B450 olarak 4 slotlu anakartlar içinde bütçeye göre bence alınabilecek en iyi kartlardan. Asus kalitesi ve özelliklerinden dolayı o anakartı seçtim.
1598369552
4 slot lazım olduğu için S2-H bana göre değil.
Merhabalar. Yeni alacağım sistem için ram alacağım. Aklımda Kingston HyperX Fury ve Corsair Vegeance Modeli mevcut. 8x2 ve 3200 Mhz olarak alacağım. 2 markadan sizce hangisi. Anakart Asus B450m-a olacak,işlemci ryzen 5 3600.
Biraz bütçemi arttırıp Gigabyte Rtx 2060 Super Gaming veya Galax White-Ex modelini alacağım. Sıcaklık konusundan ben biraz hassasım o yüzden uğraşmak istemiyorum.
Evet video gayet açıklayıcı ve güzel ancak acaba arkadaştan mı diye düşünüyorum ama çocuk çicek gibi bakıyor sisteme :) . Teknolojik ürünlerde olabilir diye düşünüyorum böyle sıkıntılar.
Tamamda 81 derece bir ekran kartı için hiç iyi bir değer değil. Ve düşün bu 2 saat oyundan sonra olan değer. Bu fiyata Galax almak daha mantıklı duruyor.
Evet iyi bir ikili ancak çok farklı kombinasyonlarda buna benzer sistem mevcut. Birde son zamanlarda GameGaraj Aquarius 5AN-x modeli takıldı ancak İnno3D 2060 Super ısınıyor. Sizce nereden almalıyım sistemi?
Merhaba. Yakında bir sistem alacağım. Aklımda Ryzen 3600-RTX 2060 Super ikilisi mevcut. Bu şartlar altında bir sistem önerisi yapabilir misiniz acaba? Nvdia olması şart benim için. Şimdiden sağolun.