Arama sonuçları: *

1. Y

İşlemci 90 Derece ısınıyor Isının çıkacağı yerde ki fan çalışmıyor.

Parçayı bantla yapıştırmadım zaten kanka kenarları gidikti sana şöyle diyeyim içini açarken alt ve üst kapak var ya ayrıldı 2 si bantladım bende vidaları falan düzgün takmama rağmen ayrık durdu kırdığım için içerisinde ki bir kaç yeri yani ram falan bantladığım yok xd
  2. Y

Miras kaldıda kankam şu sorunuda çözebilsek süper olacak ne güzel temizledim pc yi şeker gibi oldu fan dönmüyor yaw :( 1598203833 Miras derken abim kendine yeni aldı buda bana kaldı xd
  3. Y

olayı şöylen anlatayım kısacası ; Windows 10 Orjinal lisansa sahipti PC ilk alındığında 2016'da abime alındı. Metin2 Bob vs kullandı virüs kaptırdı vs 2 yıl sonra format attı w7. W7 den o zamandan beri bana miras olarak kaldı laptop ben kullanıyorum. Benim eski toshiba vardı onu açıp onda ki...
  4. Y

İşlemci 90 Derece oluyor

Kenarlari kirdigim icin bantla idare ediyordum en son sarj yeri gitti verdim pc ciye 4 hafta sonra aldim. Kenarlarinisarj yerini yaptirdim 5 6 el lol attim kapattim sabah fan durmustu. 1598200320 olayı şöylen anlatayım kısacası şuan pc ye geçtim. Windows 10 Orjinal lisansa sahipti pc ilk...
  5. Y

İşlemci 90 Derece oluyor

Merhaba. 2 gün önce pc ciden aldigim bilgisayar ile 5 6 oyun league of legends oynadim ardindan kapattim yattim uyudum. Sabah pc yi actigimda pc nedense çok ısınmaya başladı. Bende bandicam crack indirmiştim disk virüsü falan yedigimi sanip format attim.Formattan sonra fark ettim laptopun...
Top Bottom