Arama sonuçları: *

1. M

Anakart logosu gelmiyor

Tamamdır hocam deneyeceğim. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  2. M

Anakart logosu gelmiyor

Hocam yanlış anlamayın da çok bir mantık kuramadım açıkçası :D İşlemciyi sökmekle ne gibi bir alakası olabilir ? Öğrenmek için soruyorum.
  3. M

Anakart logosu gelmiyor

Arkadaşlar işlemcim Apu olduğu için HDMI kablosunu anakarta bağlayınca, anakart logosu geliyor lakin harici ekran kartı takıp, kabloyu ekran kartına bağlayınca bilgisayar açılırken anakart logosunu göstermeyip direkt olarak windows açılış ekranına atıyor bu yüzden de bios'a giremiyorum. Nasıl...
  4. M

White Edition Güç Kaynağı Tavsiye

Arkadaşlar, 500-750 Watt arası 80+ (ve üstü), White Edition, Full Modüler bir güç kaynağı önerebilir misiniz ? Fiyatı önemli değil.
  5. M

Hangisi daha iyidir ?

anladım dostum ilgi ve hızlı cevapların için teşekkür ederim :)
  6. M

Hangisi daha iyidir ?

teşekkür ederim yorumun ve ilgin için ama sıcaklık değerleri leptoplar için gayet normal duruyor.
  7. M

Hangisi daha iyidir ?

gayet normaldir bence bu sıcaklıklar bu arada. internetten videosunu buldum adam gta5, pubg oyunlarını oynayıp, msi afterburner testini yapıyor ve sıcaklık değerleri gayet tatmin edici. bakmanı tavsiye ederim. 1598360455 teşekkürler yorumun için :) 1598360567 dostum :D senin leptopundaki...
  8. M

Hangisi daha iyidir ?

dostum ben kendime değilde bir abime alacağım. kendisi mimarlık okuyor. photoshop gibi vb. uygulamalar kullanacak ve lol, csgo, gta5 gibi oyunlar oynamayı düşünüyor. zaten çok da bi beklentisi yok kendisinin bu özelliklerle ve fiyat aralığında. sadece 2 leptop arasında kalmıştık ve sanırım...
  9. M

Hangisi daha iyidir ?

kaynak belirtebilir misiniz ? kronik ısınmaya ben hiç rastlamadım internette ve neden 1. daha mantıklı ?
  10. M

Hangisi daha iyidir ?

https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-a315-42g-r4en-amd-ryzen-5-3500u-8gb-256gb-ssd-radeon-540x-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-hf8ey-007-pm-HB00000PJLQ6...
Geri