Arama sonuçları: *

1. F

Erazer Defender 17 P1 bu butcede alınır mı ?

peki bi tane daha onerecek olsaniz ne onerirsiniz hocam 1774127586
  2. F

Erazer Defender 17 P1 bu butcede alınır mı ?

https://ty.gl/qutvdrsn08dnv babam icin autocd tarzi programlar kullanilacak bir laptop bakiyoruz. 17 inc olsa biraz daha iyi olur bu butcede 5060 li baska 17 inc bulamadim sizce bu markanin teknik servisi garantisi vb uzer mi alinmali mi alinmaz ise onerileriniz nedir
  3. F

Monster Laptop Format Sirasinda Ssd Gozukmuyor

arkadaslar merhaba monster laptopta format atarken win 11 yukleme ekraninda ssd gozukmjyor bilgisayar monster notebook abra a5 v15.8 vmd kapatmayi denedim internetten gordugum kadariyla ama yapamadim yardimci olursaniz cok sevinirim
  4. F

Sesi değiştirilen kişinin orijinal sesini bulabilir miyiz ?

iyi günler dün akşam bana fake bir instagram hesabıyla polis taklidi yapılarak bir ses kaydı açıldı ve kayıtta hakkınızda dava açılmıştır falan diyordu. ben bu kişinin orijinal sesini bulmak istiyorum bir de cimere yazdım ama ne kadar yararı olmuştur bilmiyorum
  5. F

Xbox oyunu nereye indirmiştir

arkadaşlar forza horizon 5 indiriyordum pc kapandı açtığımda yukleme ekranı gitmişti ama inridiği 30 gb alandan gitmişti nereye indirmiş olabilir
  6. F

Fıfa 22 en ucuz nereden alabilirim

arkadaşlar steamda 420 tl daha ucuza güvenilir nereden alabilirim not online oynayacağım
  7. F

max 450 tl ayakkabı önerisi

ben bunları buldum giyen varsa ve ya önerisi olan varsa yazarsa sevinirim https://www.trendyol.com/adidas/erkek-beyaz-continental-80-spor-ayakkabi-p-49369605?boutiqueId=583272&merchantId=968...
  8. F

Laptobumu kaç tl ye satmalıyım ?

maalesef odalarda masa yok ve koyacak yer yok ondan dolayı tablet daha pratik olur
  9. F

Laptobumu kaç tl ye satmalıyım ?

Arkadaşlar merhaba yurtta kaldığım için laptopumu götürme imkanım yok bundan dolayı monster abra a7 11.3.5 laptobumu satıp yerine bir tane ipad 8. nesil+ kalem ve daha düşük seviyeli bir laptop almak istiyorum laptobu kaçtan satmalıyım ve ipad + laptop ikilisi en iyi nasıl olabilir yeni aldığım...
  10. F

Hangi Liseye gidiyorsunuz ?

denizli erbakır fen lisesi
  11. F

Halı Saha Ayakkabısı Önerisi

bütçe max 350 numara 43.5 43 falan spor ayakkabıda ayağım taraklıdır varsa adidas nike puma önceliğim
  12. F

İnceleme Monster Abra A7 11.3.5 derin inceleme

hocam ben de aynı modelden aldım yeni muadillerinden 1k ucuza aldığım için tercih ettim bunu yoksa tercih etmem o fiyata rog vardı
  13. F

Powerbank+Adaptör Önerisi

Arkadaşlar merhaba abim iphone 12 kullanıyor bunun için ona orijinal bir type-c adaptör almamız gerekiyor nereden en ucuz bulabiliriz bir de ince şık bir 10.000mah powerbank istiyorum adaptör için bütçe yok orijinal olan en uygunu alacağız powerbankta ise piyasayı pek bilmediğim için kaliteli...
  14. F

Öneri 350k kadar 65 yaşındaki babam için Ömürlük otomobil önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-2016-model-volkswagen-tiguan-1.4-tsi-comfortline-otomtik-vites-951237775/detay vs https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-kia-kia-gt-ozenle-kullanilmis-sifir-ayarinda-az-km-880417803/detay bunlar arasından...
  15. F

hocam siz bayi ve ya galerici misiniz 1630597418 peki sizce 280k ya 2. el comfort tiguan mı yoksa 2. el 4x4 ful sportage mi
  16. F

hocam dün babamı zorla bayiye soktum denizlide tiguan çok hoşuma gitti babamda artık yaşlandı 50 yaşına geldi biraz yuksek bir araba istiyor görüş açısından dolayı sizce tiguan mantıklı mı
  17. F

hocam mersoyu e180 düşünür mü acaba hem yeni olur 1630571471 hocam bizimde o civarlar bütçe var biz e180 sıfır passat sıfır tiguan ve 4x4 sportage düşünüyoruz bu arabaları hiç deneyimlediniz mi
  18. F

Gözlük Önerisi Bütce 500 tl

arkadaşlar gözlükten beklediğim rahatlık görüntüsü ikinci planda biliyorum kafa yapısına göre değişebilir ama gözlükçüye gitmeden önce fikir sahibi olmak için öneri istiyorum ve garantisi olsun
  19. F

adidas nemeziz+ vs mercurial superfly elite

kanka bir tık ayağının yapısı ile alakalı mesela ayağın taraklı bir yapısı varsa değişebiliyor giyip alman en doğrusu
  20. F

Türkiyede rahat yaşamak için ne kadar aylık gelire sahip olmak gerekir

yoksulluk sınrının 5 k üstü rahat ve kirada 2 cocukla yaşamak için eger araba ve ev taksiti gibi şeylerde varsa yoksulluk sınırının 8k üstü
Geri