Arama sonuçları: *

1. R

40.000 TL BÜTÇE LAPTOP ÖNERİSİ

güncel
  2. R

Lenovo LOQ serisi nasıl bilgin var mı hocam
  3. R

Arkadaşlar bütçem 40k, çoğunlukla fps ve hikaye oyunları oynanacak ekran kartı watti yüksek bir laptop ariyorum kronik sıkıntısı olmayan sağlam önerilerinizi bekliyorum.
  4. R

Yardım 0 araç katagorisine nereden bakabilirim

ben skodayı tercih ederdim hocam ama seçim sizin ikisinide bayilere gidip iyice incelemenizi yakın çevrenizde varsa bi test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim
  5. R

hocam siz o fiyat aralığına toyota corollo veya skoda octavia düşünebilirsiniz
  6. R

hocam valla değişiyor marka model talebine göre net bir sayı veremem araç olarakta nasil bir şey istediğine göre değişir suv pickup vs vs
  7. R

her markanin kendi sitesinde modellerin anahtar teslim fiyatı yazar o fiyatı baz alarak o markanin bayisine gidip o fiyata anlaşabilirsiniz belki bayi biraz daha indirim yapabilir fakat direkt alamiyorsunuz sıraya girme muhabbeti oluyor
  8. R

Windows’u nereye kuracagim?

Bütün parçaları seçip sile basıcaksın sonra ortada tek bir bölme kalacak onu seçip ilerleyebilirsin
  9. R

40K Bütçeye Laptop Önerisi

Arayış devam ediyor
  10. R

Hocam i7 14700hx bu işlemciden iyi değil mi?
  11. R

Merhabalar, 40K Bütçem var genellikle oyun oynuyorum tercihen isteğim DDR5 olup en üst performansı sergileyebilecek bir laptop çok daha iyi olması durumunda bütçem 1-2k oynar yardımcı olursanız sevinirim. 1725612094...
  12. R

Monster Abra A5 v15.4 Mavi Ekran Hatası

Eğer cihazı yeni aldıysan ve disk seçiminde yükselttiysen diskini Disk kaynaklı olabilir aynı durumu yaşayan çevremde birçok insan var gönderince diskle ilgili problem var diye konusup diski değiştirmişlerdi
  13. R

2500tl klavye önerisi

https://wraithesports.com/collections/klavyeler Zevk ve fiyat uyumuna göre seçebilirsin senin bütçene göre bir kaç tane var
  14. R

❌İndirim Bitti! Apple Studio Display 50 bin tl

asusun 540lık monitoru ile tasarım yapacakmış bilgin olmadan millete sallama hayatının hicbir yerinde apple kullanmamışsın gelip atıp tutuyorsun hepsinin üretim amacı farklı 540hz olunca dünyanın en iyisi olmuyor. birde paranızla rezil olun falan demişsin kaçak xiaomi kullanmaya devam et canim sen
  15. R

Windows 7 kurulumu Usb ile

Windows 7 Professional SP1 X64 ISO dosyası
  16. R

Sistem İçin Monitör Önerisi

240hz fazla gelmez fps oyunları oynarsan az bile gelir 2k 240 hz önerimdir
  17. R

Windows 7 kurulumu Usb ile

Windows 7 iso dosyasını google üzerinden aratıp bul indir sonra rufus indir ve cihaza flashı tak. rufusu açtıktan sonra önce isoyu sonra flashı seç başlat de %100 olduğunda Windows 7 flashın olcak. yalnız rufusta başlat diyince flashtaki tüm verileri uçurur. sonrasında bilgisayardan flashı...
  18. R

3.500 TL Bütçeye Kulaklık Önerir misiniz

Yardımlarınızı bekliyorum
Geri