Arama sonuçları: *

1. M

3500 TL monitör tavsiye

Bütçem o kadar yok Hocam güzel monitörmüş bunu almayı düşünüyorum, teşekkür ederim
  2. M

3500 TL monitör tavsiye

165 veya 144hz monitör arıyorum TN panel olmasın yeter. Bu fiyata önerebileceğiniz monitörleri bekliyorum.
  3. M

Param güvende ile yapılan iade

Çok şükür aldık hocam parayı. Şimdi akıllanmadan yeni ekran kartı bakmaya devam ediyorum 😄
  4. M

Arkadaşlar satıcı kargoyu aldı ve onayladı iade işlemi tamamlandı paramın 1-5 iş günü içinde yatacağını söylediler bankaya bağlı. Benzer olay yaşayan olursa belki faydalanır diye yazdım.
  5. M

Almazsa ben de en son öyle yaparım sağolun. İşlem sonuçlansın tecrübelerimi buraya da yazarım belki yardımı olur birine.
  6. M

Sağolun hocam ben de alıcı genelde mağdur olmaz dediler diye güvenerek aldım ama bakalım ne olacak.
  7. M

Eyvallah hocam rahatlattın biraz. Aynen hocam onu zaten iade etseler insanlar kendi arasında anlaşıp komisyon ödemez hile döner bir sürü.
  8. M

Aynen öyle hocam ben de ilk kez denedim pişman oldum bundan sonra ya sıfır alırım ya da kendim görüp deneyip öyle alırım. Şimdi bekle dur paran gelsin diye, adam sıkıntı çıkartırsa bide sorma. 1672918215 Şu an şey yazıyor kargonun satıcıya ulaşması bekleniyor. Eğer almazsa da iade olur dimi?
  9. M

Valla hocam her konuda dolandırıcılık nirvana yani. Bence hiç uğraşmayın elden alın ya da mağaza satıyorsa oradan deneyerek alın.
  10. M

Valla hocam en iyisi elden ya da sıfır almak, 2-3 gündür uğraşıyorum 300 TL de komisyon verdik o da boşa gitti ama asıl param gelsin başka bişey istemiyorum. 1672917904 Kargonun durumuna göre ararım, inşallah sıkıntı çıkarmadan iade olur.
  11. M

Arkadaşlar param güvende ile ekran kartı aldım ve fotolardaki gibi gelmedi arkasında güvenlik bandı yoktu mesela. Ben de iade ettim şu an kargoyla gitti ve dağıtımda. Eğer adam evde yoksa veya gidip kargoyu almazsa nasıl olacak? Bundan sonra bir öneriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  12. M

Yardım Acer Extensa EX215-54G FPS Düşüşü

Arkadaşıma geçen hafta 800 TL demişler RAM+değişim ücreti. Ama onunki oyuncu laptopu.
  13. M

Yardım Üniversite için laptop önerisi Bütçe:20.000 TL

Benim bölüm de makine. Bence en dikkat edilmesi gereken şeylerden biri ağırlığı. Sürekli oraya buraya taşımak gerekiyor.
  14. M

🔥İndirim 8499 TL Acer Extensa i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd GeForce® MX350 2 GB Laptop

3050 de bunun iki katı fiyatı var alınacak gibi değil. Düşük bütçe için bu iyi gibi duruyor
  15. M

Yardım Acer Extensa EX215-54G FPS Düşüşü

Hocam aynısından ben de sipariş verdim memnun musunuz bir de elinize ne kadar sürede ulaştı? 8 GB RAM ekleme fiyatını yarın servisi arayıp soracağım sizi de bilgilendiririm inşallah.
  16. M

🔥İndirim 8499 TL Acer Extensa i5-1135G7 8GB Ram 512GB Ssd GeForce® MX350 2 GB Laptop

Bu laptoptan ben de aldım Autocad gibi programlar kullanmak için umarım üzmez. Alan kişiler teslimat kaç günde oldu bilgi verirse sevinirim.
  17. M

Şehir Dışı Üniversite İçin Laptop Gerekli mi?

Teşekkür ederim yardım için. Evet laptop yeni 21 ay garantisi var. Gerekliden ziyade nasıl bir şey gerekli olduğuna karar veremediğimden de bu konuyu açtım aslında. O yüzden gidip görmek istiyorum hangi programlar kullanılıyor, ne kadar derine iniliyor vs. ona göre de seçim yaparım sanırım. Ya...
  18. M

Bu da Acer. Kendisi 7K ya almış ama zengin olunca tabi Windows yok diye beğenmeme durumu oluyor galiba 😅. Beni 4 yıl okutsa yeter sonrasında yenilerim.
  19. M

8 gb ram, Iris Xe ve 11. nesil i5 olan bir laptop var arkadaşımda içinde linux kurulu geldi diye beğenmemiş. 6000 TL istiyor, sizce alıp içine windows kursam olur mu? Bu özellikteki bir sistem nasıldır?
  20. M

Ekran kartı olanlar pahalı genelde. 1650 gibi bir ekran kartı gerekli mi sizce? Oyun fazla oynayan biri değilim o yüzden o konuya takılmam. 1661108512 Teşekkürler.
Geri