Merhaba, eniştemin ofisi için bir sisteme ihtiyacım var. APU olarak 2.elden temiz şu ürünleri buldum sizce uygun ve uyumluluk problemi varmı?
Uygun fiyatlı olması için APU tercih ettim. Sadece genel kullanım ve excel kullanımı gerçekleştiriyor.
Haziran 2023'e kadar garantili buldum. *16 gb ram *17.3 inc 144 hz ekran *512 GB m2 ssd *i5 10300h işlemci *Gtx 1650ti 4 GB ekran kartı özellikleri şu şekilde.
Sadece valorant oynanacak yeterli ve mantıklı bir fiyat mıdır?
Steam'dan aldığım FH4 bir süre oynayınca anlamsızca kitleniyor ve oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Yaklaşık 30 dk'ya bir kitleniyor ve EA Play ile alan arkadasımda böyle bir problem bulunmuyor. Yaşayan varmı?
Daha önce EA Play ile bir süre hesabımı kasmıştım arabalarım vardı. Steam'da indirimle aldığım FH4 oyununa girdim ve aynı Microsoft hesabı ile giriş yaptım ama beni oyun sıfırdan başlattı. Bu durum normal mi?
Selamlar 1660 Super ve Ryzen 5 3500x fan soğutmalı sistemim bulunuyor. Kasamı değiştirmek istiyorum beyaz istediğimden bu kasayı önerir misiniz? şuan fiyatı 2600 TL seviyelerinde?
TPM 2.0 hatasını alıyorum. Secure Boot ayarını açıyorum ama kaydedip PC'yi açtığımda güvenli ön yükleme kapalı gözüküyor ve sorun devam ediyor. / Bilgisayar : Lenovo Thinbook 15 G2
Öncelikle iPhone 13 Pro Max sahibiyim ve bir süredir MacBook almak istiyordum. AirPods cihazımda bulunduğu için bir ekosistem oluşturmak istiyorum. Ancak diğer yandan Asus Rog RTX 3070 ve 5900HX versiyonlu oyuncu bilgisayarı da aklımda bulunuyor. Bütçe sıkıntısı bulunmuyor. Asus'taki amaç oyun...