Arama sonuçları: *

1. Y

Teknobiyotik/Akortek tehdit edildim

ne ürün aldın bilmiyorum ne ise dua et arızalanmasın, konularımız farklı sen ürün almışın sana kargo ile göndermişler bu memnuniyet değil :) tüm firmalar bunu yapabiliyor sonuç itibariyle hatta bakkalı telefonla ara şipariş ver kapına getirir şiparişini.
  2. Y

Bu youtube videolarını görünce sağlam güvenilir sanıyor. 1607103860 Arızalı ürün gönderdin mi ? bende alışverişte sorun yaşamadım.
  3. Y

İlk defa böyle bir firmaya denk geldim en az 50 mağazayla alışveriş yaptım, bunların bide müşteri kitlesi var.
  4. Y

Düşüneyim şimdi senin bu dediğini destekleyebilecek bi durum, teknobiyotiği hiç aramadım ürünümü göndericem cart curt kargo kodunu bile istemek için aramadım, mail attım sistem üzerinden mesaj attım attığım mesajların arasında saygı dışında cümle kurulmadı şimdi düşündümde, sonrasında farklı...
  5. Y

Şuan ürünüde verdiğim parayıda düşünmüyorum tehdit edilen tek ben olmadığımı inanıyorum bu yüzden tehdit edilen başkalarını arıyorum toplanıp cimer'e başvurmak için.
  6. Y

Anakart üzerindeki 12vrgb jled1 girişi

msi mag coreliquid 360 almıştım Jrainbow girişi yoktu vdg dönüştürücü ile güç almıştım.
  7. Y

Öncelikle herkese Merhaba ve sorunsuz güvenilir mağazalarla alışveriş yapmanızı diliyorum. Bu yazdıklarım mağazayı karalamak vs. değil şikayetvar üzerinden yazdım onların linkini de atayım yazdıklarımın doğruluğunu tehit edersiniz mağaza yalanlamadı cevap yazdıklarında zaten. 1. şikayetim...
  8. Y

Aerocool 800w psu anlık 2170w çekebilir mi ?

Merhabalar, teknobiyotik'den almış olduğum 800w 80 plus bronze sertifikalı psu bu kadar güç watt nasıl çekebilir 2170i görmedim fakat afterburner tüketilen anlık değerler olarak min. 3w maks. 2170w bilgisi verdi anlıkta benim gördüğüm ise 1440w ila 1670 mi ne gördüm bu watt güç çektiğinde ise...
  9. Y

D4 hata kodu ? çözümü mümkün müdür acaba ?

Anakartı alalı bir hafta oldu olacak galiba :) ama denemeye değer. Çok sağol yazdığın için yardımın içinde teşekkürler.
  10. Y

800W 8 800W 80plus bronze aldım bugün montajını yaptım öncedende bu hata kodu vardı zaten. sistemde herhangi bir sorun sezmiyorum her şey başarılı bir şekilde çalışıyor. bence bios ayarlarından vs. olabilir mi diye düşünücemde bios a girdim hiçbirşey anlamadan geri çıktım iaskfias
  11. Y

Merhabalar, d4 hata koduna kitapçıktan baktım bu şekilde karşılığı; PCI resource allocation error. Out of Resources. Pcı hata ayıklama tarzında bişey bu hatanın çözümü nedir acaba ? PCI'de slotunda bi sorun olduğunu sanmıyorum iki ekran kartıyla denedim oyun oynadım bir sorun yok.
  12. Y

Aynı internet 2 ayrı bilgisayar upload 2mb vs 5.5 mb ?

Ayrı teknoloji özellik olsa ne farkeder ki ? Altyapı üzerinden 24 mb download 3mb upload alıyoruz. bunun üstüne çıkması mümkün olabilir mi ?
  13. Y

Aynı internet 2 ayrı bilgisayar upload 2mb vs 5.5 mb ?

İki bilgisayarımız var, ikiside aynı modem üzerinden internet erişimi sağlıyoruz, kardeşimin bilgisayarı 2mb anca upload alırken benim bilgisayar 5.5 ve üstü upload alıyor bu nasıl mümkün olabilir ? internetimizin paketi normalde 3mb upload ?
  14. Y

3-2200G / RX570 / 16GB

Darboğaz yapmıyor, aynı sistem vardı önceden bende, fakat 2200g performans işlemcisi değil fps olarak Rx570i tam performanslı çalıştırmıyor, mesela ben daha önce 2200g ile valorant oynuyordum orta ayarlarda 150-160 fps alıyordum, 2200g ile yeni i3-9350kf işlemci ile 200fpsin altına nadir...
  15. Y

DB_port ne işe yarıyor ?

Herkese vermiş olduğu bilgi için çok teşekkür ederim, internette araştırdım galiba yanlış yazdım. iyi bir şeymiş sevindim.
  16. Y

DB_port ne işe yarıyor ?

Anakart: Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5 , DB_port olan kısımda A0 yazıyor, acaba o DB_port ne işe yarıyor ?
  17. Y

Hangi psu almam daha mantıklı olur ?

şuanki sıvı soğutucu 5-6 saat oyun ortamında bile 71 dereceyi geçmedi, menüde filan oyun ararken 64-65 dereceye düşürüyor 20-30snde. iyi diye düşünüyorum yoksa kötü mü soğutması ?
  18. Y

hava soğutma ortalama kaç dereceler ile çalıştırır ? 5-6 saat aralıksız oyun ortamında ?
  19. Y

Oc modeli aldım, otomatik oc aşırtıyor amd driverı zaten bi işlem yapmıyorum onun için. sıvı soğutma var sistemde zaten sökeyim mi knk :) 1599054160 bikaç oyunda sanırsam %10-20 lik darboğaz yapacağını tahmin ediyorum baya araştırdım işlemciyi oradan bakınca i3 nasıl besler diye düşünebiliyor...
  20. Y

750W %91 kullanım diyo. 1599053985 intel ekran kartlarının power güç tüketimi düşük zaten, o kadar param olsan zaten 2080 alıp 750w alır kenara çekildim reis :)
Geri