Arama sonuçları: *

1. sefagkts

SteelSeries Apex3 alınır mı

yok dostum havit kbl 884L aldım düşünürsen tavsiye ederim gayet hoş klavye ama ben 1.5k TL'ye aldım 1 ay önce şuan artmış fiyatı
  2. sefagkts

OBS Ayar Önerisi GPU or CPU

işlemci önceliği normalde kalsın kodlayıcı da dediğin şekilde seçili kalsın yeterli işlemci önceliğini normalin altında veya boşta seçince kötü bir etkisi olur mu bilmiyorum denemedim denemek lazım
  3. sefagkts

Üniversite içine cafe açmak

Arkadaşlar selamlar abim ve arkadaşı bi üni içersine cafe açacak iç mimar vs. biraz maliyetli geldiği için kendimiz yapmak istiyoruz fakat 3d çizim bilgimiz yok örnek tasarım bulabileceğim veya böyle bir konsept tasarım yapacak yapak zeka vs. var mı acaba?
  4. sefagkts

🔥İndirim Asus ROG Strix XG259QNS 24.5" 0.3 ms 380Hz 14.250TL

ya almışken bu olsun ilerde sistemi yükseltirsem daha iyi olur diye düşünüyorum ama çok karamsarım şuan :D alıp düşük hz'de kullansam mı diyorum
  5. sefagkts

valla almak istiyorum genelde valorant oynuyorum ama fps 250-330 arası gidip geldiği için alıp almama konusunda çok kararsızım ya
  6. sefagkts

XG259CMS modelini mi diyorsun
  7. sefagkts

Geçen ay 15.5k 16.5k arası gidip geliyordu şuan 14.250 alınır mı sizce nasıldır kullanan var mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259qns-24-5-0-3-ms-full-hd-g-sync-freesync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html
  8. sefagkts

Havit Gamenote Kb884L Nasıldır

bakınıyorum şuanlık ama bakalım bir de apex3 tkl var aklımda
  9. sefagkts

teşekkürler yeni gördüm bende arkadaşım attı duruşu vs. hoş fiyatta makul geldi fikir almak istedim
  10. sefagkts

linkteki ürün gözükmüyor diğer model de türkçe değil sanırım ve geçmiş dediğin gibi + türkçe klavye arıyorum
  11. sefagkts

arkadaşlar bu klavye nasıldır kullanan var mı veya bu fiyatlara daha iyi olur dediğiniz türkçe klavye var mı? https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-824135118?merchantId=968
  12. sefagkts

Mekanik Klavye önerisi

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1-06inc-tft-lcd-ekran-red-switch-p-824135118?merchantId=968 arkadaşım bunu attı nasıldır acaba ya
  13. sefagkts

Mekanik Klavye önerisi

merhaba dostum bulabildin mi bir şeyler
  14. sefagkts

apex3 tkl almayı planlıyorum fiyatı daha makul olduğu için başka önerisi olan var mı arkadaşlar numpadsiz klavye bakmıyorum en kötü ok tuşları olanlara bakıyorum tkl gibi
  15. sefagkts

Güzel duruyor listeye attım ama 3k biraz fazla yinede favoride teşekkürler
  16. sefagkts

Numpadli klavyeler önceliğim diyebilirim 1730468738 Teşekkürler araştırıyorum şuanlık başka bulamazsam bunu düşünüyorum
  17. sefagkts

Arkadaşlar klavye bakıyorum da kafamda başlıktaki var bu fiyata veya daha uyguna daha iyisi var mı veya bu alınır mı bu fiyata
  18. sefagkts

Ailem için makul fiyatta telefon

Biraz bakınmıştım m15 düşünüyordum o nasıldır acaba
  19. sefagkts

Ailem için makul fiyatta telefon

Arkadaşlar anneme telefon bakıyorum da sadece whatsapp YouTube falan ve fotoğraf video torunlarını falan çekiyor alabileceğim en uygun fp telefon nedir acaba bütçe belirlemedim ama dediğin gibi kullanım alanı az olduğu için en makul fiyattaki kullanılabilir telefon ne alabilirim
  20. sefagkts

Ryzen 9 5950X 4060 8gb ye uyar mı

işlemci r7 7700x daha iyi olur mu fiyat farkına değer mi bir de ram hepsi buradada yok orda satılanlara bakıyorum
Top Bottom