Arama sonuçları: *

1. sunburn

Bluetooth Adaptör Hangisini Almalıyım?

Ne için kullanacaksınız? Geldiğinde bir yorum yapar mısınız? En çok satın alınan ürünlerden biri.
  2. sunburn

Bluetooth Adaptör Hangisini Almalıyım?

Arkadaşlar kablosuz klavye ve kulaklık bağlamak için bir bluetooth adaptör arıyorum. Piyasada 30 liradan başlayan ve 250 liraya kadar giden fiyatlar var. Sizce aradaki fark fiyat kadar büyük mü? TP-Link çok önerilmiş ama o fiyata değer mi emin olamıyorum. Tavsiyeleriniz varsa değerlendirmek...
  3. sunburn

Logitech K380 kullananlar var mı?

Merhabai bu klavye sizce şuan 410 TL fiyata alınır mı? kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?
  4. sunburn

Uyku modundan Sonra HDD görünmüyor

Arkadaşlar benim bir sorunum var: Bilgisayarım uyku modundan uyandıktan sonra anakarta SATA ile bağlı olan 1 adet HDD ve 1 adet SSD'yi görmüyor. Sistemi yeniden başlattığımda yeniden geliyorlar. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Anakart: MSI MAG B660m Mortar
  5. sunburn

Bu dönemde iphone 7 alınır mı?

Ben bu dönemde apple tavsiye etmem. Akıl karı değil.
  6. sunburn

KULLANDIĞINIZ MARKALARI ELEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Bugün bim'den pringles aldım ve kutunun 3'te biri boştu. Moralim çok bozuk bir daha almayı düşünmüyorum.
  7. sunburn

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Dostum internette okuduklarınla kafanı karıştırma. "Türlerin Kökeni" ni oku. Daha sonra kafandaki sorulara internette cevap arayabilirsin.
  8. sunburn

Gamenote KB435L Mekanik Klavye incelemesi

Dostlarım selam Henüz almış olduğum Gamenote KB435L Kablolu Mekanik klavye hakkında size kısa bir inceleme yazısı yazmak ve bu klavyeyi almak isteyenlere ufak da olsa fikir vermek isterim. Klavyenin uzun kullanım sonrası deneyimini yine bu konu altında paylaşacağım. Klavye Outemu Blue...
  9. sunburn

Ssd Ler çok pahalı değil mi

Hayır siz fakirsiniz. SSD'lerin tarihte en ucuz olduğu dönemdeyiz. Önümüzdeki çeyrekte fiyatları daha da düşecek. Yaşadığınız ülkede enflasyon sebebi ile paranız değer kaybediyor.
  10. sunburn

Aşağıdaki sistem valorant oynatır mı

Neden oyunu kurup denemiyorsunuz?
  11. sunburn

Witcher 3 Bedava alınır mı??

Bir ürünü kullanıyorsanız parasını ödeyin bence. Başka insanların hakkını emeğini çalmayın, bakın ülke ne hale geldi.
  12. sunburn

GAMING GECESİNDE EKRAN KARTLARI DİREKT TÜKENDİ?

Çünkü ekran kartı yok ki.
  13. sunburn

gamenote kb435l Alınır mı ?

Evet dostum ben de oradan alıyorum zaten. Teşekkür ederim. Hatta yanına MS1001 mouse da mı alsam diye düşündüm şimdi.
  14. sunburn

gamenote kb435l Alınır mı ?

Dostum klavyeyi aldın mı? Ben de KB435L klavye almayı düşünüyorum. 200 TL fiyata göre fena görünmüyor. Eğer eksik noktalarını yazarsan ben de ona göre hareket edeceğim. :)
  15. sunburn

i5 10400F + GTX 1050 Ti sistem mantıklı mı?

dostlarım ancak RX580 çok daha pahalı. dengi bi kart değil ki.
  16. sunburn

i5 10400F + GTX 1050 Ti sistem mantıklı mı?

1050 Ti OC edition: 1.000 TL (arkadaştan 2. el alacağım) i5 10400F : 1.300 TL MSI B460-A PRO : 680 TL G.Skill Ripjaws V 16 GB : 680 TL Şöyle bir sistem kursam sizce bu fiyatlarla bugün almak mantıklı mı? PSU ve SSD yok biliyorum, önerebilirsiniz. Aşağı...
  17. sunburn

CHP'li İBB, ÜSKÜDAR KUŞKONMAZ CAMİİ'nin kimliğini bozuyor!

arkadaşım belirttiğin kaynak habercilik yapmıyor. Daha düzgün bir yerden kaynak belirtirsen okuruz. yandaşların yazdığı şeylere bakarak insanları karalamayın.
  18. sunburn

Öneri İnceHesap gaming gecesinde bu gece

ben de almadım :) saçma geliyor bu kart için o kadar para vermek. Tabi stok olmadığı için bu kartları satabiliyorlar sanırım.
  19. sunburn

@watasitokyo dostum peki bu model Super yerine tercih edilebilir mi? Arada performans farkı var ama fiyata değer mi bilmiyorum.
  20. sunburn

@KirliKill fiyat 1.600 olursa napıcaz? :D
Geri