Kontrolcü alıp kumanda ile kontrol etmekten başka çaren yok zamanında çok araştırdım bu konuyu hatta darkın 4 pin to 3 pin convertorü vardı almıştım fakat işe yaramadı iade etmiştim.
1776352415
Belki birileri yeni bi aparat yapmıştır onu bilemem ama
Hocam 2K monitör alırsanız çok güzel olur o karta o monitör hiç olmamış. Oyun olarak Cyberpunk, witcher 3, crysis serisi, control oynayabilirsiniz araba sürmekten hoşlanıyorsanız assetto corsa serisine bakabilirsiniz.
Hocam ama 40K yada 5050 li laptoplar bulunuyor 2050 li ekran kartlı laptolar başka kafadalar onlara denecek bişey yok onların 10-13K gibi bi fiyatı olması gerekiyor.
25-30 deneyebilirsin belki alan olur.
1776256582
Sıkıntı şu satılan sistem sıfır değil ikinci el olunca her şey değer kaybeder ve buna görede fiyat çekmek lazım sarı sitede 16GB DDR5 ram'e 10K para istiyolar dürüst olun bu paraya sıfırı varken gidip ikinci el alırmısınız.
Yani illede değişmek istiyorsanız konuşun bence dediğim gibi geçmeyin gerek yok ama dersenizki bana doğru gelen şey bu ozaman kendi bildiğinizi yapın. Gidin idare ile konuşun hocalarınızda size bir fikir versin.
Hocam iyi hoşta daha aklınızda bir bölüm yokken neden sınav için okul değiştirmek istiyorsunuzki kafanızda ilerde yapmak istediğiniz bir meslek yokmu eğer ilerde ne yapmak istediğinize dair bir fikriniz yoksa 4 senelik bölüm okumayın üniversitesite hayatınız zehir olur. Ayrıca Piyasada mezun...
Şimdi şöyle bi durum var okul değiştirirsen 1 sene geriden başlıyorsun bunu biliyorsun değil mi ? Ayrıca elektrik pano güzel parası olan meslekler bilgin olsa fena olmaz sevmemene bişey diyemem ama okul değiştirmene gerek yok 1 sene geriden başlayacaksın boşu boşuna.
1775461020
Hangi bölümü...