Arama sonuçları: *

1. Séraphine

Steam'de +18 Fotoğraflara Nasıl Blur Yapılır?

Çok teşekkür ederim desteğiniz ve emeğiniz için :) 1660252701 Bu arada buraya ss atılıyor mu blurlu bir şekilde hiç bilmiyorum. En azından örnek olsun diye göstermek istiyorum da yada konu başına eklersem süper olur :)
  2. Séraphine

Evet evet başta onu kastetmiştim fakat ben anlatamamışım kusura bakmayın. Her şeyi gizli blurlu ve bütün özellikleri açık başka bir hesaptan da denedim yok yine de açık gözüküyor ssler. Ama başka bir profildeki kişinin bazı ekran görüntüleri blurlu gözüküyor. :cry:
  3. Séraphine

Yok takmıyorum da en azından önlem amaçlı :)
  4. Séraphine

Evet göndermeden önce topluluk paylaşımlarından, (Kan, cinsel içerik vb.) konuları blurla özelliği hep açık. Normalde artık paylaştığım oyunlara göre sslerim blurlu gözükmesi lazım, en azından sakıncalı olanlar. Başka profillerde 'x' oyununda bile normal oturan adamı yada kadını...
  5. Séraphine

Yok blur derken aslında öyle değil. Biz fotoğrafı paylaşınca otomatik olarak ekran görüntüsüne tıkladığımızda uyarı veriyor ve açılmadan önce blurlu gözüküyor. Açılmadan önce cinsel içerik uyarısı, açıldıktan sonra normal hali gözüküyor aslında. Bir nevi koruma gibi bir şey. Onu yapmaya çalıştım...
  6. Séraphine

Blur şart ya :D 1660250230 Konu başlığını düzelten modlara teşekkür ederim. Hızlı yazdığım için eksik olmuş tekrardan sağolun.. :)
  7. Séraphine

Süper en azından o konuda içim rahatladı :) Biraz daha araştırayım belki çıkar çözümü bir yerden🙏
  8. Séraphine

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Onu da denedim, paylaşırken kapadım açtım fakat yine de olmadı maalesef. Anlamadığım konu başka arkadaşlarımın yada x kişilerin profilinde gayet normal ss'ler bile blurlanır iken. Bende ki bir kaç ss'in blurlanmaması çok garip. Anlayabilmiş değilim gerçekten...
  9. Séraphine

Umarım karşınıza çok daha iyileri çıkar diyelim :) :giggle: 1660248751 Arkadaşlarım kendi hesaplarıyla da denedi ama yok maalesef blurlu gözükmüyor :(
  10. Séraphine

Umarım bir destek alabilirim, teşekkür ederim :) 1660248603 Tabi ki isterseniz wp'den gönderebilirim direkt :ROFLMAO:
  11. Séraphine

Şimdiden gerçekten çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için :blobdance: Valo atarken bir anda blurlu olmadığı için koştum direkt buraya:ROFLMAO:
  12. Séraphine

Teşekkür ederim desteğiniz için :) Bilen var ise ama çok sevinirim cidden :D 1660248306 Hesabımı gizledim ve çoğu arkadaşımı çıkardım bile rapor yememek için. Çözene kadar hiç bir yerde paylaşmıyorum bile :D:p
  13. Séraphine

Merhabalar herkese çok daha önceden sizden pc toplama konusunda çok yardım istemiştim. Tekrardan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. 💜 Şimdi gelelim benim problemime :) Benim steamde hesabım var genellikle her oyunun ss'ini alırım ve paylaşırım. Fakat (anime, hentai) tarzı oyunlarda...
  14. Séraphine

Satın Alacagım Yayın Pcsı

Parçalar hakkında bir şey diyemeceğim ama şimdiden hayatında ve yayınlarda başarılı olman dileğiyle... 🙏 💗 💕 🤍
  15. Séraphine

Ryzen9 3900x mi i9 9900k mi?

Anladım çok teşekkür ederim değerli yazınızdan ötürü. O zaman çıkınca bakmak en mantıklısı olacaktır :)
  16. Séraphine

Selamlar öncelikle aklıma yazdığınız konu ile alakalı bir şey takıldı. 5000 serisi dediğiniz tam olarak ne oluyor mesela r9 3900x almayı düşünüyorum. Ondan daha iyi bir çok fazla bütçe aşmayacak şekilde bir işlemci çıkabilir mi yakın zamanda. Aynı 2070 / 3070 gibi. Şimdiden değerli yorumunuz...
  17. Séraphine

Bencede 3900x (y) Açtığım konulardan ötürü aldığım bilgilere dayanarak söylüyorum bunu 🙏 🙏 ❤️ ❤️ 💘 💘 🤍
  18. Séraphine

Çözüldü✓ Asus Rog Strix GeForce RTX 3070 8G GAMING / Çıkış Hakkında

Bende öyle düşünüyorum en azından beklemek daha mantıklı olacaktır. Büyük ihtimalle rahatlıkla sadece Ocak ayında alacağım görünüyor. O zamana kadar gelmeyebilirmiş kontrol etmekte fayda var. Teşekkür ederim bu arada 💕
  19. Séraphine

Çok teşekkür ederim tekrardan yardımınız için ben arada kesin olarak kontrol edeceğim ama sizlerinde dediği gibi 2021 Ocak ortalarına kadar imkansız görünüyor almak o zaman :rolleyes:
  20. Séraphine

Mecburen bende beklemek zorundayım teşekkür ederim değerli yorumunuz için (y) :giggle: 1603730534 Teşekkür ederim değerli yorumunuz için o zaman alabileceğimiz en kısa zaman 2020 sonu ve 2021 ocak ortaları gibi daha rahat alabiliyor olacağız büyük ihtimalle 🙏
Top Bottom