Geçenlerde önerilerinizle yeni işlemci AMD Ryzen 5 5600 + Dark X123 Duo soğutucusunu aldım.Bugün montaşını yaptım lakin her şey çalışmasına rağmen ekran gelmiyor. RAMlerden şüphelendim ya da ekran kartının güç kablosunun bağlantısının tam olmamasından ama kontrol ettim hala açamadım bilgisayarı...
Tamamdır teşekkür ederim ileride bunu düşünüceğim fakat güncel olarak benim için en iyisi anladığım kadarıyla ryzen 5 5600 + dark x123 duo.
1734812807
İşlemci için hangi termal macun en iyisi olur?
Güncel olarak Anakartım ASrock b450-m hdv 4.0 işlemcim iise AMD Ryzen 5 1600f. Bu sistemi şu anlık anakartı sabit tutup Ryzen 5 5600x ve https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DM4CBKFY/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=A193TESW61ATP&psc=1 soğutucu olarak düşündüm.İleri zamanda anakartı değiştirince...
Elimde rx580 var fakat hic memnun değilim 4 yıldır ısınma problemleri ve oyunlarda kapanma sorunları yaşıyorum. Tanıdığım bir arkadaşım Asus dual RTX2060ı uyguna bırakacağını söyledi alınır mı?
Elimde net nakit para yok kredi kartıyla alacağım için 2. el olayı biraz sıkıntıya giriyor ve doğru seçebileceğim konusunda da bu konuda kendime fazla bi güvenim yok açıkçası.Ve en başta parça parça almayı düşünmüştüm mesela ilk ekran kartı sonra işlemci vs vs.
Nvidia denemek istiyorum bu sefer. Bu süreç içerisinde radeon yazılımından ve ısınma problemlerinden çok çektim o tarafın daha stabil olduğunu duymuştum bu konularda.
Elimde rx580 Asrock Phantom-D var işlemcim de Ryzen 5 1600. 4 senedir kullanıyorum fakat bu süreç içerisinde çok da memnun olamadım kendisinden ve artık yükseltmek istiyorum. Öncelikle önerebileceğiniz ekran kartları vs varsa önerilere açığım parça parça almayı düşünüyorum