartları tabi şu vram sıkıntısında bidaha olurmu emin değilim ama yinede diğer sitelerde fiyatlar daha uygun ve şunu da söyleyeyim itopya müşteri hizmetleri rezalet eğer bi sorun yaşarsanız çoğu zaman sizi...
  8. DePiedra54

Powersupply marka güç

Yani hocam elinizdeki yetiyorsa gerek yok ayrıca ROG serisi psular çok pahalı illa alıcaksanız top tier psulara bakın forumda listesi var.
  9. DePiedra54

Çözüldü✓ Yeni topladığım pcyi calistiramiyorum

Hocam bi fotoğraf atın bakalım eksiğiniz varmı unuttuğunuz bişey varmı eğer tok diyorsanız bios pilini çıkarın 1dk belleyin ondan sonra takıp tekrar çalıştırmayı deneyin. psunun şartelini açmayı unutmuş olabilirsiniz. Ramleri çıkarıp uçlarını silgiyle Güzelce silmeyi deneyebilirsiniz.
  10. DePiedra54

Microsoft Hesabı çalınması

Hocam maalesef aynı şeyi geçen ayın başında yaşadım hala almak için uğraşıyorum fakat rezalet Microsoft hesap kurtarma konusunda adamlara aldığım oyunların E-fatura sını bile yolladım yeni hesap açın o zaman diyorlar bi dahada Microsoft Store'dan bişey almam onuda geçtim PC'deki yerel hesabımda...
  11. DePiedra54

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600X işlemciye ekran kartı önerisi

9060XT 16GB sıfır alabileceğin en uygun ve fiyatına göre en güçlü kart ikinci el alırım dersen 20K ya 7800XT ler felan var 2K oynarım dersen tabi.
  12. DePiedra54

Ekran kartına macunu fazla sürmüşüm

Sıvı metalleri saymayın Hocam.
  13. DePiedra54

Ekran kartına macunu fazla sürmüşüm

Termal macun iletken bi malzeme değil sorunun sebebi başka bişey.
  14. DePiedra54

Rtx 3050 8 gb rtx 2060 6 gb

O paraya 6900XT alırsın veya 3080
  15. DePiedra54

🔥İndirim Forza Horizon 5 Steam'de 11.47$ (Forza 4'ü olanlar için geçerli)

Daha geçen geldi be hocam AC Rallynin çıkışına özel neyse bi daha gelir indirim sık sık düşüyo zaten. AC EVO ve Rallynin bundle ı var onu alın daha ucuza geliyor.
  16. DePiedra54

RTX 3080 TI için PSU Tavsiyesi

Köklü bir psu üreticisi ürünleri sağlamdır.
  17. DePiedra54

Asus Rog Strix Scar 16 5090 alınır mı??

Yani hocam arada 14K fark var 1-2K olsa neysede.
  18. DePiedra54

Ryzen 5 3600 işlemciye ekran kartı önerisi

Bişey olmaz kullanır.
  19. DePiedra54

Ryzen 5 3600 işlemciye ekran kartı önerisi

https://www.tebilon.com/sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-128bit-fsr-4-amd-ekran-karti-11350-03-20g/?ref=akakce&v=1.11.3 Eğer 2.elde bakabilirim amd istemiyorum derseniz 2.el 3070 bakabilirsiniz ama yeni nesilde bi problem kalmadı bilginiz olsun.
  20. DePiedra54

Yardım Ryzen 5 5600ve Asus B550MK OC Nasıl yaparım?

PBO ile zaten maks 200mhz verebiliyorsunuz.
Geri