Arama sonuçları: *

1. T

Amd İçin Ram önerisi

Bütçem çok fazla yok ekran kartına daha çok bütçe ayırdım. Bu dediğim anakartı eski sistemimde kullandım. Memnundum.
  2. T

Amd İçin Ram önerisi

Hayır N11
  3. T

Amd İçin Ram önerisi

İndirim kodum olduğu için 550 TL'ye alacağım.
  4. T

Amd İçin Ram önerisi

B450 olarak 4 slotlu anakartlar içinde bütçeye göre bence alınabilecek en iyi kartlardan. Asus kalitesi ve özelliklerinden dolayı o anakartı seçtim. 1598369552 4 slot lazım olduğu için S2-H bana göre değil.
  5. T

Amd İçin Ram önerisi

Merhabalar. Yeni alacağım sistem için ram alacağım. Aklımda Kingston HyperX Fury ve Corsair Vegeance Modeli mevcut. 8x2 ve 3200 Mhz olarak alacağım. 2 markadan sizce hangisi. Anakart Asus B450m-a olacak,işlemci ryzen 5 3600.
  6. T

7500 TL Sistem Toplama

Biraz bütçemi arttırıp Gigabyte Rtx 2060 Super Gaming veya Galax White-Ex modelini alacağım. Sıcaklık konusundan ben biraz hassasım o yüzden uğraşmak istemiyorum.
  7. T

7500 TL Sistem Toplama

Evet video gayet açıklayıcı ve güzel ancak acaba arkadaştan mı diye düşünüyorum ama çocuk çicek gibi bakıyor sisteme :) . Teknolojik ürünlerde olabilir diye düşünüyorum böyle sıkıntılar.
  8. T

7500 TL Sistem Toplama

Olması lazım. Alırken ekstra almıştı. Bu arada ekran kartı garantiye gitti,değişti ancak sorun yine aynı.
  9. T

7500 TL Sistem Toplama

Mb511. Ben çok şaşırdım kasası gayet havadar bir kasa olmasına rağmen bu değerlerin çıkması çok garip.
  10. T

7500 TL Sistem Toplama

3 saat olsun 85 olsun o zaman :).
  11. T

7500 TL Sistem Toplama

Tamamda 81 derece bir ekran kartı için hiç iyi bir değer değil. Ve düşün bu 2 saat oyundan sonra olan değer. Bu fiyata Galax almak daha mantıklı duruyor.
  12. T

7500 TL Sistem Toplama

2 Saat Ultra ayarlarda Gta 5 sonrası 81 derece gördü. Cs:Go'da bile 2 maç rekabetçiden sonra 75-76 derece oluyor.
  13. T

7500 TL Sistem Toplama

Arkadaşım kullanıyor. 4 ay oldu neredeyse çok pişman. O videoyu izledim kardeşim.
  14. T

7500 TL Sistem Toplama

Evet iyi bir ikili ancak çok farklı kombinasyonlarda buna benzer sistem mevcut. Birde son zamanlarda GameGaraj Aquarius 5AN-x modeli takıldı ancak İnno3D 2060 Super ısınıyor. Sizce nereden almalıyım sistemi?
  15. T

7500 TL Sistem Toplama

Merhaba. Yakında bir sistem alacağım. Aklımda Ryzen 3600-RTX 2060 Super ikilisi mevcut. Bu şartlar altında bir sistem önerisi yapabilir misiniz acaba? Nvdia olması şart benim için. Şimdiden sağolun.
Geri